Problem dotyczy możliwości logowania sie do ww. aplikacji biometrią. (Zaznaczam że np w Xiaomi 12x na Androidzie 13 problem nie istnieje).
Włączenie możliwości logowania się biometrią po ponownym uruchomieniu aplikacji Mobywatel wyświetla błąd. Logowanie jest znów możliwe tylko za pomocą hasła.
Pytanie
dudijack
Pacjent: Xiaomi 15 (BL unlocked+root)
Android - wersja 15
Problem dotyczy możliwości logowania sie do ww. aplikacji biometrią. (Zaznaczam że np w Xiaomi 12x na Androidzie 13 problem nie istnieje).
Włączenie możliwości logowania się biometrią po ponownym uruchomieniu aplikacji Mobywatel wyświetla błąd. Logowanie jest znów możliwe tylko za pomocą hasła.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
10
8
7
Popularne dni
23 Sty
10
24 Sty
8
21 Sty
7
30 Gru
6
Top użytkownicy dla tego pytania
kris68 19 odpowiedzi
Master 10 odpowiedzi
marcin_poco 8 odpowiedzi
paco52327 7 odpowiedzi
Popularne dni
23 Sty 2026
10 odpowiedzi
24 Sty 2026
8 odpowiedzi
21 Sty 2026
7 odpowiedzi
30 Gru 2025
6 odpowiedzi
Popularne posty
FromWP
Nie. Nie custom romy i nie tylko w Xiaomi. Obecnie mam Motorollę z oficjalnym romem i problem niezmiennie istnieje.
Master
Jeszcze raz podkresle ... Mam teraz czwarty fon od Xiaomi - każdy miał unlocka i każdy rom Xiaomi EU - mobywatela mam odkąd tylko wyszedł i cały czas to instaluje i zawsze jest ustawione na biometrie
Master
bardzo dobrze ... trzeba zgłaszać takie coś ... ja kiedyś miałem problem z apka T-Mobile - też ich męczyłem do skutku ... najpierw mi tłumaczyli że jestem debil i nie potrafię korzystać z telefonu ...
Opublikowane grafiki
86 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi