Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Właśnie aktualizuje, z opisu wynika że trochę poprawek jest. 261M.

Edit: Rzuca się w oczy napis LTE zamiast 4G. Niestety ikony dostały białe tło, trzeba będzie wybrać inny motyw niż domyślny.

Screenshot_2017-09-25.png

Edited by Puma2012
Posted
Właśnie aktualizuje, z opisu wynika że trochę poprawek jest. 261M.

Edit: Rzuca się w oczy napis LTE zamiast 4G. Niestety ikony dostały białe tło, trzeba będzie wybrać inny motyw niż domyślny.

Screenshot_2017-09-25.thumb.png.111d35b7dd98342e1d865730aa019ad9.png
Ogólnie ok tylko zasięg lte jest gorszy na globalu 8.2.4 lepszy byl na tym słabiutko

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Posted

Wrzuciłem tę aktualizację i... ku mojemu zdziwieniu telefon dostał gigantycznego kopa. Pewnie to po prostu efekt czystego systemu i braku wgrywania jakichkolwiek modyfikacji (root, kernel Agni, AdAway, Viper) ale mimo wszystko jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.

Posted (edited)

Warto wspomnieć, że zniknęło VoLTE w ustawieniach karty sim. Ponadto ilość wolnego Ram-u uległa zmniejszeniu

Screenshot_2017-09-26-10-22-30-373_com.android.phone.png

Edited by pavco1
Posted
Jakieś inne zauważalne zmiany? Wszystko działa poprawnie?
Bez jakiś zauważalnych różnic jak dla mnie. Jedynie przy wpisywaniu pinu w końcu widzę 4 kropki i się nie zastanawiam czy już wszystko wpisałem

Posted

Obym się mylił, ale jeśli jeszcze wydają aktualizację 8mki, to raczej na 9tkę nie mamy co szybko liczyć.

Posted (edited)

Zaryzykowałem i ja... Pierwsze co się rzuca w oczy to obramowanie/tło ikon - dla mnie na minus. Przy okazji chyba zaktualizowało mi klawiaturę google bo musiałem grzebać w ustawieniach żeby było po mojemu.Kalkulator teraz to kalkulator mi ;)

Edited by Crims
Posted

Wszystko działa sprawnie. Ikonki podmieniłem na inne, bo mnie tło wkurzało.

Z minusów, ale to na wczoraj, bo dzisiaj wszystko wydaje się w normie - zbyt częste tracenie łączności z laptopem za pomocą KDE Connect. 

Nie wiem, co się stało, bo wczoraj to byl problem, dzisiaj już nie. 

MIUI 9 - aktualizacja będzie...

Posted

Białe tło pod ikonami można wyłączyć (przełączyć na inne) wchodząc w motywy / pobierz więcej motywów za darmo / ikona ludzika w lewym rogu / dostosuj motyw / ikony / MI NOTE 2 (przykładowo) Dla mnie o wiele fajniejsze.

Po aktualizacji aktywny tryb SLOW MOTION bez zmiany rozdzielczości filmów z FullHD na HD.

Posted

Dokładnie, dobrze zrobili z diodą przy ładowaniu. Szkoda że nie zmienia koloru na niebiesko ale dobre i to.

Dzięki, fajnie idzie zmienić te ikony

Posted
15 godzin temu, pawel188 napisał:

Ja polecam ikony z blue moon light

Potwierdzam, super! 

Posted

Znalazłem lepsze ikony bez tła motyw nazywa sie moon on grassland ja już zostanę przy tych 69ddfe3dab33f19a0747d42a22f2d882.jpg

Posted

Wg mnie bardzo fajne ikonki są też w motywie N-blue.

Ciekawe, kiedy dodadzą możliwość wyłączania polskich znaków w smsach. W redmi 4x i redmi note 4x jest już taka opcja.

Posted

ja u mnie zauwazylem, ze jak poziom baterii spadnie ponizej 10% to nie ma sygnalizacji czerwona dioda, wczesniej byla, nie wiem czy tylko u mnie tak jest czy ktos z was tez tak ma??

Posted

U mnie znikło powiadomienie o Aero2 Capcha z sim2.

Wczesniej miałem takie powiadomienie, że raz dwa klikałem na powiadomienie i mogłem od razu wpisywać kod. Teraz muszę stronę w aplikacji internet np google wpisać. Albo cały czas tam mieć stronę z starym Capcha.

Ma ktoś pomysł gdzie to powiadomienie wlaczyc?