zonee Posted August 24, 2016 Author Share Posted August 24, 2016 18 minut temu, xxmati96xx napisał: Tyle to sam wiem. No to już coś wiemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesiek Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Można gdzieś dostać china stable na MIUI 8? Piszą o Global, chociaż może to również dotyczyć China. Jeżeli tak to jutro: http://www.tablety.pl/android/2016-08-23/xiaomi-miui-8-global-rom-aktualizacja/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
energyypl Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Testujemy. Poki co nie idzie zmienic dzwieku raportu sms... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariuszes Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Ale żeby cyferki po wybraniu 123 gasly już po naciśnięciu pierwszej cyfry w pasku przeglądarki ..myślałem że stabil powstaje z ostatnich wersji cotygodniowych a nie pierwszych gdzie było to chyba przez trzy czy cztery tyg spierdzielone ..no nic ...a jak wam bateria w urzadzeniach rn2 trzyma na stabil 8 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Ja dziś dostałem miui 8 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Global jest a china nie. Mam nadzieję że dzisiaj będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Mam 7.1.3.0 czym różnią się china od global ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Global jest na kraje inne niż Chiny i ma język polski Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Czyli jest lepszy ? To czemu wszyscy czekają na china Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesiek Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 à propos j. polskiego w Globalu. Jak wygląda tłumaczenie na 8.0, bo na wcześniejszych wersjach było "po chińsku" czyli jako tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 11 godzin temu, Marcin.M napisał: Ja dziś dostałem miui 8 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Jakieś opinie , bo jak na razie wszyscy ( ja też ) jakoś mało odważni .... do zmiany ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 5 godzin temu, Hubal napisał: Czyli jest lepszy ? To czemu wszyscy czekają na china Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Kto ci powiedział że lepszy. Ma miliard googlowych aplikacji działających w tle ale i tak jest lepszy ostatnimi czasy od xaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Czyli china sam piszesz że lepszy ? Nie ma pl języka ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Jest ok, błędów systemu oraz tłumaczenia nie widzę. Kilka dodanych funkcji typu "druga przestrzeń" i "sklonowane aplikacje". Od rana ie widzę problemów, denerwuje brak szybkiego wklejenia ze schowka do nr w dilalerze, albo jeszcze nie znalazłem Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) Też na globalnym siedzę i nie żałuję. Funkcja wklej działa po naciśnięciu na wyszukiwanie a później przytrzymaj na polu długo i pojawi się wklej. Pozdrowienia, fajne jest to, że na globalnym jest aktualizacja ota. Edited August 25, 2016 by fullrespect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Gdzie pobrać tego globala bt działa dobrze ? Ps warto przejść z 7.1.3.0 ? To jest stable ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) 20 minut temu, Hubal napisał: Gdzie pobrać tego globala bt działa dobrze ? Ps warto przejść z 7.1.3.0 ? To jest stable ? wiesz co, masakra... cos strasznego wpisac w google: http://lmgtfy.com/?q=miui+global+download+xiaomi+redmi+note+2# Odnośnie BT - zauważyłem znaczną poprawę z MiBand - teraz nie czekam wieków żeby mi się ekran odblokował za pomocą opaski. Jestem już szczęśliwy... zobaczymy jak długo.. Edited August 25, 2016 by fullrespect Literówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Spoko tylko który pobrać ? Żeby było ota Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 35 minut temu, fullrespect napisał: Też na globalnym siedzę i nie żałuję. fajne jest to, że na globalnym jest aktualizacja ota. Ja pierdziele po raz drugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Ale na global piszę miui 7 ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) błąd mają Edited August 25, 2016 by fullrespect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 A żeby nie stracić danych czyli apek itd co robić dalvik i wipe data ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Denerwuje mnie jeszcze ekran przełączników, w miui7 były powiadomienia a po przesunięciu były przełączniki na całym ekranie, tutaj są połączone i jak któraś aplikacja daje powiadomienia w statusie to przełączniki są tylko w jednym rzędzie Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Czytanie forum nie boli..............już mi się nudzą te same pytania w koło macieju.... Jak zaczynałem przygodę z Xiaomi to najpierw przeczytałem wiele postów co uratowało mnie przed wieloma pytaniami .....:) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Wow i nie potrafisz się nią podzielić tylko piszesz bzdury i każesz wszystkim też czytać te wszystkie posty ? To tak jakby wymyślono koło a wszyscy musieliby sami do tego dochodzić jak to zostało zdobione Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Hubal, przestan swirowac, fanacik dobrze gada, szukanie - gdzie cos sie znajduje - nie jest odkrywaniem kola na nowo. Rusz d***ę i przeszukaj portal a zwlaszcza dział download tam jest masa informacji o instalacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 No dobra nie jestem tempakiem ale zamiast pisać konkret to piszą bzdury nie na temat i myślą że są śmieszni nikogo nie obrażając nie łatwiej było podesłać link do tutka w innym dziale od razu ? Znalazłem wszystko wiem dzięki za pomoc tym którzy rzeczywiście pomogli. Nie jaram się softami działa ma działać i już i wszystkiego nie muszę wiedzieć po to pytam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 (edited) Dobra moja pierwsza styczność z Miui 8(Nie brałem udział w beta testach). Bardzo przydatna rzecz, asystent dotyku. O baterii cieżko coś napisać. Dopiero przed chwilą ją odłączyłem od ładowarki i kabla Blitzwolfa. Więc dopiero za tydzień będzie wiadomo co i jak. Ale chyba jedno zauważyłem, zdjęcia z chmury mi cloud (nie pobrane na telefon) po ustawieniu na ekran blokady mają chyba gorszą jakość. Jest jakaś aplikacja pokazująca jakimi parametrami bateria jest ładowana? Edited August 26, 2016 by Leszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 China stable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Asystent dotyku był już w dwóch ostatnich miui7 global stable. Bateria od ostatniej 7.5.2.0 bardzo dobrze, duża poprawa. Tutaj też na Miui 8 też jest dobrze. Znalazłem opcje co do paska powiadomień i przełączników, mozna wybrać czy mają być polaczone czy oddzielnie, ja jednak zostawiam połączone - bo się przyzwyczaiłem Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk23 Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 U mnie nie działa nadal (wcześniej też nie działał ) tryb jednej dłoni No i wifi, sieci wyszukuje ale nie łączy Wipe cache/dalvik nic nie daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 U mnie wszystko spoko fajny sofcik zobaczymy jak bateria Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesiek Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Mam prośbę do Was o sprawdzenie diody powiadomień. U mnie na Globalu niestety nie działa, a szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 (edited) Działają - wszystko ładnie i cudownie. Pozmieniałem kolorki - też działa. Edited August 26, 2016 by fullrespect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubal Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 U mnie też działa Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts