Problemy techniczne
9 topics in this forum
-
- 1 follower
- 1 reply
- 200 views
Witam. Zadzwoniłbym i rozwiązałbym problem szybciej ale są święta także nikt nie odbierze a pewnie ktoś zna rozwiązanie. Nowy xiaomi 15 z nagrywaniem rozmów z micenter.pl . W środku miałem karteczkę że nie trzeba przywracać ustawień fabrycznych. Ale przywróciłem i nie mam opcji nagrywania połączeń. Z tego co widzę dialer jest od google, nie ma od xiaomi. wersja os 2.0.109.0.VOCMIXM. Kolejne przywracanie ustawień fabrycznych bez karty i połączenia z internetem nic nie dają mimo ustawionego regionu na Indonezję
Last reply by Netoper, -
-
- 5 followers
- 18 replies
- 590 views
Hej, od poniedziałku mam Xiaomi 15 i nie da rady płacić zbliżeniowo - na terminalu pojawia się komunikat 'użyj innej karty'. Próbowałem na innych kartach z portfela google, jest to samo, ale gdy przyłożę zegarek z tą samą kartą to już wszystko jest okej. Nie mam pojęcia cóż począć 🤷🏻
Last reply by Robert Gawroński, -
- 0 replies
- 35 views
Witam. od miesiaca mam 15Ultra i od poczatku ma problem z Bluetooth, non stop jest zawieszony , łaczy sie tylko po wył/wł , samoczynnie nie łaczy sie w ogóle z niczym za kazdym razem musze go wył/wł . Myslałem ze to kwestia softu ale nic z tym nie rozbia? Ktos ma ten sam problem?
Last reply by borysj5, -
- 4 followers
- 16 replies
- 306 views
Od 2 dni posiadam telefon xiaomi 15. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z jego działania, ale wczoraj odkryłem wadę, która w mojej ocenie, dyskredytuje główny aparat. Chodzi o refleksy światła widoczne przy zdjęciach nocnych. Są one widoczne jako punkty powielające obecne na zdjęciu źródła światła (załączam przykłady). Oczywiście obiektyw jest całkowicie czysty, więc problem prawdopodobnie leży w optyce. Co byście zrobili w takiej sytuacji? Chciałbym uniknąć zwracania produktu w okienku 14-dniowym, z uwagi na cashback promocyjny. Czy macie doświadczenie z reklamacjami produktów xiaomi? Jest szansa że przy zgłoszeniu reklamacji wymienią mi urządzenie na nowy model bez w…
Last reply by chłosta, -
Pomimo kilku aktualizacji telefonu do 2.0.106.0 brak dźwięku podczas połączeń telefonicznych na zegarku CMF Watch 2 Pro oraz radiu Toyoty Proace City. Podczas używania Google Pixel 8 nie miałem żadnych problemów w obu przypadkach. Dodatkowo pomimo widocznego wybrania wyjścia dźwięku w dialerze na zegarek to dźwięk wydobywa się z telefonu. Z toyotą to już w ogóle cyrk bo wybieram wyjście na auto, a dialer nie zmienia i zostaje na telefon oraz oczywiście dźwięk wydobywa się z niego. Tylko za pierwszym połączeniem auta z telefonem widziałem, że pisze wyjście audio BT_TOYOTA. Podłączałem telefon również do słuchawek Creative Outelier Pro i przy pierwszym połączeniu miałe…
Last reply by preston2009, -
- 2 replies
- 54 views
Witam prosiłbym o wyjaśnienie tematu roamingu. w opcjach kat sim/telefonu jest możliwość włączenia roamingu krajowego - przesył danych na terenie kraju działa bez względu na to czy jest włączone czy nie. Brak opcji roamingu międzynarodowego (która jest tylko w mms i tam można przełączyć pobieranie mms w roamingu krajowym/międzynarodowym) Pytanie czy bedąc za granicą będę miał roaming od krajowego operatora (pomimo braku opcji włączenia/wyłączenia roamingu międzynarodowego, bo jest to tożsame z opcją roaming międzynarodowy)? Dziękuję.
Last reply by Damianik, -
- 1 reply
- 81 views
Dzień dobry, mam problem. Przetestowałem już 2 ładowarki 120w i w obu ten sam problem. Po podłączeniu pokazuje ładowanie 90W ale czas pokazuje 25min przy naładowaniu 50% jak podłączę 67W ładowarkę,to czas jest dokładnie taki sam. W opcjach mam ustawione ładowanie z maksymalną prędkością. Oco tutaj chodzi?
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 63 views
Hej, główną funkcją dla mnie Android Auto jest wybieranie głosowe i nie działa. Tzn, rozumie co mówię, wybiera kontakt, po czym dialer? po 0,001s rozłącza połączenie. Czasem wogóle się nie łączy. Mam ten problem na oryginalnym romie i xiaomi.eu. Szukałem w uprawnieniach i nic pomogło. Wybranie połączenia ręcznie z poziomu android auto czasem działa, a czasem nie.
Last reply by R Grr, -
- 2 replies
- 154 views
Czy będzie możliwe zainstalowanie miui polska na Xiaomi 15 ultra wersja chińska?
Last reply by abc00,