Winiu89 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Nie ma nic lepszego w tej cenie. Trzeba poczekać aż wyjdzie więcej smartfonów z helio x10
Nezumi Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Okej czyli najpierw wgrac rom pozniej reset do fabrycznych ustawien ? I ten rom nie wroci do starego tylko dalej bd najnowszy miui polska? Ktoś wypowie się na temat pierwszej części mojego postu ? Jeżeli masz 32Gb i 2.2GHz na procku to masz Prime, dobrze poszukaj na pudle czy nie ma jakiegoś dopisku . Tak najpierw instalujesz MIUIPolska, potem wipe i w ten sposób otrzymasz czysty system, bez żadnych zbędnych śmieci . 1
kriegaffe Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Czesc. Jestem nastawiony na kupno redmi nota 2 16gb ale przed chwila zrodzilo sie w mojej glowie pytanie... Czy moze jest jakis lepszy tel. w cenie rn2 ? Proszę o radę Nie bez powodu ten telefon osiągnął takie rekordy sprzedaży. Po prostu o mile wyprzedza konkurencję pod kątem jakości do ceny. Nie sądzę, żebyś znalazł coś podobnego... No, jest jeszcze Elephone P8000, na pewno warty uwagi. Więcej ramu, większa bateria.
Wojtkson Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Jeżeli masz 32Gb i 2.2GHz na procku to masz Prime, dobrze poszukaj na pudle czy nie ma jakiegoś dopisku . Tak najpierw instalujesz MIUIPolska, potem wipe i w ten sposób otrzymasz czysty system, bez żadnych zbędnych śmieci . Nie ma nigdzie dopisku prime. Oto zdjecie pudelka. wszystko jest w porzadku czy cos dziwnego ? Niedlugo zabiore sie za wgranie miui.
Winiu89 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Też się zastanawiałem nad elephone p8000 ale gorszy procesor i brak konkretnego polskiego wsparcia mnie od tego pomysłu odwiódł Nie ma nigdzie dopisku prime. Oto zdjecie pudelka. wszystko jest w porzadku czy cos dziwnego ? Niedlugo zabiore sie za wgranie miui. Wszystko ok, jest to wersja prime
Nezumi Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Nie ma nigdzie dopisku prime. Oto zdjecie pudelka. wszystko jest w porzadku czy cos dziwnego ? Niedlugo zabiore sie za wgranie miui. Numer urządzenia: 2015712 . To jest Prime. Wszystko gra, instaluj MIUIPolska i ciesz się życiem panie! .
Wojtkson Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Numer urządzenia: 2015712 . To jest Prime. Wszystko gra, instaluj MIUIPolska i ciesz się życiem panie! . OO to gitarka panowie. Dzięki! Jeszcze dziś o 21 pogawędka ze sprzedawcą który wystawił Fakture vat z wartoscia zw a nie 23%. Mowil zeby zadzwonic kolo 21 wiec licze na jakies sensowne roziwazanie tematu, bo 890zł za ten telefonik to troche przepłacę wtedy Edit: to jest ta wersja którą mam instalować tak ? Edytowane 22 Września 2015 przez Wojtkson
LbnxDamian Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) A tak specyfikacją to do jakiego t ogolno dostepnego na polskim rynku( np. Lg g3 itp.) byscie go porownali ? Obie wersje mozecie porownac Edytowane 22 Września 2015 przez LbnxDamian
m4ci3k_sz Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) tak twoja nazwa kodowa urzadzenia to hermes @up LbnxDamian no g3 to cyba dosc trafne porownanie i g3 i note ma swoje plusy i minusy ale conowo to note kosi ;)co jeszcze hmm htc desire 820 asus zenfone 2 16gb glaxy note 3 neo meizu m1i m2 note o ile sa wplskiej dystrybucji jeszcze jaiyu s3 moje kryterium to tylko polska dystrybucja, cena i rozmiar ekranuPowiedziałbym że desire 820 to lipa przy RN2 Edytowane 22 Września 2015 przez maaaciekmaaaniek
LbnxDamian Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Ale to porownanie prime czy 16 gb ? Chociaz osobiscie uważam ze w uzytkowaniu nieodczuje zbytnio roznicy 2.0 a 2.2 ghz to nie wiele...
gwalberg Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Coraz bardziej mam chęć go już teraz zakupić. Mam tylko takie dwa pytania; czy jest w nim VIPER FX lub jakiś odpowiednik modyfikujący dźwięk? Następna sprawa czy jest na RN2 dostępny już WSM TOOLS lub jakiś jego odpowiednik? Teraz mam Redmi1 i nie wyobrażam sobie słuchania muzy bez modyfikacji VIPERem, tak samo nie wyobrażam sobie za bardzo funkcjonowanie bez modyfikacji fona WSM TOOLSem, modyfikacja górnej belki, usunięcie podpisów pod ikonami to dla mnie podstawa.
kriegaffe Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Coraz bardziej mam chęć go już teraz zakupić. Mam tylko takie dwa pytania; czy jest w nim VIPER FX lub jakiś odpowiednik modyfikujący dźwięk? Następna sprawa czy jest na RN2 dostępny już WSM TOOLS lub jakiś jego odpowiednik? Teraz mam Redmi1 i nie wyobrażam sobie słuchania muzy bez modyfikacji VIPERem, tak samo nie wyobrażam sobie za bardzo funkcjonowanie bez modyfikacji fona WSM TOOLSem, modyfikacja górnej belki, usunięcie podpisów pod ikonami to dla mnie podstawa. Nie i nie.
LbnxDamian Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Mi chyba wystarczy 16gb bo nie gram w gry ani nie uzywam jakis kosmicznych aplikacji. Chce tylko aby chodzil plynnie i szybciutko reagowal. Teraz mam lg g3s i wolno reaguje ;/ czyszczenie formatowanie pamieci nic nie daje. Denerwuje mnie ta powolnosc
tpawel Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 OO to gitarka panowie. Dzięki! Jeszcze dziś o 21 pogawędka ze sprzedawcą który wystawił Fakture vat z wartoscia zw a nie 23%. Mowil zeby zadzwonic kolo 21 wiec licze na jakies sensowne roziwazanie tematu, bo 890zł za ten telefonik to troche przepłacę wtedy Edit: to jest ta wersja którą mam instalować tak ? Tak z ciekawosci jaka jest podstawa zwolnienia na fakturze? Wyslane z G7
Tronik Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 U mnie podobnie dzisiaj zauważyłem takie przerwy w zużyciu baterii wcześniej tego nie było. Przy tym chyba bateria szybciej leci. Ktoś coś wie o co tu chodzi? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime
Wojtkson Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Tak z ciekawosci jaka jest podstawa zwolnienia na fakturze? Wyslane z G7 "Podmiot jest zwolniony z VAT na podstawie art.113 Ustawy z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług"... Ten vat to byla moja wina bo on mi napisal ze bedzie zw a nie 23% tylko tego nie doczytalem. Rozmawialem z nim dzis i na prawde polecic moge. Zgodzil sie na 2/3 vatu na siebie więc mi pozostał tylko 1/3 a więc telefon wyjdzie mnie jakieś 790zł+25zł kurier. A jest to wersja prime więc nienajgorzej. Do tego ma podesłać mi jakieś gratisy typu etui i folia. Polecam: http://allegro.pl/show_user.php?uid=28781150
Wojtkson Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 spoko ja za prima wylozylem 807 okolo z gumowym etui i 2 foiliami ;P Z chin? Czy po odliczeniu vat ?
Wojtkson Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 No to git cena Wgrane MiUiPolska. Paruje mibanda Generalnie telefon mega wrażenie na mnie zrobił więc jest spoko oby sie dobrze go używało. Jakieś rady ktoś ma co poustawiać itd w tym miui bo to mój pierwszy Xiaomi. Jakieś dobre pomysły, na które sam szybko nie wpadnę ?
