Redmi Smart Band
8 topics in this forum
-
- 1 follower
- 0 replies
- 187 views
Witam, wyświetlacz cały czas nawet w spoczynku mruga tzn włącza się pulpit i wyłącza, jaka może być przyczyna? Pozdrawiam
Last reply by b.duszynski8808, -
- 1 reply
- 255 views
Ale się wpakowałem z tym badziewiem.... Dałem się nabrać przez te zachwalające ten bubel recenzje na YT - miało być to samo co w Bandzie 6 tylko że jeszcze "Pro"... Jedziemy: Nie ma funkcji przypomnienia - B5 miała Nie można skonfigurować menu, listy aplikacji w opasce - żeby się dostać do np. minutnika muszę przewijać całe menu, cykle menstruacujne i inne funkcje których nie używam a których nie można ukryć/wyłączyć - w B5 się dało Nie ma skrótów do funkcji których używam, np stoper, wspomniany wcześniej minutnik etc - w B5 były Nie działa u mnie blokada ekranu, podczas kąpieli opaska żyje swoim życiem, ostatnio wyłąc…
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 0 replies
- 168 views
Szukam oryginalnego paska, silikony z Allegro wypinają się podczas aktywności. Podpowie ktoś gdzie mogę znaleźć?
Last reply by raftter, -
- 0 replies
- 233 views
Chodzi o to że gdy uruchomiłem zegarek ekran nie przestawał świecić wczoraj go naładowałem do 70% a już jest 30% prosze pomużcie a jeśli to wada fabryczna mam gwarancje
Last reply by creeperpro1552, -
- 1 follower
- 1 reply
- 796 views
Nie znalazłem działu, dlatego piszę tutaj: Mam kilka problemów z tym urządzeniem 1. Cyklicznie rozświetla się ekran, bez żadnego wywołania z mojej strony (przynajmniej świadomego). Jest to o tyle dziwne, że opcję "Podnieś aby wybudzić" mam wyłączoną. 2. Raz dziennie, czasami raz na dwa dni aplikacja Xiaomi Wear traci kontakt z opaską. Pomaga restart Bluetootha. Wydaje mi się że wszystkie uprawnienia nadane, sama aplikacja dodana do Autostartu i zakłódkowana. 3. Czy ktoś zna jakąś inną aplikację do obsługi tej opaski, do Xiaomi Wear nie mogę podpiąć wagi. Z kolei Mi Fit która obsługuję wagę, nie ma możliwości sparowania z w/w opaską. Po…
Last reply by mgreta, -
- 1 reply
- 839 views
Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ mam problem z urządzeniem Redmi Smart Band Pro, którego rozwiązania nie potrafię znaleźć. Chodzi o zliczanie kroków itd. W momencie ręcznej synchronizacji z apki Mi Fitness wszystko działa, dane w apce zgadzają się z danymi w opasce. Jednak jeśli nie zsynchronizuję danych i minie północ, dane są zerowane, a zliczone ilości znikają. Spodziewałem się, że dane następnego dnia będą synchronizowane w całości łącznie z wczorajszymi (tak działa Mi Band 6). Tymczasem wczorajsze znikają. Czy ktoś spotkał się z takim problemem, można coś na to poradzić?
Last reply by Szumi, -
- 0 replies
- 376 views
Witam, mam problem z synchronizacja danych pomiędzy aplikacja xiaomi Wear lite a opaska redmi smart band pro. Na opasce jest wyższa liczba kroków niż na aplikacja i reset opaski niestety pomógł. Nie wiem czy tocma znaczenie ale jest to chyba wersja lite aplikacja ponieważ mam telefon z iOS i w sklepie nie ma innej. ktos miał podobna sytuacje ? Prosiłbym o pomoc bo już nie wiem za bardzo co robić
Last reply by rambotic000, -
- 0 replies
- 552 views
Witam, mam problem z aplikacja xiaomi Wear lite. Mianowicie nie mogę ustawić w żaden sposób powiadomień poza tym co widać na załączonych screenach. W aplikacji nie mam możliwości wyboru konkretnych aplikacji z których chce otrzymywać powiadomienia. W telefonie w sekcji powiadomień nie wyświetla mi się xiaomi Wear lite a wchodzą w aplikację również nic nie mogę ustawiać. Podłączyłem do aplikacji opaskę redmi smart band pro. Ktoś może coś doradzić ? Dodam ze mam iphone 8 plus. W wersji aplikacji na android podobno jest okej. a na IOS z tego co zauważyłen jest jakaś wersja LITE czego już na androidzie nie ma. Ktoś spotkał się może z taką sytuacją ? Niestety nie moge opask…
Last reply by rambotic000,