Problem dotyczy możliwości logowania sie do ww. aplikacji biometrią. (Zaznaczam że np w Xiaomi 12x na Androidzie 13 problem nie istnieje).
Włączenie możliwości logowania się biometrią po ponownym uruchomieniu aplikacji Mobywatel wyświetla błąd. Logowanie jest znów możliwe tylko za pomocą hasła.
Question
dudijack
Pacjent: Xiaomi 15 (BL unlocked+root)
Android - wersja 15
Problem dotyczy możliwości logowania sie do ww. aplikacji biometrią. (Zaznaczam że np w Xiaomi 12x na Androidzie 13 problem nie istnieje).
Włączenie możliwości logowania się biometrią po ponownym uruchomieniu aplikacji Mobywatel wyświetla błąd. Logowanie jest znów możliwe tylko za pomocą hasła.
Top Posters For This Question
19
10
8
7
Popular Days
Jan 23
10
Jan 24
8
Jan 21
7
Dec 30
6
Top Posters For This Question
kris68 19 posts
Master 10 posts
marcin_poco 8 posts
paco52327 7 posts
Popular Days
Jan 23 2026
10 posts
Jan 24 2026
8 posts
Jan 21 2026
7 posts
Dec 30 2025
6 posts
Popular Posts
FromWP
Nie. Nie custom romy i nie tylko w Xiaomi. Obecnie mam Motorollę z oficjalnym romem i problem niezmiennie istnieje.
Master
Jeszcze raz podkresle ... Mam teraz czwarty fon od Xiaomi - każdy miał unlocka i każdy rom Xiaomi EU - mobywatela mam odkąd tylko wyszedł i cały czas to instaluje i zawsze jest ustawione na biometrie
Master
bardzo dobrze ... trzeba zgłaszać takie coś ... ja kiedyś miałem problem z apka T-Mobile - też ich męczyłem do skutku ... najpierw mi tłumaczyli że jestem debil i nie potrafię korzystać z telefonu ...
Posted Images
86 answers to this question
Recommended Posts