Skocz do zawartości

Mi 9 - gdzie kupić? Dostępność modelu, wersji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up działa podobnie jak bestcena. Siedziba jest w UK a nie w pl. Nie ma polskiej gwarancji a ich jako sprzedawcy.

Opublikowano

Szanowny Kliencie, 

Do chwili obecnej dostawca nie potwierdził nam dostępności i terminu dostawy Zarezerwowanego produktuSMARTFON MI 9 6+128GB PIANO BLACK XIAOMI.. 

Dokładamy wszelkich starań, aby Produkt dotarł do Ciebie jak najszybciej, jednak może okazać się, że realizacja nie jest możliwa. 

Prosimy o potwierdzenie e-mailem wciągu 3 dni chęci dalszego oczekiwania na produkt. Brak odpowiedzi spowoduje zmianę statusu Rezerwacji na"anulowane" 

W przypadku wyboru produktu alternatywnego dostępnego w ofercie sklepu www.euro.com.pl prosimy o złożenie nowego zamówienia. 

Za powstałe utrudnienia przepraszamy. 

tak więc po ptakach.

Opublikowano

Jeśli macie w okolicy Mi-Store to wystarczy codziennie dzwonić i pytać o dostępność Mi9. Często mają dostawy. Ja tak swojego kupiłem ;)

Opublikowano

Wczoraj przez 2 godziny był dostępny w mi-home i udało mi się kupić wersje 6/128gb Piano.Rano dostałem potwierdzenie o wysłaniu produktu ale jeszcze nie dostałem wiadomości od kuriera więc zobaczymy :-) pozdrawiam i powodzenia w polowaniu ;-)

Opublikowano
2 minuty temu, mariusss napisał:

Wczoraj przez 2 godziny był dostępny w mi-home i udało mi się kupić wersje 6/128gb Piano.Rano dostałem potwierdzenie o wysłaniu produktu ale jeszcze nie dostałem wiadomości od kuriera więc zobaczymy :-) pozdrawiam i powodzenia w polowaniu ;-)

O której godzinie polujecie?

Opublikowano
9 minut temu, Firentis napisał:

O której godzinie polujecie?

U mnie poprostu to był fart... Wchodziłem codziennie i przez dwa tygodnie nic nawet jak dostawałem e-mail z info o dostępności, przestałem na tydzień i wczoraj z głupia wlazłem...był dostępny w godzinach 17-19 chociaż pewnie nie ma reguły.pzdr

Opublikowano

Gdybym wiedział, że tak będzie to od 2 maja, kiedy to złożyłem zamówienie na Euro, kupiłbym na mi-home. Wczoraj były dostępne 128 GB, pewnie bym zdążył :(

Opublikowano
2 godziny temu, michlacz231 napisał:

Co myślicie o tej aukcji ? Pytałem się gościa i gwarancja podobno dwu letnia producenta, dziwi mnie jednak niższa cena. https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-9-6-64gb-dual-sim-black-czarny-8081675747?item=8081675747

Kolego, jesli szukasz 6/64 czarnego to nie kombinuj z zadnym allegro, kup jak czkolwiek na amazonie. Bedziesz mial sensowna gwarancje i obsluge posprzedazowa amazonu. 

Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś dostał już tel zamówiony 15,16 marca w x -kom?do mnie dzwoniła co dwa tygodnie i przepraszają że jeszcze nie ma i nie wiedzą kiedy będzie.

Opublikowano
12 minut temu, PurpleHaze napisał:

Kolego, jesli szukasz 6/64 czarnego to nie kombinuj z zadnym allegro, kup jak czkolwiek na amazonie. Bedziesz mial sensowna gwarancje i obsluge posprzedazowa amazonu. 

Dlaczego Cię dziwi niższa cena? Wczoraj sprzedałem MI9 w niższej cenie, potrzeba chwili i niższa cena. No i telefon używany.

Opublikowano
2 godziny temu, sp4ubw napisał:

Dlaczego Cię dziwi niższa cena? Wczoraj sprzedałem MI9 w niższej cenie, potrzeba chwili i niższa cena. No i telefon używany.

To chyba nie do mnie...

Opublikowano
4 godziny temu, Peloponez napisał:

Mam pytanie czy ktoś dostał już tel zamówiony 15,16 marca w x -kom?do mnie dzwoniła co dwa tygodnie i przepraszają że jeszcze nie ma i nie wiedzą kiedy będzie.

Ja zamówiłem 14 marca i nadal czekam. Ostatnio napisali, że mają nadzieję, że uda mi się załapać na kolejną dostawę, w poniedziałek. 8/128 Ocean Blue.

A kiedy do Ciebie ostatnio dzwonili? Do mnie od tamtego czasu ani razu sami nie dzwonili, zawsze ja musiałem się kontaktować i dopytywać o cokolwiek.

Opublikowano
11 minut temu, bist5000 napisał:

Mi 9 6/128 kolor czarny jest dostępny na mi-home.pl, przed chwilą zamówiłem. 

Też właśnie zamówiłem, ostatnią sztukę. Po złożeniu zamówienia sprawdziłem czy jeszcze jest dostępny i nie było.

Opublikowano
2 minuty temu, Drozdzowy napisał:

Też właśnie zamówiłem, ostatnią sztukę. Po złożeniu zamówienia sprawdziłem czy jeszcze jest dostępny i nie było.

ja właśnie się spóźniłem :( dalej zostało czekać na euro (2 maja rano zamówiłem)

Opublikowano
4 godziny temu, P4tR0L napisał:

Ja zamówiłem 14 marca i nadal czekam. Ostatnio napisali, że mają nadzieję, że uda mi się załapać na kolejną dostawę, w poniedziałek. 8/128 Ocean Blue.

A kiedy do Ciebie ostatnio dzwonili? Do mnie od tamtego czasu ani razu sami nie dzwonili, zawsze ja musiałem się kontaktować i dopytywać o cokolwiek.

Dzwonili ostatnio w poniedziałek.

Opublikowano
5 godzin temu, P4tR0L napisał:

Kurczaki... 8/128...to one były na nasz rynek? A niev6/128?

;-)

Wiem, wiem... Czeski błąd... ;-)

Opublikowano
31 minut temu, Foxiuu napisał:

Biorą biorą te 9-tki od bestceny z alledrogo. Kupił ktoś może? Bo nie wiem czy warto brać. Chodzi mi tylko o gwarancję..

Oczywiście, że nie warto jak szanujesz swoje pieniądze jak i samego siebie.
Jak brać to tylko w Euro, X-Kom albo najlepiej w Mi-Home, Mi-Store.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dzidexx napisał:

Jeśli się nie mylę na Alledrogo/Bestcena ma w opisie rok gw., natomiast w swoim sklepie(bestcena.pl) 2 lata.

Mylisz gwarancję z rękojmią. Gwarancja na Xiaomi to zawsze 12 miesięcy (w przypadku telefonów), a odpowiedzialność sprzedawcy to 24 miesiące w Polsce oczywiście.

Edytowane przez Dyzson
Opublikowano
Mylisz gwarancję z rękojmią. Gwarancja na Xiaomi to zawsze 12 miesięcy (w przypadku telefonów), a odpowiedzialność sprzedawcy to 24 miesiące w Polsce oczywiście.
24 miesiące jest dla całej UE

Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Bestcena - Gwarancja to 12 miesięcy, Rękojmia 24. Zadzwoń sobie, potwierdzą Ci. Jest w przypadku bestcena dokładnie tak samo jak ma apple. W przypadku mi-store, x-kom jest inaczej.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Gadałem z gościem z infolinii bestceny to powiedział że jak coś się dzieje z telefonem to wysyłam do nich a oni dalej do zagranicznego serwisu czy coś takiego..

Edytowane przez Foxiuu
Opublikowano

@up dokładnie tak. Oni są tylko pośrednikiem, Xiaomi 12 miesięcy a Oni rękojmia 24 miesiące. Oni tylko przesyłają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...