kris68 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Jeżeli ktoś ma problemy z instalacją Magiska służę w wolnych chwilach pomocą.
gwalberg Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Czy ma znaczenie gdzie jest rozpakowany plik z ROMem? Znowu to samo, nie mogę wgrać, ręce opadają. Co tym razem? Może gdzieś przecinek zamiast kropki mam postawić? C:\Users\XionX>fastboot flash boot magisk_patched-27000_bKE8m. img fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.': No such file or directory C:\Users\XionX>fastboot flash boot_ab magisk_patched-27000_bKE8m.img fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.img': No such file or directory C:\Users\XionX>fastboot flash boot_ab magisk_patched-27000_bKE8m. img fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.': No such file or directory C:\Users\XionX> C:\Users\XionX> C:\Users\XionX>fastboot flash boot magisk_patched-27000_bKE8m .img fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m': No such file or directory C:\Users\XionX>fastboot flash boot_ab magisk_patched-27000_bKE8m.img fastboot: error: cannot load 'magisk_patched-27000_bKE8m.img': No such file or directory C:\Users\XionX>
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 No such file or directory = nie widzi pliku. Sprawdź, czy na pewno masz ten plik w folderze C:\Users\XionX, bo prawdopodobnie masz go gdzie indziej.
gwalberg Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 W dniu 24.04.2024 o 10:05, Kacper Skrzypek napisał(a): No such file or directory = nie widzi pliku. Sprawdź, czy na pewno masz ten plik w folderze C:\Users\XionX, bo prawdopodobnie masz go gdzie indziej. Poradziłem sobie. Okazało się że musi być .img.img dwa razy
kkkamilll85 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Sorki ze odkopuję ale już nie wiem gdzie pisać a google podpowiedziało ten temat więc może ktoś będzie w stanie mi pomoc.. Powiedzcie mi no mierz gdy ściągnę jakiś moduł to mam problem z instalscja. Zaraz na początku wywala error. Zauwazylem że wywala go wtedy kiedy apka ma jakąś dziwnie długą nazwe, jakieś cyferki plus dodatkowe nazwy. Powiedzcie jak zmienić nazwę modułu żeby ta instalacja ruszyła? Z Magisk wszystko w porządku bo większość modułów instaluje normalnie
strony1984 Opublikowano 14 Lipca 2025 Opublikowano 14 Lipca 2025 W dniu 5.04.2024 o 11:10, kris68 napisał(a): Jeżeli ktoś ma problemy z instalacją Magiska służę w wolnych chwilach pomocą. pomozesz. zachcialo mi się aktualizacji do najnowszej hyper os 2.0.2070.0 w modelu xiaomi 14 houji. robie root wedlug instrukcji ze zainstaluj magiska spaczuj plik img potem.przez adb albo twrp wgrac na telefon alenroot nie dziala
Rekomendowane odpowiedzi