Mi Band 9
8 tematów w tym forum
-
- 0 odpowiedzi
- 78 wyświetleń
opaska, mimo ustawień, cały czas mierzy tętno. Gdy w aplikacji usunęłam "Tętno" z dostępnych funkcji to skończyło się. Jednak po naładowaniu baterii wszystko zaczęło się od nowa (mimo tego, że Tętno cały czas jest wśród usuniętych funkcji). I tak próbowałam resetowania ustawień itd itp.
-
-
- 1 obserwujący
- 5 odpowiedzi
- 2,6 tys. wyświetleń
Czołem wszystkim! W ciągu ostatnich dni, nagle przestały działać mi powiadomienia aplikacji na opasce. Nie zwróciłem uwagi, abym miał ostatnio jakiekolwiek aktualizacje systemu bądź aplikacji. Dane techniczne: Telefon: ONEPLUS Nord CE 2 IV2201 Opaska: Xiaomi SmartBand 9 D7F7. Wykonywane działania: - zresetowanie zegarka do ustawień fabrycznych - reinstalacja aplikacji MiFitness oraz czyszczenie pamięci aplikacji. - restart telefonu - ponowne parowanie zegarka - nadane wszystkie możliwe uprawnienia w aplikacji w menadżerze aplikacji telefonu Problematyka: - nagle z jakiegoś powodu w aplikacji MiFitness w zakładce "Powiadomienia i połą…
Ostatnia odpowiedź: krzysiek czerwonka, 13 Lipca 2025 -
- 1 odpowiedź
- 256 wyświetleń
Cześć, niecały miesiąc temu opaska została zakupiona. Wszystko super działało i z dnia na dzień nie da rady włączyć nic, była ładowana cały dzień, na aplikacji nie da się z nią połączyć. Czy ktoś wie o co może chodzić?? Kontaktu z wodą nie było.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 26 Maja 2025 -
- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 256 wyświetleń
Witam, zakupiłem SmartBand 9 Pro, fajna opaska jednak Chciałbym zapytać czy jest mozliwość wgrywania do niej aplikacji np brakuje mi takiej aplikacji jak "powrót do domu" która przydała by się na różnych wycieczkach. Czy ktoś z Was pomoże ? znacie jakiś sposób? Z góry dziękuję za pomoc
Ostatnia odpowiedź: rykool, 6 Kwietnia 2025 -
- 3 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
Cześć, Od wczoraj mam nowy Smart Band 9 (Mi Fitness) i nie wykrywa mi tętna. Opaska jest sparowana, wykryło mi część wykonanych dziś kroków, ale mimo odhaczonych wszystkich zgód, tętno mi mierzy tylko, kiedy sama na opasce odpalę pomiar. W nocy nie wykryło mi snu. Wcześnej małam Mi Band 5 (Zepp Life) i nie miałam żadnych problemów. Już nie mam pomysłów gdzie szukac przyczyny. Nadgarstki mam drobne, ale nie aż tak żeby opaska mi się majtała, dobrze przylega do skóry. Chociaż przyznam, że na początku w ogóle wyskakiwały powiadomienia, że mam niezałożoną mimo, że stablnie opinała nadgarstek. Dopiero po parokrotnym zdjęciu i założeniu wykryła, że jest założon…
Ostatnia odpowiedź: Stanisław stanwiktor, 18 Marca 2025 -
- 1 odpowiedź
- 973 wyświetleń
Witam, mam taki problem-otóż opaska nie powiadamia mnie o połączeniu przychodzącym gdy jest to nr. nie zapisany w kontaktach telefonu. Zapisanie działają. Telefon Redmi Note 8 Pro, aplikacja Mi Fitness. Z góry dziękuję za pomoc 🙂
Ostatnia odpowiedź: szymana0, 14 Listopada 2024 -
Tłumaczenie
przez Naznaczony- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 1,4 tys. wyświetleń
Witam posiadam mi band 9 (aktualnie brak tutaj takiej kategorii - te dwie opaski są praktycznie identyczne), czy tarcze na mi band 8/9 są tłumaczone na język polski? Mam na myśli nazwy tygodnia.
Ostatnia odpowiedź: Bajafra, 14 Września 2024 -
- 2 odpowiedzi
- 758 wyświetleń
Cześć Wam, przejrzałem dziesiątki tematów, ale dalej brak odpowiedzi. Mam mi banda 9, telefon POCO F5, opaska połączona za pomocą Mi Fitness, opaska na ręce, telefon w kieszeni. Aplikacja pokazuje 10 a czasem 15% więcej kroków niż opaska. Z tego co wiem problem leży w zliczaniu przez telefon, czy da się jakoś wyłączyć zliczanie kroków przez telefon by robiła to sama opaska nawet po zsynchronizowaniu opaski z aplikacją
Ostatnia odpowiedź: Bajafra, 14 Września 2024