Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Moje pytanie nie było do końca z czapy wzięte bo spotkałem się z tym że niektóre firmy produkujące modelarskie pakiety li-ion zalecały na wstępie pakiet formować/formatować.

Opublikowano

Panowie prośba o pomoc - wczoraj otrzymałam swój amazfit bip wersja international i nie działają mi powiadomienia sms/watsapp/kalendarz.

Poprzednio miałam Miband2, który ładnie wibrował przy nadchodzących sms-ach. 

Przed sparowaniem amazfita rozłączyłam pare z mibandem.  Amazfit ładnie się połączył z Mifit (wersja 3.2.9 algorytm 1.1.10) i wibruje gdy jest alarm, gdy ktoś do mnie dzwoni tylko te smsy/watsapp. Mam chyba wszystko pozaznaczane w Mifit, działanie w tle/autostart, telefon restartowałam jednak dalej brak powiadomień :-(

Będę wdzięczna za wszystkie sugestie ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaktualizowałem sobie zegarek do wersji polskiej ale dalej mam pogodę po chińsku tzn. dni tygodnia są przetłumaczone ale nie pozostały tekst pod temperaturą. Czemu tak mam?

Opublikowano
22 godziny temu, szablix napisał:

Wgrany fw 1.0.86 pl wraz z res i mifit tommod ??

Tak, przeinstalowałem jeszcze raz res i fw i jest już ok.

Opublikowano
Dnia ‎2018‎-‎02‎-‎15 o 19:43, marglcia napisał:

Panowie prośba o pomoc - wczoraj otrzymałam swój amazfit bip wersja international i nie działają mi powiadomienia sms/watsapp/kalendarz.

Poprzednio miałam Miband2, który ładnie wibrował przy nadchodzących sms-ach. 

Przed sparowaniem amazfita rozłączyłam pare z mibandem.  Amazfit ładnie się połączył z Mifit (wersja 3.2.9 algorytm 1.1.10) i wibruje gdy jest alarm, gdy ktoś do mnie dzwoni tylko te smsy/watsapp. Mam chyba wszystko pozaznaczane w Mifit, działanie w tle/autostart, telefon restartowałam jednak dalej brak powiadomień :-(

Będę wdzięczna za wszystkie sugestie ;-)

spróbuj zmienić w telefonie język na angielski i wtedy poustawiaj jeszcze raz

u mnie nie wyświetlało się kto dzwoni ale już działa :) z pomocą przyszła mi informacja z http://www.pokoleniesmart.pl/blog/2017/07/23/informacja-dzwoni-opasce-amazfit-a1603-mi-band-2/

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...