Jump to content

Magisk - Instalacja krok po kroku

FloWirus

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Czy ma znaczenie gdzie jest rozpakowany plik z ROMem?  Znowu to samo, nie mogę wgrać, ręce opadają.

Co tym razem? Może gdzieś przecinek zamiast kropki mam postawić?

C:\Users\XionX>fastboot flash boot magisk_patched-27000_bKE8m. img
fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.': No such file or directory

C:\Users\XionX>fastboot flash boot_ab magisk_patched-27000_bKE8m.img
fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.img': No such file or directory

C:\Users\XionX>fastboot flash boot_ab magisk_patched-27000_bKE8m. img
fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.': No such file or directory

C:\Users\XionX>
C:\Users\XionX>fastboot flash boot magisk_patched-27000_bKE8m .img
fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m': No such file or directory

C:\Users\XionX>fastboot flash boot_ab magisk_patched-27000_bKE8m.img
fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.img': No such file or directory

W dniu 24.04.2024 o 10:05, Kacper Skrzypek napisał(a):

No such file or directory = nie widzi pliku. Sprawdź, czy na pewno masz ten plik w folderze C:\Users\XionX, bo prawdopodobnie masz go gdzie indziej.

Poradziłem sobie. Okazało się że musi być .img.img dwa razy

• 3 months later...

Sorki ze odkopuję ale już nie wiem gdzie pisać a google podpowiedziało ten temat więc może ktoś będzie w stanie mi pomoc.. Powiedzcie mi no mierz gdy ściągnę jakiś moduł to mam problem z instalscja. Zaraz na początku wywala error. Zauwazylem że wywala go wtedy kiedy apka ma jakąś dziwnie długą nazwe, jakieś cyferki plus dodatkowe nazwy. Powiedzcie jak zmienić nazwę modułu żeby ta instalacja ruszyła? Z Magisk wszystko w porządku bo większość modułów instaluje normalnie