Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W opcjach wyświetlacza "Zawsze włączony" brzmi trochę na siłę przetłumaczone Always On Display. Nie lepiej byłoby napisać "Ekran zawsze włączony", dodać po tym co mamy "(AOD)" lub w ogóle zostawić nazwę angielską? Tak samo jak Dual GPS jest zostawione, Always On Display też powinno być.

Druga rzecz: Aplikacja motywy. W opcjach mamy do wyboru "Własne" co brzmi dziko, gdy w angielskiej wersji mamy "Customize Theme". Lepiej brzmiałoby "Dostosuj" lub "Dostosuj Motyw", bo na początku nieźle się głowiłem gdzie mogę ustawić ikony z innego motywu

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi max 3 najnowsza wersja miui polska stable brak spolszczenia wyboru wskaźnika baterii po rozwinięciu jest 3 wybory po angielsku.  Drugi błąd to brak nazwy po polsku wybudzenia tapnieciem w ekran. Poniżej zrzuty ekranu tych miejsc.

Screenshot_2019-09-27-17-35-44-730_com.android.settings.png

Screenshot_2019-09-27-17-37-39-631_com.android.settings.png

Screenshot_2019-09-27-18-56-22-226_pl.zdunex25.updater.png

Opublikowano

Pierwsze tłumaczenie nie zostanie poprawione, bo na becie było tłumaczenie inne i mogłoby to być mylące dla użytkowników stable.

Drugie - prawdopodobnie w becie się zmieniło więc nie pasowało już do stable. Trzeba z tym jakoś żyć.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnia, dobrze działająca wersja: xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.zip dla mojego telefonu. Każda następna rypie grafikę w grze golf clash. Nie wiem, czy moja sugestia kogoś zainteresuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...