m4ci3k_sz Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 No to git cena Wgrane MiUiPolska. Paruje mibanda Generalnie telefon mega wrażenie na mnie zrobił więc jest spoko oby sie dobrze go używało. Jakieś rady ktoś ma co poustawiać itd w tym miui bo to mój pierwszy Xiaomi. Jakieś dobre pomysły, na które sam szybko nie wpadnę ? Włącz ikonki na statusbarze, rozszerz ikonki w menu ostatnich aplikacji, jak jesteś przyzwyczajony do ostatnich aplikacji po przytrzymaniu home to zmień działanie przycisków home i menu. Generalnie pogrzeb w ustawieniach dokładnie to sobie poustawiasz wszystko jak chcesz i zobacz FAQ miui 6
Tronik Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Czy też tak czasem macie, że pojawia się taka dziwna dziura w statystykach baterii? To nie był restart bo telefon był włączony cały czas, potem jeszcze pokazuje, że telefon był wybudzony i niby ekran był wlaczony, ale nie był. Daluqen rozwiazales jakoś problem z ta dziurą? Czy innym też coś takiego dziwnego sie pojawia? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime
Cichq Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 U mnie nie zauważyłem luk w wykresie, jedyne co to Wi-Fi teoretycznie cały czas włączone, po wejściu w Wi-Fi pokazuje normalnie godziny, drenażu nie ma. Wiecie może jak ustawić aby pobierało aplikacje nie tylko po Wi-Fi? Podczas włączania pyta się, odznaczam, a później i tak jest napisane: oczekuje na wifi. Wszystkie ustawienia w sklepie play pozmieniałem na transmisję także.
Nezumi Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 U mnie nie zauważyłem luk w wykresie, jedyne co to Wi-Fi teoretycznie cały czas włączone, po wejściu w Wi-Fi pokazuje normalnie godziny, drenażu nie ma. Wiecie może jak ustawić aby pobierało aplikacje nie tylko po Wi-Fi? Podczas włączania pyta się, odznaczam, a później i tak jest napisane: oczekuje na wifi. Wszystkie ustawienia w sklepie play pozmieniałem na transmisję także. Pobrane (apka)->(...)->Ustawienia->Bez limitu
DjLeo Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Pytanie do osób które już posiadają Redmi Note 2 najlepiej wersja 32GB. Czy ktoś wie ile jest pamięci na aplikacje i w ogóle dostępnej pamięci w wersji Prime?
filoff Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Zaobserwowałem ostatnio, że telefon który poleży dłuższą chwilę pod ładowarką trzyma baterię dużo lepiej, niż po odłączeniu zaraz po pojawieniu się 100%.
Gość Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Daluqen rozwiazales jakoś problem z ta dziurą? Czy innym też coś takiego dziwnego sie pojawia? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime Ponownie to się nie pojawiło, zresztą nawet jeśli się pojawi to nie stanowi to wielkiego problemu. Tutaj screen aktualnego zużycia baterii, gdzie to się nie pojawiło po zmianie daty (4 godziny włączonego ekranu oraz WiFi cały czas włączone). Edytowane 22 Września 2015 przez Daluqen
Tronik Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Jaka teraz macie ver. MIUI? 5.8.27 rozwojowa? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime
karlos231 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 5.9.18 PS skąd wziąłeś taką wersję
Tronik Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Z taka ver go kupiłem od A4You a po uruchomieniu aplikacji aktualizacja pokazuje mi że system aktualny. Czemu wiec telefon sam nie dokona update do 5.9? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime
Gość Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Z taka ver go kupiłem od A4You a po uruchomieniu aplikacji aktualizacja pokazuje mi że system aktualny.Screenshot_2015-09-22-23-07-10.png Czemu wiec telefon sam nie dokona update do 5.9? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime Ponieważ MIUI Polska nie ma aktualizacji OTA, musisz sam ściągnąć aktualizacje i ją zainstalować.
Wojtkson Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Mój prime na romie z którym do mnie zaiwtał miał ponad 46000 w antutu, teraz na najnowszym miui 43000. Za drugim razem na miuipolska lekko ponad 42000. Szkoda bo mialy miec po 50k ;x Edytowane 22 Września 2015 przez Wojtkson
CjRudi Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Ludzie, nie kumam tego srania sie tymi punktami w antutu.. Czy widzisz że telefon chodzi lepiej, jak ma 3k pkt więcej? Chwalicie się tymi punktami w gimnazjum na o przerwach? Jeezu... Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka 4
Wojtkson Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Rudy sie nie dostał... Chłopie ewidentnie wielu ludzi pytało o to ile wyciąga Prime więc piszę....Czy widzisz żebym płakał w związku z tym ? Po prostu wolałbym gdyby nie było mówionych bredni, że ponad 54k w benchmarku, bo to zakłamanie.. ot cała filozofia. Pozdrawiam.
piotr469 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 W sensie flash playera? Tak. Pytam o flash playera. Telefon go wspiera/obsługuje? Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka
tosshi2 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Juz zaden telefon z andoroidem nie wspiera flasha.
Rekomendowane odpowiedzi