szamanek Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Witam, w aplikacji Mi Fit mam połączoną wagę Mi Body Composition 2. Po włączeniu aplikacja woła o włączenie lokalizacji (chociaż ma nadane uprawnienia). Gdy nie włączę lokalizacji to Mi Fit nie pobiera danych z wagi, dopiero po włączeniu lokalizacji. Na starym telefonie (Redmi Note 5) nie musiałem włączać lokalizacji. :) Obecny telefon Mi 10T Pro (Miui Polska 21.2.3). Ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać, aby za każdym razem nie musiał włączać lokalizacji? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Hasła i bezpieczeństwo, lokalizacja Do tego na sztywno wybrać miasto w mifitWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamanek Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Nie za bardzo wiem o co chodzi.. W hasła i bezpieczeństwo nie mam żadnych opcji z tym związanych. Tak samo nie wiem jak ustawić "na sztywno" miasto w Mi Fit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Może na Twoim systemie ta opcja lokalizacji jest w innym miejscu, skorzystaj z wyszukiwarki w ustawienia.A miasto w mifit:Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamanek Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 No to chyba rzeczywiście mamy inne systemy. Sprawa dalej nie rozwiązana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 W Mifit wpisałeś konkretne miasto?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamanek Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 Nie, bo nie wiem jak mam to zrobić. Nigdzie nie widzę takiej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Mifit->profil, następnie klikasz na model urządzenia ( u Ciebie Mi body...) Potem zjeżdżasz na dół - ustawienia pogody, i tam wprowadzasz z klawiatury nazwę miasta.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamanek Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 (edited) Niestety po wejściu w wagę tak jak mówisz nie ma wyboru lokalizacji jak na screenie. Edited February 9, 2021 by szamanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 No to kurna nie wiem gdzie tego u Ciebie szukać, bo jak domaga się lokalizacji to gdzieś powinna być ta opcja żeby wybrać automatyczna albo ręczną.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts