r0bertt Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Hej, Dzisiaj w sieci pojawił się ciekawy teaser zapowiadający premierę Xiaomi Mi Band 3, która miałaby się pojawić jutro o godzinie 10 rano czasu chińskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 dobre info. mam dwojke. czekam na 3 wobec tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Wiem, że słabe źródło, ale to chyba nie mi band 3 https://www.gizmochina.com/2017/04/25/mijias-upcoming-product-third-party-smartband-not-mi-band-3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackmaniak Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Nie czekam, bo 2ka jest (prawie?) doskonała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Coś ktoś wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterious Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 28 minut temu, Blest napisał: Coś ktoś wie? Tak, to nie będzie smartband a smartwatch m.in z GPS i nie będzie sprzedawany pod marką xiaomi. Cena ok. USD 80 więcej tutaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Czyli zostaje przy miband2 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianosr3 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Dzięki za infoWysłane z mojego Metal przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
edass Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Cześć Jest jakieś nie info w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Jest nowa opaska od Huami marki zależnej od Xiaomi, Amazfit Health Band z pomiarem EKG serca. Żona już mi zapowiedziała że "must have". https://xiaomi-mi.com/news-and-actions/huami-announced-amazfit-health-band/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Cena zaporowaWysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Czemu nie mogą dać większego wyświetlacza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0R3nz Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 20 minut temu, Waterloo napisał: Czemu nie mogą dać większego wyświetlacza? bo byś to musiał ładować co 15 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 bo byś to musiał ładować co 15 minutCo 5 min, lepiej brzmi Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnybiu Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Mnie jakoś nie porywa ta opaska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryRek Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 ciekawe czy będzie mniej awaryjna, chyba że tylko ja mam takie (nie)szczęście Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) 10 godzin temu, CryRek napisał: ciekawe czy będzie mniej awaryjna, chyba że tylko ja mam takie (nie)szczęście MiBand 2 awaryjny? To chyba najpopularniejsza i sprzedana w największej liczbie ze wszystkich produkowanych opasek na świecie. W śród moich znajomych którzy zakupili nikomu się nie popsuła. Problemy z parowaniem i działaniem się zdarzają, ale to inny temat (może jeszcze pasek się psuje). Co do tego Amazfita, to nie następca MiBanda 2, tylko nowa jakość ze względu na pomiar ekg, jak ktoś tego potrzebuje. Ceny innych urządzeń z tą funkcją też są wyraźnie wyższe. Edited May 5, 2017 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryRek Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 20 godzin temu, FromWP napisał: MiBand 2 awaryjny? Problemy z parowaniem i działaniem się zdarzają, ale to inny temat (może jeszcze pasek się psuje) Skoro sam piszesz, że zdarzają się problemy z działaniem, to chyba jednak nie jest taki bezawaryjny, w moim przestał działać przycisk i ostatnio krokomierz, który już nie liczy kroków. Synchronizacja potrafi trwać kilka minut, a i pulsometr czasem odmawia współpracy, mimo że sama opaska nigdy mi nie spadła, ani o nic nie uderzyła, pod prysznic też jej raczej nie biorę. Nie mam danych statystycznych, ale moim zdaniem takie kwiatki nie powinny wychodzić po pół roku użytkowania, choć może to tylko kwestia oprogramowania, czy jakiejś felernej aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited) Najprawdopodobniej wina softu, albo jakiegoś błędu przy wgrywaniu firmware. Nie nazwał bym tego awaryjnością, tylko niedopracowaniem oprogramowania i sposobu wgrywania firmware, ale tak, pod tym względem MiBand2 to takie dziecko specjalnej troski. Edited May 6, 2017 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelll Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited) No faktycznie cena jak na razie nieciekawa, praktycznie na poziomie S Gear Fit2 która jest sprawdzona i bezproblemowa. No chyba że ma jakieś nowe niesamowite możliwości. Brak jednoznacznej specyfikacji ale gdzieś mi mignęło 90mAh akumulatora (SGF2 ma 200mAh) - to nie wygląda optymistycznie jeśli ma być GPS. Edited May 6, 2017 by pawelll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts