Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, kris68 napisał(a):

Tak na miui normalnie czeka się 7 dni a odkąd pojawił się HyperOs to bzdurne uzyskanie zgody na Mi Community, a potem i tak czekanie 7 dni. Chińczycy powinni się zdecydować albo całkiem się decydują nie dawać zgody na odblokowanie i wtedy sprzedaż im spadnie o 3/4, albo bezproblemowo. A tak tylko bzdurne zamieszanie, a co będzie jak się pojawi HyperOs 2 ??

wiadomo ... koszmaru ciąg dalszy 🙃 ja tam osobiście ich sprzedażą i finansami się nie martwię ... gorzej z takimi community jak nasze xiaomi eu ... to byłoby coś jak włożenie nam kija w szprychy i to przez firmę która przecież wspieramy ... jak nie pomagają to chociaż by nie przeszkadzali ... 🙃

Opublikowano
11 minut temu, mikidar napisał(a):

Ki ścisłość,mi 11lite,ma hyper os?czy ma miui 14? Bo jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach.

Problem z odblokowaniem mają telefony na hyper os-chyba że się mylę 

W dniu 21.09.2024 o 09:00, PaterSan napisał(a):

Mam HyperOS 1.0.3.0

Miałem HyperOS. Ze zgodą od XC męczyłem sie od sierpnia! (pomogło nowe konto - tak mi sie wydaje)
Przejżałem xiaomi.eu i radzą aby probować z innym kontem XC. Innym, może znaczyć Nowym.

Opublikowano (edytowane)

Przeglądałem dział pobierz miui i nie ma Xiaomi eu pod mi 11lite.czy ja źle szukam?

54 minuty temu, PaterSan napisał(a):

Miałem HyperOS. Ze zgodą od XC męczyłem sie od sierpnia! (pomogło nowe konto - tak mi sie wydaje)
Przejżałem xiaomi.eu i radzą aby probować z innym kontem XC. Innym, może znaczyć Nowym.

Jak możesz podaj namiary na hyper os do mi 11lite bo ja chyba źle szukam 😉

Zapewne masz miu 14

...już znalazłem,zwracam honor😔

Edytowane przez mikidar
Nowe okoliczność
Opublikowano

Mi nowe konto nic nie dało. Stare mam od ponad 4100 dni. Nadal nie mogę dostać zgody od XC. Warowanie przy telefonie o 18 robi ze mnie idiotę, a i tak po 15 sekundach pojawia się komunikat, że tokeny wyczerpane. Baruje się z tym szajsem od początku lipca. Chyba po latach trzeba będzie się pożegnać z Xiaomi.

Opublikowano
1 godzinę temu, don_kamillo napisał(a):

Mi nowe konto nic nie dało. Stare mam od ponad 4100 dni. Nadal nie mogę dostać zgody od XC. Warowanie przy telefonie o 18 robi ze mnie idiotę, a i tak po 15 sekundach pojawia się komunikat, że tokeny wyczerpane. Baruje się z tym szajsem od początku lipca. Chyba po latach trzeba będzie się pożegnać z Xiaomi.

Jaki model Xiaomi?

Opublikowano
W dniu 25.09.2024 o 22:07, mikidar napisał(a):

Przeglądałem dział pobierz miui i nie ma Xiaomi eu pod mi 11lite.czy ja źle szukam?

Zapewne masz miu 14

...już znalazłem,zwracam honor😔

Post wyżej, nie wyraziłem się dość jasno. Chodziło mi o forum xiaomi.eu. Szukałem info wszędzie, łącznie z xdaforum.

Drugiej części postu nie będę komentował :-P   Ale.... może tak być, że telefony po aktualizacji z miui14 na hyper os mogą inaczej się zachowywać - nie wiem, nie znam się.

3 godziny temu, don_kamillo napisał(a):

Mi nowe konto nic nie dało. Stare mam od ponad 4100 dni. Nadal nie mogę dostać zgody od XC. Warowanie przy telefonie o 18 robi ze mnie idiotę, a i tak po 15 sekundach pojawia się komunikat, że tokeny wyczerpane.

Jaki masz obecnie status na XC ? Możesz aplikować znowu, czy masz np. czekać do jutra ?

Opublikowano (edytowane)

Już coraz gorzej o 18 jest.loguje się coraz wolniej. Oblężenie jest dość duże,serwery mają co robić 😂to już jest jak dziecinada

Edytowane przez mikidar
Opublikowano

Ktoś pisał, że mimo jajec ze zgodą, jak odpalił po tym miunlock to odblokowanie poszło.
Nie pamiętam jakiego fona, romu to dotyczyło ale może warto spróbować odpalić miunlocka i zobaczyć czy może pójdzie odblokowanie.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Beznadziejna taktyka blokowania odblokowania.co im to da?

