heyahero Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Ta jasna wersja brzydka jak noc listopadowa :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Moim zdaniem jeśli chodzi o redmi 4 to design jest zdecydowanie na plus w stosunku do redmi 3/3s. Dobry krok do przoduWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 23 minuty temu, tpawel napisał: Moim zdaniem jeśli chodzi o redmi 4 to design jest zdecydowanie na plus w stosunku do redmi 3/3s. Dobry krok do przodu Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka trochę jak redmi 3x jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Z której strony? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 2 minuty temu, tpawel napisał: Z której strony? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka ramki proste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 czekam az IBG bedzie miec w ofercie aby ceny zobaczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Mi też się podoba, jak się pojawi w oficjalnej dystrybucji, albo przynajmniej będzie miał b20 to sobie nabędę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noe51 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Mam od wczoraj Huawei Nova który posiada Snapdragon'a 625 + 3/32 GB + FHD + bateria 3020 czyli można z grubsza go porównać do nowego Redmi 4 Z tymi parametrami zużycie baterii przedstawia się naprawdę nieźle. Telefon jak to na początku nie oszczędzany: internet po wifi jak i po sieci, przeglądanie neta, youtube oraz sieci społecznościowe i w międzyczasie parę rozmów i sms. Sam telefon bardzo żwawo działa no i wykonany jest jak telefon klasy premium przy cenie średniaka która na marginesie jest na chwile obecną mocno zawyżona. Wracając do Redmi 4 to myślę że osiągi na baterii będą jeszcze lepsze! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 wiedziałem, że ceny w preorderze na ibg będą odjechane, ale nie aż tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Na bogato, na oko +70$ ceny detalicznejWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Ech, a chciałem sobie go kupić jako zapasowego w razie awarii. No nic, będzie trzeba zamówić mi4c od Goldiego, bo nie ma nic konkretniejszego do 5" i taniego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuben1ty Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 te ceny to jakiś nieśmieszny żart, niby ok 135$ a sklepy muszą dowalić januszowe ehhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 te ceny to jakiś nieśmieszny żart, niby ok 135$ a sklepy muszą dowalić januszowe ehhhNajlepiej to jakby byly taniej niz u xiaomi, prawda?Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwagru11 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Mam nadzieję że będzie wersja global z europejskimi zakresami, wtedy biorę natychmiast wersję pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 1 godzinę temu, Redmi2 napisał: beznadziejny design jaki był w r3 i rn3. Mydlenica była a nie tel. Design designem, ale trzymanie znacznie wygodniejsze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek2015 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) Czy wersja Redmi 4 i Redmi 4 Pro bedzie miec te grube, czarne ramki wokol ekranu? Nigdzie nie moge znalezc real foto/video dla np. bialo/srebrnej wersji Edited November 7, 2016 by jacek2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek2015 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) Nie, nie. Chodzi mi o te czarne ramki bezposrednio na krawedziach ekranu. W RN3/4 czy R3 nie byly takie straszne. Chodzi mi o te koszmary na foto sprzed premiery: http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/vega/2016/sierpien/xiaomi_redmi_4_n_2.jpg LeTv np. bawi sie w takie cuda (bez wzgledu na cene modelu). Edited November 7, 2016 by jacek2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek2015 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Faktyczniem, w Mi5 rozwiazali to podobnie (chociaz sa troche ciensze niz w R4). Redmi 4a ma te ramki chyba inne, na wzor RN3 czy R3, ale tam znowu slabsza spec :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
matfit Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 No i teraz nie wiem czy kupować Redmi 4 czy Redmi Note 3 Pro. Oba w tej samej cenie. Kusi mnie ten mniejszy wyświetlacz w R4, wygląd i jakość wykonania. Za to ten Snap 625 jest trochę gorszy od 650. Myślicie, że R4 będzie lagował czy będzie tak płynny jak RN3Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 3s 3/32 nie laguje to i 4pro lagowal nie będzie. Jak będzie na niego sensowny rom. Na razie nie wiadomo. Jeśli to Twój pierwszy xiaomi to bierz coś sprawdzonego bo się zrazisz. Redmi 4 będzie dobry po nowym roku najwcześniej. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuben1ty Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Dnia 06/11/2016 o 12:08, m4ci3k_sz napisał: Najlepiej to jakby byly taniej niz u xiaomi, prawda? Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka za darmo by mogli rozdawać ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) 1 godzinę temu, tpawel napisał: 3s 3/32 nie laguje Lagować nie laguje, ale w nagrywanych filmach FHD jest szarpanie (gubienie klatek?). Ale nie wiem, czy to związane z wydajnością, czy innym problemem. Edited November 7, 2016 by latet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Hej, Czy zna ktoś jeszcze jakieś sklepy, gdzie można kupić tel Xiaomi oprócz tych co na zdjęciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Hej, Czy zna ktoś jeszcze jakieś sklepy, gdzie można kupić tel Xiaomi oprócz tych co na zdjęciu?Polowe z tych bym wywalil, ale pytanie po co ci wiecej?Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Przed chwilą, m4ci3k_sz napisał: Czesc z tych bym wywalil, ale pytanie po co ci wiecej? Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka aby sobie porównać ceny, które byś wyrzucił ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Na pewno te. Nie wiem po co ci wiecej do porownywania cen - dla mnie wybor jest prosty:-jak z gwarancja w pl to ibuygou-jak pewnie ale bez gwarancji w pl to xon24/goldway-jak z polski i faktura zeby vat odliczyc to technosWysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doki Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Tak z ciekawości dlaczego nie ProLine? Firma długo obecna na rynku, wiele rzeczy od nich już brałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Hej, Czy zna ktoś jeszcze jakieś sklepy, gdzie można kupić tel Xiaomi oprócz tych co na zdjęciu?Na pewno te. Nie wiem po co ci wiecej do porownywania cen - dla mnie wybor jest prosty:-jak z gwarancja w pl to ibuygou-jak pewnie ale bez gwarancji w pl to xon24/goldway-jak z polski i faktura zeby vat odliczyc to technosWysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu TapatalkaJa brałem w acom.plTapnięte z RN3 PRO KATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Pc projekt i Progamin dlaczego nie, np na pro gamin piszą ze wgrywanie nowego romu nie wiąże się z utratą gwarancji , gwarancja 24 mc, co z nimi nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiaoRén Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Dnia 7.11.2016 o 16:54, matfit napisał: No i teraz nie wiem czy kupować Redmi 4 czy Redmi Note 3 Pro. Oba w tej samej cenie. Kusi mnie ten mniejszy wyświetlacz w R4, wygląd i jakość wykonania. Za to ten Snap 625 jest trochę gorszy od 650. Myślicie, że R4 będzie lagował czy będzie tak płynny jak RN3Pro? Chcesz 5 cali bierz redmi, chcesz duży telefon bierz note. Nie ma tu dużo do pisania. Lagów nie zaznasz jeśli cudów nie wymagasz. 22 godziny temu, Redmi3s PRO napisał: Hej, Czy zna ktoś jeszcze jakieś sklepy, gdzie można kupić tel Xiaomi oprócz tych co na zdjęciu? Połowa do wywalenia. Jest kupa sklepów na ali... O wiele lepszych niż te co wymieniłeś. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 3 minuty temu, XiaoRén napisał: Chcesz 5 cali bierz redmi, chcesz duży telefon bierz note. Nie ma tu dużo do pisania. Lagów nie zaznasz jeśli cudów nie wymagasz. Połowa do wywalenia. Jest kupa sklepów na ali... O wiele lepszych niż te co wymieniłeś. to jakie polecasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiaoRén Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 @Redmi3s PRO Goldway przede wsystkim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Zdecydowanie zgadzam się z przedmówca. Nie ma co testować niepewnych sprzedawcowWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 1 godzinę temu, Redmi3s PRO napisał: Pc projekt i Progamin dlaczego nie, np na pro gamin piszą ze wgrywanie nowego romu nie wiąże się z utratą gwarancji , gwarancja 24 mc, co z nimi nie tak ? w żadnym normalnym sklepie wgranie innego romu nie oznacza utraty gwarancji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 1 minutę temu, m4ci3k_sz napisał: w żadnym normalnym sklepie wgranie innego romu nie oznacza utraty gwarancji... ok, a co z tym sklepami nie tak ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts