ghost12 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 No to może się już niedługo doczekamy Jak widzę prace trwają ... https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.hbogo.androidtv.production 3
huball Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Wisi to już od tygodnia, ale nie idzie pobrać. Fajnie by było jakby w końcu wypuścili appkę.
ghost12 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 To że nie można pobrać to normalne, bo to apka "produkcyja". Ważne że HBO europa robi apkę pod android TV i jeśli tylko ją udostępnią (nie ważne czy na philipsa, sony, shielda) prawdopodobnie będzie się dało ją zainstalować na każdym android TV
boberos78 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Działa!!! Wszedlem na link https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.hbogo.androidtv.production i juz mozna zainstalowac na urzadzeniu mibox. Z poziomu samego miboxa nie znajduje w sklepie play.
grzech_p Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dokładnie tam samo zainstalowałem jak boberos78. Działa. Trochę menu jakby wolno chodziło, ale działa.
gendzi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Też macie problemy z odtwarzaniem filmów ?
souacz Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 @gendzi a jakie problemy? Bo obejrzałem 1 odcinek "who is America?" i było ok.
gendzi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 @souacz Włączyłem Dunkierke i strasznie się zacinała, na pc i na telefonie działało wszystko normalnie. Najwyżej jutro będę próbował w czym leży problem
souacz Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ja zrobiłem restart boxa i czyszczenie cache bo przedtem, po instalacji, menu w aplikacji HBO mi zacinało.
nemesisevil Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Moj Xiaomi mi box (kupiony w xkom), przy próbie odtworzenia dowolnego filmu : "Nie można otworzyć tej pozycji, spróbuj jeszcze raz.(5.1) " I tak na każdym filmie.... dodam że chromecast też nigdy nie działał.
ghost12 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2018 4 godziny temu, nemesisevil napisał: Moj Xiaomi mi box (kupiony w xkom), przy próbie odtworzenia dowolnego filmu : "Nie można otworzyć tej pozycji, spróbuj jeszcze raz.(5.1) " I tak na każdym filmie.... dodam że chromecast też nigdy nie działał. Mi chromecast ostatnio na hbo też nie działał. Miewałem podobne komunikaty wcześniej np. na przeglądarce i telefonie, przechodziłem na dane kom na tel i wszystko chodziło, później z powrotem na wifi i też już było ok. Może u ciebie też go jakoś "boli" internet.
Cacper Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Aplikacja jest już widoczna w Google Play na mi boxie. Sama aplikacja podobna jest do Prime Video, jest bardzo wolna, przy każdym uruchomionym materiale pojawią się pixele.
nemesisevil Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 No właśnie testowalem 3 zrodla internetowe (Neostrada, internet play i swiatlowod), i d*pa. :(, nie ruszy. Wszystko zaktualizowałem i brak mi sił oraz pomysłu
nemesisevil Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zrobiłem ustawienia fabryczne boxa, i zaczęło wkońcu działać O.o
ghost12 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2018 Co do błędu 5.1. Na SHIELD miałem to samo, pomogła zmian adresów DNS z takich blokujących reklamy na DNSy googlowe.
dzonyiks Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ja mam apke na telefonie i wrzucam przez chromecast Lepsze to niz komibinowanie na mi boxie
pkonrad Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Aplikacja HBO Go jest już oficjalnie do pobrania w Sklepie Play na Mi Box U mnie aplikacja działa bardzo dobrze.
streamus Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 u mnie widac tylko HBO NOW i HBO GO z restrykcja na USA
pkonrad Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.hbogo.androidtv.productionTutaj masz link
streamus Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 czyli bez wchodzenia w link nie ma "oficjalnie do pobrania w sklepie Play na Mi Box" ?
pkonrad Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 U mnie była normalnie oficjalnie w Sklepie Play na Mi Box.
ketra12 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 4 godziny temu, pkonrad napisał: U mnie była normalnie oficjalnie w Sklepie Play na Mi Box. U mnie również była w sklepie Play i działa bez problemów po zaktualizowaniu automatycznym do androida 8.0
yonasz Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Czy działa wam normalnie mene w hbo go? Zainstalowałem ze sklepu i menu się zacina trzeba ruszać się raz w dół raz w bok aby przesunąć się w inne miejsce.
variato Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 U mnie na Mi box S działa hbo go jak trzeba nic nie przycina odtwarza wszystko
tzk Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mam dwa miboxy 4k z oreo hbo działa prawidłowo.
yonasz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Menu już działa poprawnie. Musiałem wejść w aplikacje zatrzymać wszystkie aktualizacje automatyczne i zaktualizować wszystkie aplikacje ręcznie. Przy automatycznej aktualizacji miałem cały czas oczekuję na pobieranie...
macma Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Witajcie, Zastanawiam się nad zakupem Mi box S, pytanie czy po zainstalowaniu aplikacji można oglądać 3 kanały streamowane oprócz biblioteki HBO go ?
tzk Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Na mibox nie - przynajmniej nie znalazłem. Na tablecie mam taką opcje.
Zmorra Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 próbowałem przez przeglądarkę chrome, widzi kanały online ale nie da się ich odtworzyć. Również nie da się uruchomić filmów i seriali, wyskakuje komenda żeby skorzystać z aplikacji.
PawelG7 Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Spróbuj Firefox z włączoną opcją wyświetlania strony dla komputerów.
shocker1984 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 z czym może byc związany problem 6.2 co 15 sekund na każdym filmie czy serialu mi to wyskakuje
PawelG7 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Prawdopodobnie niska prędkość łącza i materiał nie nadąża z buforowaniem.
Rekomendowane odpowiedzi