Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest jakiś sposób na to żeby pilot  mi box s działał w nc+ Go??

Wkurza mnie że musze myszki używac bo wszędzie chodzi pilot a jak chce tam coś obejrzeć muszę ganiać za myszką.

Opublikowano

Jest sposób.
Musisz zainstalować wtyczkę NC+ Go z repozytorium mbebe w Kodi.
Wtedy będziesz mógł obsługiwać pilotem z Miboxa.

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

WWitam..

Jak mam to zrobic?? Znalazłem instrukcje na internecie i wpisałem dokładnie adres:

HTTPs://mbebe.github.io/bloomqvist

I wyskakuje mi komunikat że jest brak połączenia z siecią.

O co kaman?

4 godziny temu, adi1 napisał:

Właśnie tego poradnika używałem... Wpisywałem 5 razy adres i nie da rady... Cały czas błąd sieci

Edytowane przez przemeks19
Opublikowano

Na android tv można emulować mysz z poziomu pilota, jest aplikacja mouse toggle i działa bardzo dobrze - niestety płatna. Mam Mi Box 4k z androidem 8.0 nie wiem czy prawidłowo działa na Mi Box S z ATV 9.0.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Na Mibox przeszedłem na nową aplikację Canal+.
Sprawdziłem wtyczkę w Kodi - NC+ Go i nie działa na Mibox oraz Tv Sony z Android TV.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi też nie działa po aktualizacji systemu. Mi box 4k. Sama apk działa ale jak wybieram kanał to wył się całkowicie.

Ktoś coś?

Opublikowano

Przed chwilą odpaliłem ponownie Kodi na TV Sony I spróbowałem włączyć wtyczkę NC+Go, ale wystąpił błąd. Wszedłem do ustawień wtyczki, dałem aby aktualizował, choć nie ma nowszej wersji. Nastąpiła reinstalacja i wtyczka zaczęła działać

Opublikowano
11 minut temu, zuku1786 napisał:

Przed chwilą odpaliłem ponownie Kodi na TV Sony I spróbowałem włączyć wtyczkę NC+Go, ale wystąpił błąd. Wszedłem do ustawień wtyczki, dałem aby aktualizował, choć nie ma nowszej wersji. Nastąpiła reinstalacja i wtyczka zaczęła działać emoji16.png

potwierdzam, działa, dzięki :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

To Ja sie dolacze tutaj tez.

Widze, ze piszecie, ze udalo Wam sie zainstalowac apke Canal+ na MiBoxie - Ja probuje regularnie co kilka tygodni - bez skutku. Pobieram wszelkie mozliwe wersje z sieci (w Aptoide TV jej nie ma) - zawsze wywala roznej maści błędy przy instalacji albo przy próbie włączenia aplikacji.

Jezeli macie i działa to podrzuccie prosze działający APK albo jakiś namiar.

Opublikowano (edytowane)

W dodatku w sklepie jest już od wielu miesięcy. 2 kliknięcia i samo się instaluje i działa. Po co szukać apk???

Edytowane przez kola01
Opublikowano

Witam

Dokładnie zachęcam poprzednich użytkowników Nc+GO do instalacji aplikacji Canal+ ze sklepu Play.

Z początku byłem rozczarowany MiBoxem że nie można zainstalować Nc+GO ale teraz przyznam że nowa aplikacja jest o wiele lepsza i stabilniejsza.

Mam tylko jedno pytanie do użytkowników korzystających z aplikacji Canal +

Mam na pulpicie startowym podpięty skrót Aplikacji Canal + oraz z boku listę ulubionych kanałów. Nie wiem dla czego po wybraniu ulubionego kanału pojawia się komunikat "nie można teraz tego otworzyć" Muszę za każdym razem klikać na ikonę aplikacji i przechodzić do zakładki ulubione :(

Aplikacja WP pilot działa poprawnie, wybieram ulubiony kanał klikam i jest a w Calanl + wyskakuje błąd.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie niestety box sam wymusil aktualizację do androida  9 pare dni temu !!!! cały rok broniłam się przed aktualizacją bo wszystko mi działało i box był idealny. Niestety po aktualizacji WYMUSZONEJ I SAMOCZYNNEJ juz pierwsze kwiatki. NC + GO apka dziala ale po kliknięciu kanału do oglądania gasnie. Nowa apka canal + instaluje się ale legalne haslo ktore posiadam do nc+ go nie działa w canal + apce....także mam pooglądane.