Tak czy siak dałem im zarobić,kupilem telefon.w ten sposób to chyba przynajmniej ja ,jak nie zmienią taktyki to uciekam od nich,

Bo cenowo to nawet Samsung ich bije na łeb 

Edytowane przez mikidar
Opublikowano (edytowane)

Panowie głupie pytanie, rozumiem że z wersjami z Chin jest problem z odblokowaniem ale czy wersje kupione teraz sklepie w Pl global jest ten sam problem?  Czy dotyczy określonych modeli?

Edytowane przez pobudi
Opublikowano
W dniu 28.09.2024 o 23:24, Netoper napisał(a):

Ktoś pisał, że mimo jajec ze zgodą, jak odpalił po tym miunlock to odblokowanie poszło.
Nie pamiętam jakiego fona, romu to dotyczyło ale może warto spróbować odpalić miunlocka i zobaczyć czy może pójdzie odblokowanie.

Chyba o mnie chodzi. Napisałem też instrukcję jak to zrobiłem. POCO F6 Pro.

Opublikowano

@don_kamillojest sposób na od blokowanie bez zgody, tzn na obejście zgody xiaomi, wczoraj go odkryłem i udało mi się zbindować konto bez zgody i teraz czekam 7 dni na możliwość odblokowania. Problem polega na tym że nie na wszystkich telefonach działa więc trzeba testować, mi na redmi note 12 5g zadziałało. 

https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass?tab=readme-ov-file

Opublikowano
27 minut temu, Mateusz Furmanik napisał(a):

don_kamillojest sposób na od blokowanie bez zgody, tzn na obejście zgody xiaomi, wczoraj go odkryłem i udało mi się zbindować konto bez zgody i teraz czekam 7 dni na możliwość odblokowania

W przypadku Xiaomi 14 to nie pomoże, bo wyszło już z HyperOS.

Opublikowano (edytowane)

@Mateusz Furmanik dzięki, będę jutro próbował.

@Kacper Skrzypek tonący brzydkiej się chwyta. 

Próbowałem dzisiaj na innym telefonie (Poco X6 Pro), tam jest jeszcze inny komunikat (The system is being upgraded. Please try again later).

Zgoda jest na konto, czy telefon? Jakbym zgodę dostał na jakimś mi9, czy Mi10?

A może ma ktoś konto pożyczyć? 😁

Jestem uczciwy, oddam 😁

Edytowane przez don_kamillo
Opublikowano

Komunikat nie odnosi się do systemu w telefonie a do systemu/bazy Xiaomi.
A ostatnio Xiaomi albo ma jakiś problem informatyczny, albo selekcjonuje możliwość odblokowania, szczególnie dotyczy to fonów z HyperOs.

Opublikowano

Już przestalem się bootloaderem podniecac przy moim Xiaomi 14 Ultra. Zainstalowałem true caller tylko wersję na inny rynek i wszystko nagrywa. Zdjecia i filmy odjazdowe. Pewno, że chcialbem miec bajery z miui.eu - ale klikam codziennie od chyba 2 miesiecy i mam dosyc.

Jedna prośba niech ktoś wytłumaczy jak uruchomić i sciągnąć ten baypass może sprobuje. Serdecznie proszę.

Opublikowano (edytowane)

Jak możesz podlinkuj 

Zakupiłem dziś w sklepie nówkę xiaomi12, odziwo po uruchomieniu miui 13.bez aktualizacji od razu dodany do odblokowania w opcjach programistycznych.

Potem na pc miunlock i 168 h ,zobaczymy czy przejdzie za tydzień 

Edytowane przez mikidar
Opublikowano (edytowane)

True CALLER ??    

To sprawdź wiadomości tam masz linka do mojego dysku google i pliku. To chyba ten co ja mam. troche jest ustawiania ale sie opłaca. jak sprawdzisz napisz czy ok. bo jak nie to dam drugi pewny.

Edytowane przez kris68
Opublikowano

ja korzystam z true caller jako filtru spamu ... ale nagrywania tam nie widziałem ... może jest to w płatnej wersji ... bo tam są różne pakiety do wykupienia 🙃

Opublikowano
8 minut temu, kris68 napisał(a):

Master stary byku ale mi dziala super nagrywanie.

odezwał się ten co młody 🙃 ja polazilem tam po ustawieniach tej apki i opcji nagrywania nigdzie nie widziałem ... w pakietach premium też nie ... może mówimy o innej apce? u mnie to to co w załączniku ...

Screenshot_2024-10-05-21-49-34-149_com.miui.securitycenter.jpg

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, kris68 napisał(a):

Jedna prośba niech ktoś wytłumaczy jak uruchomić i sciągnąć ten baypass może sprobuje. Serdecznie proszę.

Daj sobie spokój. Bypass nie działa z serią 14. Sprawdzałem dzisiaj na zwykłej 14. Screen jak wyżej.

Czytałem gdzieś, że mają 2000 tych tokenów na świat. No to można sobie próbować.

Edytowane przez don_kamillo
  • Sad 1