Olsen Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Podczas korzystania z przesyłu danych po jakimś czasie wyświetla się ikona na pasku, rozwijam, tam jest informacja ile wykorzystałem i jak kliknę to otwiera się okno i od razu zamyka. Ogólnie opcja nie jest mi potrzebna, ale nie wiem czy to jakiś błąd czy np. powinien otworzyć się Monitor danych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Też zaczęło mi się to pojawiać po ostatniej aktualizacji. Nawet dwa razy dziennie. Jak to wyłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Wyłącz Dzienny limit danych w Monitorze (Panel sterowania). Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Acid, u mnie też to się pojawia. Limit dzienny wyłączony, limit miesięczny ustawiony na 1000MB. Edited March 30, 2015 by mrosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Nie da się tego kur...TWA wyłączyć. Różnych opcji próbowałem i nic to nie dało, dalej wyskakuje, tak ze dwa, trzy razy dziennie. Edited March 30, 2015 by raf7705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Wyskakuje przy 20, 50 i 100 zużytych Mb, jak dla mnie pożyteczny komunikat, wiem kiedy ile jest zużyte nawet przy zablokowanym ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nie mam ustawionych ani włączonych żadnych limitów danych. Czasami podaje nawet kilkaset kB transferu. Może i dla kogoś przydatne, ale mnie irytuje, bo ikonka mała, trzeba wybudzić telefon aby sprawdzić, że niepotrzebnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Akurat komunikat o ilości danych zużytych od ostatniego zablokowania można wyłączyć w opcjach, a do reszty musisz przywyknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simono_pl Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Koledzy ustawiłem limit danych dla drugiej karty sim, a miał być dla pierwszej. Jak go teraz wyłączyć? Przyjęło 0. Za pierwszym razem nie chciało. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts