Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, santos napisał:

Moim zdaniem fake. Info o Mi6 już się pojawiało, Acid dementowal, a to co tu widać na zdjęciu toż to Mi4..

I trochę Mi Note Pro, jak dla mnie.

Opublikowano

Oho zaczyna się... Teraz aż do premiery Mi6 czyli będzie kiedy będzie, będziemy mieli co parę dni nowe fake, nowe daty premier, nowe cudowne specyfikacje...

Eh.

Wysłane z mojego MI 5

• Like 2
Opublikowano
30 minut temu, Acid napisał:

Oho zaczyna się... Teraz aż do premiery Mi6 czyli będzie kiedy będzie, będziemy mieli co parę dni nowe fake, nowe daty premier, nowe cudowne specyfikacje...

Eh.

Wysłane z mojego MI 5

Btw. Mi5c to też fake czy jednak prawda? Spemall czy jakiś inny sklep "wycieknął" informacje o nim.

Opublikowano (edytowane)

Przed premierą Mi5, oczywiście Acid wszystko dokładnie przewidział (właściwie wyczytał w kodzie). 

Liczę na powtórkę przed Mi6. 

Wtedy dopiero będzie można być pewnym. 

Edytowane przez Eragon
Opublikowano

Takich fake'owych stronek o mi6 było już sporo. Pojawiały się już latem. I takie niesamowite brednie tam pisali... Nie wiem po co takie śmieci tworzą.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Reklamy? Zobacz na wątek. Ktoś przeczytał i wstawił link z pytaniem czy to prawda. To ludzie z naszego forum klikają w link by sprawdzić. Ja aczkolwiek w ogóle nie kliknąłem, nie wiem jak strona wygląda itp. Po prostu od razu odpisałem bez wychodzenia tam. Ale ci co weszli nabili wejścia i może reklamy.

Sprawdźcie w Google ile jest wyników że miuipolska nie będzie więcej robić romow. Po moim poście w marcu wszystkie ważniejsze media o tym napisały. Ich artykuły są wysoko w Google po wpisaniu frazy Miuipolska. Wszyscy ci zarobili na tym. Ja też bo dużo wchodziło też tu. Także tak to działa.

Wysłane z mojego MI 5

Opublikowano
1 godzinę temu, Acid napisał:

Reklamy? Zobacz na wątek. Ktoś przeczytał i wstawił link z pytaniem czy to prawda. To ludzie z naszego forum klikają w link by sprawdzić. Ja aczkolwiek w ogóle nie kliknąłem, nie wiem jak strona wygląda itp. Po prostu od razu odpisałem bez wychodzenia tam. Ale ci co weszli nabili wejścia i może reklamy.

Sprawdźcie w Google ile jest wyników że miuipolska nie będzie więcej robić romow. Po moim poście w marcu wszystkie ważniejsze media o tym napisały. Ich artykuły są wysoko w Google po wpisaniu frazy Miuipolska. Wszyscy ci zarobili na tym. Ja też bo dużo wchodziło też tu. Także tak to działa.

Wysłane z mojego MI 5

Mhm. Ostatnio natknąłem się na artykuł (stary, ale nadal w polecanych) "To już koniec miui Polska" :D 

Opublikowano

Czyli skok na piniondze, który może zrobić ferment w internecie i nanieść sporo niepotrzebnego chaosu przez fałszywe informacje. Słaba sprawa.

Opublikowano
9 minut temu, XiaoRén napisał:

Czyli skok na piniondze, który może zrobić ferment w internecie i nanieść sporo niepotrzebnego chaosu przez fałszywe informacje. Słaba sprawa.

Jakby to było coś, co powstało wczoraj... ;) Żerują na naiwności odbiorców, coś jak politycy i ich kiełbasa przedwyborcza. 

Opublikowano

Ale przecież pierwsza zasada reklamy to żeby pisali, nie ważne jak, byle dużo i wszędzie. Generowanie niekoniecznie prawdziwych news-ów to wiadomo że dla klikalności=kasy.

Opublikowano

16 rdzeniowy procesor 2.5-2.7GHz? Tosz to mój komputer będzie słabszy od tego telefonu :D

Ta informacja by mi wystarczyła do uznania tych informacji za fejk. Zaraz wsadzą jeszcze do Mi6 22 rdzeniowy, 44 wątkowy procesor 3.0GHz XDD i 64GB RAM :P 

Dobra, ja też czekam na Mi6 ale takie źródła to [cenzura]... 

IMG_20170103_193052.jpg

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...