Dyzson Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 7 minut temu, Muzyk napisał: a ja wam powiem ze ciesze sie ze mi w euro nie pyklo, dzieki temu mam tak jak chcialem Ocean Blue No akurat posiadanie Mi-Store w swoim mieście w tym przypadku to zbawienie. Jak widać mają odwrotną politykę co większość firm, w sensie: salon > sprzedaż internetowa.
Muzyk Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 w Warszawskim Mi-store mozna zapomniec ogarnalem to bardziej zgrabnie
P4tR0L Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 3 godziny temu, Rafael93 napisał: Ja zamawiałem w euro 2 maja z rana. Trzymam kciuki abyś się załapał jak najszybciej! Dowiedziałem się od X-Kom, że wszystkie Ocean Blue zostały już przypisane i od teraz Xiaomi będzie regularnie dostarczać kolejne sztuki raz w tygodniu, więc kolejna dostawa za 7 dni. Podobno mają jeszcze parę czarnych sztuk. Ja jednak czekam na swój niebieski
rafal_s Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 "Dzień dobry,Mi 9 Lavender planowany jest w kolejnych miesiącach.Producent zdecydował na polski rynek doręczyć ten kolor w późniejszym terminie.Data dostawy nie została jeszcze wyznaczona."Równie dobrze może w ogóle nie być...Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
aazmath Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 8 godzin temu, Muzyk napisał: w Warszawskim Mi-store mozna zapomniec ogarnalem to bardziej zgrabnie Czyli ?
Muzyk Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Czyli ? Znalazłem kogoś kto mi pomógł kupić i wrzucił do paczkomatu Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
eNse Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Panowie którzy twierdzicie że odebraliście dziś smartfony z Euro, dzwoniłem na infolinie i twierdzą że nie mieli dzisiaj żadnych dostaw Mi9 i nie było ani jednej sztuki więc z czego Wam niby wydali? 1
macmathys Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Chyba nikt tutaj nie pisał że odebrał, tylko że otrzymano mailowe potwierdzenie dostawy i możliwości zakupu w sklepie stacjonarnym. Ja też takiego maila dostałem, ale dziś nie miałem czasu podjechać, może jutro się uda. Nie znaczy to że nie masz racji, może to być pomyłka i na miejscu okaże się że towaru nie ma (nie byłaby to pierwsza taka akcja w przypadku tego sklepu).
Rafael93 Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Nasze mi9 z euro, to pewnie w czerwcu odbierzemy
FoXiq Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Mam do odstąpienia Mi 9 czarne 128GB w Euro, gotowe do odbioru Edytowane 7 Maja 2019 przez FoXiq
eNse Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Które euro? 24 minuty temu, FoXiq napisał: Mam do odstąpienia Mi 9 czarne 128GB w Euro, gotowe do odbioru
K4r0lSz Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Ja też mam do odstąpienia - aktualna rezerwacja na Mi9 6/128GB Piano Black Gotowe do odbioru w EuroRTVAGD w Chorzowie [ważna do jutra] 12 godzin temu, eNse napisał: Panowie którzy twierdzicie że odebraliście dziś smartfony z Euro, dzwoniłem na infolinie i twierdzą że nie mieli dzisiaj żadnych dostaw Mi9 i nie było ani jednej sztuki więc z czego Wam niby wydali? Przecież się reklamowali, że odbiór nawet 4 maja (w niektórych sklepach), czyli dostawę mieli 30 kwietnia lub 2 maja... Ja miałem info, że 4 maja opuściła Magazyn i jest w drodze do sklepu stacjonarnego. Edytowane 7 Maja 2019 przez K4r0lSz
aww Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 21 godzin temu, P4tR0L napisał: Dowiedziałem się od X-Kom, że wszystkie Ocean Blue zostały już przypisane i od teraz Xiaomi będzie regularnie dostarczać kolejne sztuki raz w tygodniu, więc kolejna dostawa za 7 dni. Podobno mają jeszcze parę czarnych sztuk. Ja jednak czekam na swój niebieski Nie wszystkie, dzisiaj dzowniłem do x-komu i powiedzieli mi ze moje dalej oczekuje na przypisanie (ocean blue), zamowione ponad miesiac temu...
michlacz231 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Na allegro wisi piano black 64 gb za równe 1900zł z 24 miesięczną gwarancją a nie roczną jak w bestcenie, ktoś może wie jak to wygląda?
michlacz231 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 11 minut temu, dzidexx napisał: Nie podałeś linka, mi się nie chce szukać. Nie wiem. Dam na pw bo coś mi się obiło o uszy że bana można wyłapać za podanie linku ;p
macmathys Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Czy ktoś z osób, którym nie anulowano zamówienia z czwartku może już odebrał rezerwację w Euro RTV?Ja będę pewnie dziś wieczorem lub dopiero jutro, jestem ciekawy czy faktycznie telefon będzie na miejscu czy pojadę na darmo .
FoXiq Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 2 godziny temu, eNse napisał: Które euro? Szczecin
eNse Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 15 minut temu, macmathys napisał: Czy ktoś z osób, którym nie anulowano zamówienia z czwartku może już odebrał rezerwację w Euro RTV? Ja będę pewnie dziś wieczorem lub dopiero jutro, jestem ciekawy czy faktycznie telefon będzie na miejscu czy pojadę na darmo . Mi nie anulowano, ale również nie dostałem maila żeby coś na mnie czekało do odbioru.. Jeśli nie dostałeś również to nie ma raczej po co jechać
Karll Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem chętny na odstąpienie 8 minut temu, FoXiq napisał: Szczecin Akurat jestem ze Szczecina :-))! Napisałem na PW
macmathys Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Mi nie anulowano, ale również nie dostałem maila żeby coś na mnie czekało do odbioru.. Jeśli nie dostałeś również to nie ma raczej po co jechać Dostałem, dostałem i myślałem że wszyscy którym nie anulowano też dostali, ale jak widać myliłem się.Moje pytanie zatem było skierowane do osób, które dostały zaproszenie do odbioru w sklepie. Pytam bo obawiam się, że to może być błąd systemu - złożyłem zamówienie o 22:28 a o 22:29 dostałem potwierdzenie że tel został wysłany do sklepu .
P4tR0L Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 2 godziny temu, aww napisał: Nie wszystkie, dzisiaj dzowniłem do x-komu i powiedzieli mi ze moje dalej oczekuje na przypisanie (ocean blue), zamowione ponad miesiac temu... Oczywiście chodziło o wszystkie sztuki, które dostali w pierwszej dostawie. Mi odpisali wczoraj późnym wieczorem, że mają nadzieję, ze z dostawy przyszłym tygodniu moje zamówienie się załapie.. Już mam coraz mniejszy hype na ten telefon po prawie dwumiesięcznym czekaniu, więc się nie napalam 1
Aopolods Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Ja tam planowałem kupić drugiego mi 9 dla brata, na 18 ale przez te jaja z dostępnością tego telefonu, to mu podziękowałem i kupiłem o 170 zł droższego black shark 2 8/128 Gb z oficjalnej strony - 2 dni temu z promocji za 479 EURO + słuchawki + etui+ szkło i wyszło mi 2172,56 zł. Edytowane 7 Maja 2019 przez Aopolods
macmathys Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Zamówienie z Euro RTV odebrane, Mi9 128GB Piano Black.
eNse Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 To ja nie wiem na jakiej zasadzie rozdzielają telefony, skoro zamówiłem 2 maja z rana a przede mną mają osoby które zamówiły 2 maja wieczorem nawet
ThreeDog Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 3 minuty temu, eNse napisał: To ja nie wiem na jakiej zasadzie rozdzielają telefony, skoro zamówiłem 2 maja z rana a przede mną mają osoby które zamówiły 2 maja wieczorem nawet Nie maja. To nie oficjalny sklep. Lecą jak im się chce.
Rafael93 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) 11 minut temu, eNse napisał: To ja nie wiem na jakiej zasadzie rozdzielają telefony, skoro zamówiłem 2 maja z rana a przede mną mają osoby które zamówiły 2 maja wieczorem nawet Ja też jeszcze dwóch sztuk nie odebrałem, a pisałem jako pierwszy 2 maja rano o dostępnych w euro . Status od drugiego mi się nie zmienił wcale. Edytowane 7 Maja 2019 przez Rafael93
eNse Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 @Rafael93 ja i dwóch znajomych zaraz po Twoim poście zamówiliśmy i też nic.. Też mi się nie chce wierzyć w te zrealizowane zamówienia już 1
Snejki Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Dla zainteresowanych nowy rzut 6/128 na mi-home :D
Karll Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Właśnie był drop na mi-home.pl i kupiłem piano black 128GB :OO Trafiłem tak o, odświeżyłem bez żadnego emaila ani nic xD //Edit: Cały czas jest dostępny :-)) Edytowane 7 Maja 2019 przez Karll Edit
Rafael93 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Tyle czekałem na Mi9 to poczekam ten miesiąc czasu na Euro
macmathys Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 [mention=59081]Rafael93[/mention] ja i dwóch znajomych zaraz po Twoim poście zamówiliśmy i też nic.. Też mi się nie chce wierzyć w te zrealizowane zamówienia już Nie mam pojęcia dlaczego część anulowano (nawet tych wcześniejszych niż np. moje). Na pewno niedługo będą ponownie, pozostaje czekać lub polować w innych sklepach. Mnie akurat bardzo zależało na Euro z racji posiadania sporej ilości kart podarunkowych które musiałem wykorzystać żeby mi nie przepadły. Tym bardziej się cieszę że się udało . Tak zostawiam dla niedowiarków .
marcelk Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 3 godziny temu, Karll napisał: Właśnie był drop na mi-home.pl i kupiłem piano black 128GB :OO Trafiłem tak o, odświeżyłem bez żadnego emaila ani nic xD //Edit: Cały czas jest dostępny :-)) niy ma już
Foxiuu Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-9-6-128gb-dual-sim-czarny-8050585454?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Czy taka opcja jest legit? Niecała stówka więcej jednak ta faktura bez VAT... Czy robi to różnice w gwarancji samego telefonu?
JamCiTo Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Ale już o bestcenie tutaj i nie tylko pisano...
Rekomendowane odpowiedzi