Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest aktualizacja. Ekran w K30 Pro będzie pochodził od Samsunga, będzie wykonany w technologii OLED, ale będzie oferował odświeżanie 60 Hz, a nie jak wcześniej podawano, 120 Hz.

• Sad 1
Opublikowano

Dobrze że ma główny sensor od Sony z optyczną stabilizacją i ekran bez tych idiotycznych zakrzywień, tylko dlaczego taki wielki?

• Haha 1
Opublikowano

To już się robi nudne, wszyscy narzekają że telefony takie wielkie... Od kilku lat wiadomo w jakim kierunku to zmierza, nadal się nie przyzwyczailiście że telefony są duże, a nie małe? Może będzie to zaskakujące, ale kolejny Mi 11/20 i kolejny K40 też będą DUŻE! :) 

Opublikowano

Zwykła 6/128 odpada w przedbiegach w tej cenie, kastrat niezły. Nie podoba mi się, kiedyś był jeden model i koniec, teraz nawet ten sam model z tą samą nazwą ma różne podzespoły. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie pasuje mi jedna rzecz. POCO miał być taniutkim podrabianym flagowcem i F1 taki był. K30 Pro jest zbyt dobry by być POCO i przede wszystkim jest zbyt drogi (według plotek). Raczej rebrand będzie jako Mi 10T. 

Edytowane przez galakty
Opublikowano (edytowane)

Gdyby K30 Pro miał się okazać POCO F2, to byłbym zaskoczony. Ale średnio w to wierzę, bo Indie kochają TANIE telefony, a K30 Pro nie będzie dla nich tani. 

Edytowane przez galakty
  • 1 miesiąc temu...