Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczta Polska już pół miesiąca trzyma moją paczkę z Ali i nie wiem kiedy wyśle.

Wg oficjalnego oświadczenia - do odwołania.   Możesz próbować szukać szkło z wysyłka do paczkomatu, ale to chyba powyżej 50 zł. 

Opublikowano
5 godzin temu, Gzubik napisał:

Realizują teraz wysyłki na Ali? Bo słyszałem że z powodu wirusa to wstrzymali i nie wiem czy zamawiać szkło, czy szkoda czasu

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Wstrzymane są paczki do chin a nie z. Mi a Ali normalnie przychodzą.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

@Bartos @zoltan78 @Muzyk czy moglibyście sięgnąć pamięcią i powiedzieć jak to ESR się spisało? Spadł mi przed chwilą mi9 i po roku ciężkiej służby nilkin poległo. Czy wchodzą pod nie paprochy? Jak z palcowaniem?

W nilkin h+ pro do dzisiaj palcowanie praktycznie nie występuje, a kupiłem mamie i teściowej polskiego banana to tam jest tragedia z tym.

Opublikowano

Osobiście najlepiej mi się używa 3mk, może nie są to szkła wybitne, ale najlepiej mi leżą i nie są tak kruche jak esr

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

• Thanks 1
Opublikowano

@stereo0 najlepsze szkło jakie używałem. Wszystko idealnie przylega, wycięte prawie idealnie, zostaje jedynie malutki prawie niewidoczny margines.

Nie pęka tak łatwo, ale to chyba zależy od partii, bo wygiąłem mocno i nie pękło.  jedyny dyskomfort w użytkowaniu tego szła jak i innego to jego krawędź którą czuć pod palcem, szczególnie przy gestach. po prostu czuć że jest naklejone szkło.

Łatwo się klei, jest ramka specjalna pomocnicza. Można odkleić i przykleić ponownie. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam, moim zdaniem ESR jest jednym z lepszych. Fakt, czuć krawędź, ale nie przeszkadza to specjalnie nawet przy używaniu gestów. Nie pęka przy normalnym użytkowaniu, dopiero cios kluczem w krawędź pokonał szkło. Plusem jest dobra ochrona przedniego aparatu. Ramka faktycznie ułatwia montaż, a niezabezpieczona krawędź jest minimalna. Przy cenie ok. 40zł/2szkła stosunek cena/jakość jest doskonała. Tak to wygląda na zdjęciu.

IMG_20201013_124036.jpg IMG_20201013_124051.jpg

Edytowane przez kruczysko
  • Thanks 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ESR jest ok, nowa wersja ma wycięcie na diodę. Natomiast z trwałością jest kiepsko,  w ciągu roku mam już 3 szkło, lubi kruszyć się na krawędziach (jestem z tych raczej uważających na telefon).

Edytowane przez Soplus
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

na allegro tez sa spoko szkła w dobrej cenie, na alli raczej nie zamawiam ale na alegro tak i etui tez u nich kupiłam i wlasnie szkło w gratisie było