driftking12 Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Masz jakiś dowód na to że działa bo ja mam trochę odmienne zdanie.Sprawdzałem w signal guru. Aktualnie nie mam root i nie wrzucę screena.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
kiltel Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) Na jakiej wersji miui sprawdzałeś kodek signal guru? 23 godziny temu, driftking12 napisał: Sprawdzałem w signal guru. Aktualnie nie mam root i nie wrzucę screena. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Na jakiej wersji miui to sprawdzałeś? Edited October 4, 2017 by kiltel
warszawa12332167 Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 to warto mieć to volte włączone i przełączyć się na LTE z 3g? czy raczej bez róznicy , jestem w sieci play.
Crims Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) Pytanie czy to w ogóle działa na naszych telefonach? Edited October 4, 2017 by Crims
pawel188 Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) volte chyba nie dziala na naszych telefonach w polsce Edited October 4, 2017 by pawel188
warszawa12332167 Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 A jest gdzieś opcja HD voice do włączenia na globalu? Bo mam globala i widzę tylko volte do wlaczenia
kiltel Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 HD VOICE 3g/2g się nie włącza telefon albo to obsługuje albo nie i oczywiście operator musi taką usługę świadczyć. W Polsce wszyscy 4 operatorzy to oferują.
jestemsuper Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Świetnie ta aktualizacja wpłynęła na baterię. Znów telefon wytrzymuje tyle, ile wcześniej. Teraz osiągnąłem 6,5 h sot, większość czasu to przeglądanie internetu na lte + 90 minut transmisji meczu na lte.
warszawa12332167 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Mi też po aktualizacji nie działa czerwona dioda przy niskim stanie baterii
kajfux Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Czy Wam też po tej aktualizacji kiedy ktoś do Was dzwoni, nie włącza się ekran odbioru połączenia tylko ekran blokady, i żeby odebrać trzeba najpierw odblokować telefon, trochę to irytujące i niewygodne, a wcześniej tak nie było. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
gonzo_86 Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 Czy Wam też po tej aktualizacji kiedy ktoś do Was dzwoni, nie włącza się ekran odbioru połączenia tylko ekran blokady, i żeby odebrać trzeba najpierw odblokować telefon, trochę to irytujące i niewygodne, a wcześniej tak nie było. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaJa tak nie mam, jest po staremu.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kajfux Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ja na poprzednim sofcie miałem normalnie, teraz mam tak jak opisałem wyżej. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
jestemsuper Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Czytam, że bez Androida 7 na MIUI 9 nie działa split screen (o tym słyszałem) i quick switch. Coś jednak nie sprawdza się ta zasada, że przy Xiaomi numer wersji androida nie jest ważny. Jestem trochę rozczarowany, biorąc pod uwagę hardware RN3P SE i fakt, że nie doczekał się nawet jednej aktualizacji Androida.
tora Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Dzisiaj 13 w piątek wyskoczyła mi nowa aktualizacja, oznaczona jako : V8.5.3.0. MHRMIED. Na razie jej nie uruchomiłem. Może jutro się skuszę. Nie minął jeszcze miesiąc od ostatniej aktualizacji, a tu mamy nową. aktualizacja ma dotyczyć: -nowej strony logowania do konta mi -znaków wodnych w aparacie fotograficznym. zajmuje 21MB
Crims Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Ja sobie darowałem konto mi po tym jak zapomniałem hasła a przeniosłem nr do innej sieci - człowiek chce szybko zmienić karty w drodze do pracy a tu zonk.... telefon zablokowany Działają wam powiadomienia z gmaila i fb?
ozii Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) u mie nagle przestal widziec karte sandisk 2GB... "to urzadzenie nie obsluguje tego typu nosnika" ktos moze mial podobny problem ? w kompie i lapie karte normalnie widzi.... Edited October 18, 2017 by ozii
pawel188 Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 sprawdzales format ? zrob kopie na kompie i format w telefonie
ozii Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) 11 godzin temu, pawel188 napisał: sprawdzales format ? zrob kopie na kompie i format w telefonie tak format rufusem i formatterem robiony - zero efektu, jak mam sformatowac karte w telefonie jak jej nie widzi ? Edited October 19, 2017 by ozii
pavco1 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Wspomniana wcześniej drobna aktualizacjaWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Puma2012 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Długo się aktualizowało jak na tak małą zmianę ale wszystko poszło dobrze a zmian nie zauważyłem.
pawel188 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) 1 godzinę temu, ozii napisał: tak format rufusem i formatterem robiony - zero efektu, jak mam sformatowac karte w telefonie jak jej nie widzi ? no to lipton a sprawdz inna karte w telefonie moze masz uszkodzone gniazdo Edited October 19, 2017 by pawel188
pavco1 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Po zainstalowaniu V8.5.3.0. MHRMIED zauważyłem, że powiadomienia o połączeniu i sms/mms na Mi band 2 przez aplikację MiFit v. 3.1.0 są wyświetlane w języku polskim, bez przełączania języka w telefonie na angielski! Edited October 19, 2017 by pavco1
Otho Sackville Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 (edited) 22 godziny temu, pavco1 napisał: Po zainstalowaniu V8.5.3.0. MHRMIED zauważyłem, że powiadomienia o połączeniu i sms/mms na Mi band 2 przez aplikację MiFit v. 3.1.0 są wyświetlane w języku polskim, bez przełączania języka w telefonie na angielski! U mnie nic sie nie zmienilo - same obrazki. Nie doszły też odpowiednie opcje (włączenie/wyłączenie) w ustawieniach aplikacji. Chodzi o te podpisy, co byly przy ustawieniu jezyku systemu na angielski? Edited October 20, 2017 by Otho Sackville
pavco1 Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 34 minuty temu, Otho Sackville napisał: Chodzi o te podpisy, co byly przy ustawieniu jezyku systemu na angielski? Zgadza się
Otho Sackville Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 (edited) 25 minut temu, pavco1 napisał: Zgadza się Wyswietlaja ci sie odpowiednie opcje w Mi Fit dla wiadomosci i polaczen? Jaka masz wersje firmware opaski? Jestes pewien, ze nie jest to pozostalosc po aktywowaniu ich przy jezyku angielskim systemu i po powrocie do jezyka polskiego? Edited October 20, 2017 by Otho Sackville
pavco1 Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 (edited) 3 godziny temu, Otho Sackville napisał: Wyswietlaja ci sie odpowiednie opcje w Mi Fit dla wiadomosci i polaczen? Jaka masz wersje firmware opaski? Jestes pewien, ze nie jest to pozostalosc po aktywowaniu ich przy jezyku angielskim systemu i po powrocie do jezyka polskiego? Wersja firmware opaski to ostatnia, która została zaktualizowana wraz z MiFit 3.1.0. Aplikację instalowałem na świeżo po wipe telefonu (zawsze po aktualizacji softu tak robię) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 2 godziny temu, pavco1 napisał: Wersja firmware opaski to ostatnia, która została zaktualizowana wraz z MiFit 3.1.0. Aplikację instalowałem na świeżo po wipe telefonu (zawsze po aktualizacji softu tak robię) Na MiBandzie pod ikoną telefonu i ikoną sms/MMS wyświetla się nazwa kontaktu, Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edited October 20, 2017 by mrosi po co przewalasz cały cytowany post, wraz z obrazkami...?
Otho Sackville Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 11 minut temu, pavco1 napisał: Wersja firmware opaski to ostatnia, która została zaktualizowana wraz z MiFit 3.1.0. Aplikację instalowałem na świeżo po wipe telefonu (zawsze po aktualizacji softu tak robię) No ok, a w ustawieniach sygnalizacji polaczenia i nadejscia wiadomosci SMS masz odpowiednie opcje, które włączają te funkcje?
pavco1 Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 No ok, a w ustawieniach sygnalizacji polaczenia i nadejscia wiadomosci SMS masz odpowiednie opcje, które włączają te funkcje?Oczywiście że takWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Otho Sackville Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 10 minut temu, pavco1 napisał: Oczywiście że tak No ale teraz wejdź w ustawienia SMS albo Połączenia przychodzące - i czy tam masz odpowiednie opcje do włączenia/wyłączenia pokazywania nazw kontaktów (takie występują normalnie po ustawieniu języka systemu na angielski).
pavco1 Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 No ale teraz wejdź w ustawienia SMS albo Połączenia przychodzące - i czy tam masz odpowiednie opcje do włączenia/wyłączenia pokazywania nazw kontaktów (takie występują normalnie po ustawieniu języka systemu na angielski).Nie ma tych ustawień w języku polskim, w angielskim są.Ale działa Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
warszawa12332167 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Eh a słuchawki nadal często po podłączeniu znikają , trzeba wsadzić kawałek jacka poczekać chwile i pchnąć do konca, wtedy ikona nie znika i słuchawki działają. Mój brat w nowym redmi 4a ma to samo, mam nadzieje że w miui 9 coś z tym zrobią.... Ja tak mam od zakupu telefonu.
DeTomek Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 U mnie ten problem już dawno zniknął po którejś aktualizacji. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts