Jump to content

Xiaomi Redmi 4

XiaoRén

Recommended Posts

Telefon mam od miesiąca i bateria trzyma średnio 13-15h SOTU. Telefon ładuję co 3 dni. 
Ciekawostka: Nie zaobserwowałem, by instalacja aplikacji Facebook i Messenger wpłynęła na działanie baterii. 

To nie wiem panie jak ty to robisz albo co ja tu zepsułem. W każdym razie u mnie tak kolorowo nie jest. Owszem bateria na zgaszonym praktycznie nie schodzi za to przy włączonym krecha pikuje w dół. O ile ten twój sot nie jest przez 16h podziwianiem głównego ekranu to nie wiem co u mnie jest nie tak, bo generalnie appkami go zbytbio nie katuje jak widać.
ff37b65d6898b03e860e1545f3121f0b.jpg2730bd1a6e26605e3022f87bee469790.jpg56a9614d355740aea8cd1ee2e28029cc.jpg

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

1,5 doby, 5h sot i jeszcze ci zostało prawie 50℅ to chyba dobry wynik. Prawdopodobnie jakbyś non atop miał włączony ekran wystarczyło by na ponad 10h sot. Niczego lepszego bym się nie spodziewał.

1,5 doby, 5h sot i jeszcze ci zostało prawie 50℅ to chyba dobry wynik. Prawdopodobnie jakbyś non atop miał włączony ekran wystarczyło by na ponad 10h sot. Niczego lepszego bym się nie spodziewał.

A kolega wyzej pisal o 16h sot

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

26 minut temu, PokaBobra napisał:

A kolega wyzej pisal o 16h sot

Nie wierz we wszystko co piszą, a teoretycznie to możliwe jak tylko podziwiał ekran w ciemnym pomieszczeniu to nawet mogło by być lepiej.

Dnia 31.12.2016 o 16:14, Matf napisał:

Telefon mam od miesiąca i bateria trzyma średnio 13-15h SOTU. Telefon ładuję co 3 dni. 

Ciekawostka: Nie zaobserwowałem, by instalacja aplikacji Facebook i Messenger wpłynęła na działanie baterii. 

Jaki soft?

U mnie na sofcie 6.12.22(MIUI PL) 3 dni i 20 godzin, przy 6,5h SOT pozostało jakieś 15% baterii i już musiałem podłączyć na noc, także można by nieco więcej wycisnąć. Cały czas włączone LTE, synchronizacja, korzystając z telefonu na ~60% jasności trochę zabawy z ustawieniami(motywy, dzwonki itd), przeglądarka, snapchat, facebook i oczywiście rozmowy tel/sms.

Może dałoby się wyciągnąć większy SOT gdybym częściej używał telefonu, były momenty że leżał 4 godziny a tu nikt nie pisał ani nie chciał rozmawiać ;) 

Witam, odblokowałem bootloader i wgrałem xiaomi.eu weekly. Teraz chciałbym sprzedać telefon, jaki ROM najlepiej wgrać?

I czy najlepiej zablokować spowrotem bootloader, czy dostawić odblokowany?

Edited by bolok

24 minuty temu, bolok napisał:

Witam, odblokowałem bootloader i wgrałem xiaomi.eu dev. Teraz chciałbym sprzedać telefon, jaki ROM najlepiej wgrać?

I czy najlepiej zablokować spowrotem bootloader, czy dostawić odblokowany?

wgraj xiaomi.eu, zostaw odblokowany

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...