knyklu Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Cześć. Czy ktoś z Was zauważył może u siebie występowanie cyklicznie zielonego zafarbu podczas odtwarzania. Tak co kilk- kilkanaście sekund pojawiała się płynnie zielona dominanta w obrazie. Widać to szczególnie przy ciemnych scenach. Występuje to wyłącznie w apce hbo go. Przywracalem ustawienia domyślnego, przeinstalowywalem apke, przepinalem w inne złącza HDMI. Nawet przywracam ustawienia domyślne tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelG7 Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Nic takiego nie odnotowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siuchol Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 kupilem miboxa S i w google play nie ma tej apki HBO go, ten linnk co ktos keidys podal, probowalem odwrzyc w przegladarce ale tez lipa, nie da rady zainstalowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darq7 Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 1 godzinę temu, siuchol napisał: kupilem miboxa S i w google play nie ma tej apki HBO go Przed chwilą sprawdziłem i jest, u siebie też mam ze sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
siuchol Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 (edited) no to nie wiem o co chodzi, dzisiaj mibox do mnie dotarl, zaktualizowalem go a apki dalej nnie ma ;/// hbo go nie wyszkuje mi nawet w sklepie play na PC ani na 3 innych telefonach z z androidem.... ZAINSTALOWANE recznie, dziala smiga hula cya! Edited May 4, 2019 by siuchol Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2052 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Próbowałem ręcznie zainstalować ale żadna z pobranych instalek nie działa prawidłowo. Może ktoś powiedzieć ja kto zainstalować Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Przecież apka HBO Go jest w Sklepie Play na Android TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazim.k Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Skąd pobrać działającą apke? W sklepie niby jest HBO GO ale tylko dla USA ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Jest w sklepie Google Play, poszukaj dobrze. Możesz wyszukać w komputerze w przeglądarce i dać aby zainstalowało w tv boxie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazim.k Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Wyskakuje mi informacja ze urządzenie jest niezgodne i nie moge zainstalować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Masz Mi Boxa? Jaką wersję i gdzie kupioną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nołbady Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Spróbuj zainstalować z pliku apk https://www.apkmirror.com/apk/home-box-office-inc/hbo-go-android-tv-android-tv/hbo-go-android-tv-android-tv-22-0-0-540-release/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazim.k Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Dnia 11.07.2019 o 19:21, zuku1786 napisał: Masz Mi Boxa? Jaką wersję i gdzie kupioną? Tak, mam miboxa 4K kupioną w tomtom przeszło 2 lata temu. Aktualizacje na bieżąco robione. Wszystko działa, tylko tego hbo go "nie wykrywa". 22 godziny temu, nołbady napisał: Spróbuj zainstalować z pliku apk https://www.apkmirror.com/apk/home-box-office-inc/hbo-go-android-tv-android-tv/hbo-go-android-tv-android-tv-22-0-0-540-release/ Niestety, komunikat taki sam, czyli że aplikacja jest przeznaczona dla USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nołbady Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ta jest przeznaczona dla Europy, powinno być ok https://www.apkmirror.com/apk/hbo-holding-zrt/hbo-go-europe-android-tv/hbo-go-europe-android-tv-5-10-6-release/hbo-go-europe-android-tv-5-10-6-android-apk-download/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazim.k Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 @nołbady dziękuję. Działa! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajdip Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Hii... Here is the full guide for activate HBO GO on Android TV. if anyone has a problem of Activate HBO GO on Apple TV, Fire TV, Roku, KODI app, Xbox, Comcast and more then must read this guide for Activate HBO GO on any of them. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts