zonee Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 OK dzieki 49 minut temu, fancik napisał: Ja zostawiłem ten od AKUSA ...już pisałem że telefon będzie jako nawigacja.Działał i działa ok jedynie dość długo się włącza i nie aktualizuje czegoś od androida....pisałem o tym na forum resztę aktualizacji robił i był komunikat że jest certyfikowanych ...to tyle ...pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka No tak tylko który od AKUSA ? Z FIX czy ten 1
koko63 Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 OK dzieki No tak tylko który od AKUSA ? Z FIX czy tenDołączam do pytania.Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
fancik Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Sprawdziłem bo widzę że ci zależy U mnie nadal jest HMNote2_V9.2.3.0 LHMCNEK_akusmod_v9-5.0_v4.zipI już tak zostanie.... Wielkość pliku 775,1Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1
zonee Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 (edited) 3 godziny temu, fancik napisał: Sprawdziłem bo widzę że ci zależy U mnie nadal jest HMNote2_V9.2.3.0 LHMCNEK_akusmod_v9-5.0_v4.zip I już tak zostanie.... Wielkość pliku 775,1 Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka O to mi chodziło - ja mam jeszcze starszą wersję Akus-a z FIX (modyfikowany Build.prop). Ale tam optymalizacja ART apk jest całkiem wyłączona. Z czasem system się gubi i szaleje. I co ci w tej wersji v4 nie działa ? Edited May 24, 2019 by zonee
fancik Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 witam Jedyne co mi nie chciało działać to aktualizacja -Android System WebView -ale bez tego można żyć bo może po prostu w tym telefonie jest już za stara wersja Androida... Wszystko inne działa Ok tzn. działało do kwietnia . Jedynie nadal długo się uruchamia , ale jako nawigacja spisuje się super.... Teraz już mnie to nie interesuje bo mam nowy telefon pozdrawiam.....
zonee Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 21 minut temu, fancik napisał: witam Jedyne co mi nie chciało działać to aktualizacja -Android System WebView -ale bez tego można żyć bo może po prostu w tym telefonie jest już za stara wersja Androida... Wszystko inne działa Ok tzn. działało do kwietnia . Jedynie nadal długo się uruchamia , ale jako nawigacja spisuje się super.... Teraz już mnie to nie interesuje bo mam nowy telefon pozdrawiam..... OK dzięki za info
robertj Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 (edited) Witam czy ktoś bawi się jeszcze tym modelem RN2? Edited May 24, 2020 by robertj
Recommended Posts