Sebastian1988 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 U mnie za każdym razem bez sukcesu. Jaka masz wersje oprogramowania pastylki? Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 /Edit Co do zmian to oprócz ładniejszej godziny, zauważyłem że ikonka czatu jest też ładniejsza, po lifcie jest podwójny dymek. Reszta ikonek...? No może jeszcze ze 2 upiększyli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Znajdź na apkmirror lub z tej lokalizacji: https://drive.google.com/file/d/0B9tnfq_baKu5QTBlcVJiNkpiSnM/view?usp=drivesdk Mam zainstalować ten plik z linku aby zaktualizowano mi apke z Google? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 To jest ostatni MiFit z firmware dla opaski, który nie każdy miał wczoraj dostępny przez GooglePlay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 U mnie też za 3 razem poszlo, położyłem opaskę na tel i nie ruszałem jej, bo byle jaki ruch powodował niepowodzenie. Sony Z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Umnie wszystko przebiegło pomyślnie bez żadnych problemów. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Umnie wszystko przebiegło pomyślnie bez żadnych problemów. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Przestały mi działać powiadomienia o połączeniach i SMS. Ma ktoś jakiś pomysł? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Najlepiej używać miband tools do powiadomień, dużo więcej możliwości Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgreta36 Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 (edited) A jak macie z wyciszaniem przez opaskę dźwięku telefonu przy połączeniu przychodzącym ? Działa to ? W N&F tez nie widze.... Edited September 1, 2016 by mgreta36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 @@mgreta36 Zobacz tę apke https://play.google.com/store/apps/details?id=xtracer.miband2funcbutton i jakiś tasker może. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Jasne. Sms-y, maile, i połączenia działają. Telefon jak i opaska wibrója przy wyciszeniu. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 A ja zrozumiałem że chce wyciszać dzwonek telefonu połączenia przychodzącego za pomocą przycisku opaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faken Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Cześć, mam taki problem z tą opaską. Od nowości działała idealnie, natomiast od kilku dni przestał działać pomiar pulsu. Zauważyłem, że zepsuł się podczas podróży samolotem - zrobiłem pomiar podczas startu (działało), a na wysokości przelotowej (jakieś 15 min potem) i później, aż do teraz nie działa. Próbowałem zacieśniać pasek, restartować BT, rozłączyłem i ponownie sparowałem i nic. Reszta funkcji działa poprawnie. Czy to możliwe, że jakiś sensor Mi Banda popsuł się pod wpływem zmian ciśnienia czy coś takiego? Byłoby to dziwne. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Mógł paść jak szczelność IP67 jest, choć w dzisiejszych czasach takie testy powinny być robione. Reklamacja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faken Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 26 minut temu, sondejmarek napisał: Mógł paść jak szczelność IP67 jest, choć w dzisiejszych czasach takie testy powinny być robione. Reklamacja. Tak myślałem. Dzięki za potwierdzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgreta36 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 3 godziny temu, sondejmarek napisał: A ja zrozumiałem że chce wyciszać dzwonek telefonu połączenia przychodzącego za pomocą przycisku opaski. Bo dokładnie o to mi chodzi ktos dzwoni - nie mogę odebrac i żeby nie dzwonił to wyciszam telefon przyciskiem opaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Nie wiem czy tak było szybciej (zazwyczaj używam Endomondo) ale w MiFit podczas treningu babka pieprzy coś po chińsku :v Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fast12 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Można ładować MiBand 2 za pomocą zwykłej ładowarki czy tylko port USB? Chodzi mi o moją ładowarkę od Redmi 3 (5V 2A) Z informacji na wikipedi wynika że USB 2.0 ma 5V i 0,5A a 3.0 (takie posiadam) 5V i 0,9A czyli raczej nie? I jeśli chcę ładować urządzenie musiałbym kupić jakąś ładowarkę do 0,9A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Ładowarka tylko dostarcza. Procesem ładowania zajmuje się opaska i to ona decyduje jakim prądem. Ja używam do ładowania PoweraBanku który ma 5,2V/1A i po około 3h gasną diody informujące o stanie PB czyli opaska przestaje się ładować. IMHO możesz używać tej ładowarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloniu Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Jak moge ustawic wyswietlanie daty? Mam najnowsza wersje mi fit i najnowszy firmwere. Nie moge znalezc tej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Wchodzisz w profil> opaska> format czasu. Sony Z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzykalny Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 A jak u Was z baterią mi band 2. Z Kontrolą pulsu podczas snu spada jakieś 8% na 24h. Najnowsze firmware to V1.0.0.33? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Do 20 dni bez kontroli pulsu podczas snu. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzykalny Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 (edited) A z tą datą to możliwe, bo mi się coś nie zgadza ... pierwsze słyszę, że opaska wyświetla też ją. Poprawka już udało mi się doczytać... niestety moja aktualna aplikacja z Googla Play nie ma takiej aktualizacji. Dziwne że inni ją mieli ... Edited September 2, 2016 by Muzykalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Ooo. To ja mam baterie na 30 dni z kontrolą pulsu co 2 minuty podczas snu. Aplikacja Notify&Fitness for MiBand. Czasem mam problem z pobraniem danych pulsu z banda (brak danych 2-3 nas miesiąc). Od czasu jak wyłączyłem wszystko w apce MiFit to dłużej działa między ładowaniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiru Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 W polskiej aktualizacji tego nie ma i wg mnie jest to zbędne bo jest małe Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian1988 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Całe szczęście że to Twoje zdanie. I jeszcze większe że mało kogo to obchodzi. Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka A tak serio, decydujesz w aplikacji jak ma wyglądać prezentowanie daty i godziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Przecież mniejsza ta godzina jest może o 10% a czytelniejsza o pińcet. Używam okularów do czytania i wieczorem musiałem już nienaturalne wyginać rękę aby zobaczyć te chińskie krzaczki z godziną. Teraz nawet po 6 piwach nie mam problemu, no dobra czasem muszę przymknąć jedno oko. Najnowszy firmware to ...39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Panowie mam pytanko. Zauważyłem dziś dziwne zachowanie mi banda. Mianowicie przy około 30% naładowania opaski rozłączyła mi się z telefonem i nie mogłem jej sparować (wlaczałem telefon i wyłączalem tak samo z bluetooth, nic to nie dawało). Jest to normalne? Po naładowaniu już bez problemów połączyła się z telefonem. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 No nie jest to normalne. Moja zeszła ostatnio do 10℅ i cały czas łączyła. Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Moja też nigdy sama się nie rozłączyła, czasem synchronizacja trwa długo (~20s) ale jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Na razie popsuło się raz. Poczekam i sprawdze jak będzie za drugim razem. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Działa wam miband notify fitness z mifit 2.2.0. chodzi mi o pomiar i analizę snu. Mi pisze coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Autor pracuje nad tym. Jaką masz wersję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 @sondejmarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts