pkrasinski Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Posiadam od października zeszłego roku Mi 10T Pro, kupiony bezpośrednio w mi-home. W sieci widziałem już wzmianki o miui 12.5 i o androidzie 11, a u mnie cały czas 12.0.18 i android 10. Czy coś mi się zablokowało czy muszę jeszcze spokojnie czekać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Posiadam od października zeszłego roku Mi 10T Pro, kupiony bezpośrednio w mi-home. W sieci widziałem już wzmianki o miui 12.5 i o androidzie 11, a u mnie cały czas 12.0.18 i android 10. Czy coś mi się zablokowało czy muszę jeszcze spokojnie czekać?Zmień region na Szwajcarię. Na Polskę widać nie dali.Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Dnia 15.07.2021 o 14:06, pkrasinski napisał: Posiadam od października zeszłego roku Mi 10T Pro, kupiony bezpośrednio w mi-home. W sieci widziałem już wzmianki o miui 12.5 i o androidzie 11, a u mnie cały czas 12.0.18 i android 10. Czy coś mi się zablokowało czy muszę jeszcze spokojnie czekać? Zapewne masz wersję global ten z MI w nazwie rom i dopiero teraz wchodzi w aktualizacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaromir1973 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Witam wszystkich !!! Mam pytanie ! Mam xiaomi 10 t pro wszędzie jest informacja w sieci że łowieniem już mieć aktualizacje do wersji android 11 a tu nic ??????? Jest to o tyle istotne że 11 tka nie musi być już połączona z android auto kablem !!! Czy wiecie coś na temat dystrybucji androida 11 dla ww telefonu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Zmień region na inny niż Polska, np. Szwajcaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Hej, mam takie pytanie... Chcę kupić Xiaomi Mi 10T Pro 256GB i np. w XKOM kosztuje 2700zł taki a na Allegro z Chin (z dostawą do kilkunastu dni) 2050zł. Czy taki zakup telefonu i ten smartfon będzie się czymś różnił oprócz braku gwarancji (nawet na aukcjii na allegro nie ma wzmianki o gwarancji-czyli jej nie mam)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 W Polsce nie masz na niego gwarancji. Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Ktoś wie co to za elementy są na obudowie telefonu? Te 8 takich białych prostokątów. Np. lewy górny bok - są 2 takie elementy no i na każdym boku takie coś jest... To są jakieś czujniki czy wzmocnienie obudowy? Ktoś wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Ktoś wie co to za elementy są na obudowie telefonu? Te 8 takich białych prostokątów. Np. lewy górny bok - są 2 takie elementy no i na każdym boku takie coś jest... To są jakieś czujniki czy wzmocnienie obudowy? Ktoś wie? Anteny. W obudowach z metalu muszą być wycięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olijacek Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 (edited) 1. W mi10T gdzie jest opcja zmiany rozdzielczość zdjęcia ? Jest tylko opcja Jakość zdjęcia ... 2. Czy po wgraniu wersji softu MIUI 12.5.12.0(RJDEUXM) przez zmianę regionu na Szwajcaria można zejść z powrotem na niższą i jak to zrobić ponieważ chcę powrócić do V12.5.8.0.RJDMIXM GLOBAL a wyskakuje komunikat " nie można zweryfikować aktualizacji nie można zainstalować nieoficjalnej pamięci rom" ? Edited March 8, 2022 by olijacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MST Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Przepraszam za odkop Obecnie mam upodlony przez xiaomi mi 9T. Czy nadal się opłaca kupować MI 10T telefon? Telefon ma już 2 lata, czyli kres aktualizacji. MiuiPolska też pewnie za chwilę zakopie? Czy 10T nadal daje radę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 A za ile masz go do kupienia że pytasz o opłacalność?W czym ma dawać radę?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giee Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Można w jakiś sposób sprawdzić czy Mi10T Pro jest nowy? Przymierzałem się do zakupu tego telefonu ale stary jeszcze dawał radę. No i Mi10T Pro się wyprzedał. Jakiś czas temu pojawiły się te telefony na Allegro z opisem że nowe i wysyłką z Chin. Chińczyk zapewnia że nowe, żadne odnowione czy naprawiane. Nie do końca mu wierzyłem. Ale ostatnio pojawił się ten smartfon w polskim sklepie. I tutaj już chyba nie ma mowy o kombinowaniu? Można w ogóle sprawdzić czy już był włączany? Albo po numerze IMEI czy już był sprzedany wcześniej? Jak wygląda wsparcie dla tego modelu? Wiadomo do kiedy będzie dostawał aktualizacje i jak to będzie wyglądało z romami xiaomi.eu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiek80 Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Jak pozbyć się tego ekranu przy wybudzaniu telefonu, co nie wybiore to i tak wraca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Odinstalować. To się nazywa Codzienne tapety, albo Karuzela tapet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiek80 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Macie namiary na jakieś mocne etui ? Kupiłem coś z allegro ale boki kończą się na wysokości ekranu....w poprzednim Samsungu miałem etui UAG ARMOR i tam było zdecydowanie wyżej ponad ekran szczególnie na rogach.Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts