Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dior? Jak dior to masz starą wersję, bo ogólnie to powinno Ci pokazać aktualizację do v3.4 z nowym logo. Pobierz apk w pierwszego postu i potem samo pójdzie.

• Like 1
Opublikowano

Na mi3? Hmmm bardzo dziwne, a jaki masz dokładnie numer wersji 5.8.27? Nie tam jakieś stable albo inny twór jak sMIUi czy coś co może wpływać na numeracje? Ktoś potwierdzi? Tydzień temu Ci działało?

U mnie poszło za pierwszym razem od razu w piątek.

Opublikowano

Mi3w, wersja 5.8.27 - zawsze z miui polska ;-) byłem na urlopie i ostatnio aktualizowałem na początku sierpnia i hulalo. Teraz coś nie chce...

Może ktoś potwierdzić?

Opublikowano

Mógłbym pomyśleć, że to od v7, że coś sknociłem w adresach, a mi4 i mi3 to cancro, więc jak mi śmiga to musi i na mi3, dlatego musimy poczekać na innych z potwierdzeniem. 

Nie chodzi konkretnie o te telefony, byle by ktoś kto instalował odezwał się.\

Edit: a może usunąłeś katalog unicode (ostatnimi czasy) z pamięci wewnętrznej?

Opublikowano

To już nie ma znaczenia z kiedy, ważne, że jest, chociaż brak tego skutkowałby niemożnością instalacji, nie samego pobrania, ale zawsze warto się upewnić.

Opublikowano

Sprawa wyjaśniona - nie zauważyłem,że jest nowy mod w pierwszym poście i dzialalem na starszym... Po ściągnięciu najnowszego wszystko śmiga aż miło :-) Dzięki i sorki za zamieszanie...

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe pokolenie darmowych minut  :-P Ja jeszcze z tych co wolą wysłać sms zamiast zadzwonić  :mrgreen: To jeżeli można to chciałbym być pierwszym który prosi o wsparcie dla Mi4i. Wydawało mi się że taka opcja będzie normalnie w Miui a tu takie zaskoczenie...

Opublikowano

Ciężko byłoby pisać bez znaków specjalnych w Chinach dlatego nie ma tego domyślnie. Jutro zrobię moda dla Ciebie do testu. Jakbym się nie odezwał do połowy dnia to przypomnij się.

Opublikowano

ok, postaram się nie zawieść i zadawać jak najmniej pytań przy instalacji  :oops: laik ze mnie nie ukrywam. Jak bym się sam nie odzywał do 15 to spokojnie, znaczy że nie mogę się w pracy oderwać więc po 15 jak wrócę do domu to od razu będę sprawdzał.

Opublikowano

czy na Redmi 2  miui 5.8.6  bedzie dzialac ta modyfikacja? bo po odpaleniu apki  wyskakuje "Pobierz mod zeby go zainstalowac"    .

znalazlem zipa  MIUIPolska_Mms-mod_5.8.6-REDMI2-4.4   ale nie wiem gdzie go mam umiesci zeby przez apke poszlo . no chyba ze to w recovery mam zrobic to juz sobie poradze ;)

Opublikowano (edytowane)

Zaktualizuj miui lub jeśli chcesz pozostać na tym miui co jesteś to ręcznie podmień pliki z tego

https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=ZduneX25&dl=ZduneX25/miuiv6/wip/sms/5.8.6/MIUIPolska_Mms-mod_5.8.6-REDMI2-4.4.zip ' class='bbc_url' title='Zewnętrzny odnośnik' rel='nofollow external'> https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=ZduneX25&dl=ZduneX25/miuiv6/wip/sms/5.8.6/MIUIPolska_Mms-mod_5.8.6-REDMI2-4.4.zip

Wysłano z Xiaomi Redmi 2

Edytowane przez subwoofer
Opublikowano

Jak jest dodany root + nie ma komunikatu, że telefon nie jest wspierany + numer romu nie jest z soboty/niedzieli to musi działać, było testowane na bieżąco. Warunek najnowsza wersja Unicode.apk (v3.6).

Opublikowano (edytowane)

Rom 5.8.6 z czwartku, wersja 3.6 apki i root oczywiście dodany i dalej wyskakuje komunikat o nowej wersji w przygotowaniu :-( zrobię restart i sprawdzę czy zadziała

Wysłany z Redmi 2 2GB 813

@edit: po restarcie bez zmian :-(

Edytowane przez drabollo