Akcesoria
8 topics in this forum
-
- 4 followers
- 28 replies
- 6.5k views
Na allegro jedynie baterie które mają kiepskie opinie ( tutaj może w grę wchodzić wada allegro że ktoś podróbki podpina pod kod kreskowy oryginałów. Gdzie można kupić baterię ?
Last reply by Netoper, -
-
- 12 followers
- 419 replies
- 51k views
Znalazł ktoś może case który nie przeszkadza w wykonywaniu gestów (wstecz, home) i jednocześnie dość dobrze chroni nasz peryskop z trzema aparatami? Szukam czegoś twardego. Zamówiłem MSVII, powinien być u mnie za dwa dni to wrzucę update chociaż nie jestem zbyt optymistycznie nastawiony. Ale to jedyny case dostępny w Polsce a zależało mi na czasie bo wyjeżdżam niedługo.
Last reply by Netoper, -
- 9 followers
- 570 replies
- 57.5k views
Jakie polecacie szkła hartowane do tego modelu + dodatkowo na zabezpieczenie obiektywu? O ile jest sens naklejać coś na obiektyw. Jest tego tyle na ali, że nie mam pojęcia na co się zdecydować, a ktoś może ma jakieś większe pojęcie na ten temat. Jest sens przepłacać?
Last reply by juddon, -
- 4 followers
- 494 replies
- 44.8k views
W pudełku z telefonem dołączona jest ładowarka Quick Charge 3.0 o mocy wyjściowej 18W. Smartfon wspiera standard Quick Charge 4.0+ (nie mylić z 4.0), który jest nowszą i lepszą technologią. Ładowarki QC4.0+ posiadają moc wyjściową minimum 24W. Nowa ładowarka indukcyjna 20W, która była wspominana na konferencji i znajduje się w każdym opisie Mi9. Aby osiągnąć 100% możliwości wymaga zasilacza o nie mniejszej mocy, a najlepiej z zapasem. Na AliExpress można kupić w zestawie talerzyk + zasilacz za ~34$. Spoiler https://www.aliexpress.com/item/27W-Plug-Original-Xiaomi-Wireless-Charger-20W-Max-15V-Apply-to-Xiaomi-Mi9-MiX-2S-Mix/3…
Last reply by Netoper, -
- 10 replies
- 2.7k views
Witam. Jestem tutaj nowy, więc "dzień dobry" wszystkim. Od paru dni jestem posiadaczem Mi 9 (czarny) 128 GB. Szukam do niego jakiegoś dobrego kijka, gdyż poprzedni był na "jacka". Co polecacie? Kwota do max 120 zł. Chyba wystarczy...
Last reply by Adamerio, -
- 4 followers
- 23 replies
- 4.5k views
Jak w temacie, zamówiłem na Ali szkło na aparat. Z szkłem nie ma to wiele wspólnego, raczej jest to coś podobnego do szkła hybrydowego, i tak jak z ochroną frontu, całego nie zasłania. Nie zauważyłem problemów z jakością zdjęć. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Last reply by SzczufFun, -
- 1 reply
- 1.2k views
Korzysta ktoś z pada z wbudowanym uchwytem na telefon i może coś polecić?
Last reply by stereo0, -
Hej, czy korzystacie z googli VR do mi9 ? Jeśli tak dajcie znać jakich i jak się sprawują
Last reply by galakty,