cinuk Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 14 minut temu, marcinj6 napisał: Ja wyslalem ze 3 tygodnie temu i nadal nie dostalem:/ Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Ja wysłałem żonce jakieś 6 dni temu, dostała dzisiaj nad ranem. Dodam że na jej koncie po forum miu latałem trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trzucha Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 1 godzinę temu, cinuk napisał: Ja wysłałem żonce jakieś 6 dni temu, dostała dzisiaj nad ranem. Dodam że na jej koncie po forum miu latałem trochę Ile to "trochę"? Tak z ciekawości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadi Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 czytalem na emiu.eu w jakims watku, ze koles czekal 20 czy 27 dni... wiec nie spiesza sie z odeslaniem kodu, dziecinada taka, jakby ktos siedzial w pokoju z nokią 3210 i recznie odpisywal calemu swiatu te smsy;) - łaskę robią jakby nie wiadomo co to było, a proces powinien być zautomatyzowany, kwestia mejla czy zarejestrowania a nie jakaś żenada że miesiąc ludziom każą czekać w XXI wieku na sms... firma smartfony produkująca... rzeźnia po prostu. Gdyby to zautomatyzowali to miliony małych chińskich rączek nie miałoby co robić, nie mieliby wypłaty, przybyło by 3 mln głodnych dzieci... oni szanują obywateli i mają dobry socjal nie tak jak w Polsce :/ bo używają ludzi a nie roboty może dlatego te Xiaomi takie dobre bo na każdej parze rąk mają od razu kontrolę jakości GT-I9300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivepl Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ja juz mam zgode wlasnie dostalem sms:) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ja juz mam zgode wlasnie dostalem sms:) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Daj znać czy udało Ci się odblokować Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 1. Ja sms nie dostałem, a zgodę mam, bo przechodzi mi wszystkie weryfikacje 2. Na oryginalnym sofcie chińskim odblokować się udaje tylko nielicznym. U mnie niestety standardowo wywala przy 50% ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ja sprobuje u siebie odblokowac:) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylaxos Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 1 godzinę temu, Lanc napisał: 1. Ja sms nie dostałem, a zgodę mam, bo przechodzi mi wszystkie weryfikacje 2. Na oryginalnym sofcie chińskim odblokować się udaje tylko nielicznym. U mnie niestety standardowo wywala przy 50% ;/ A co wywala?Ze nie moze zweryfikowac?A moze pomoze wykasowanie urzadzenia z urzadzenia i drukarki( w przypadku recovery to utrudnialo aktualizacje bo powodowal ze inny sterownik sie podlaczal) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 U mnie niby sterownik jest ok. Wydaje mi sie ze dlatego nam pokazuje blad weryfikacji urzadzenia przy 50% bo jak spojrzysz na lokalizacje to pokazuje ze telefon jest w Chinach... Np Kedar1333 pisal ze jemu pokazuje dokladna lokalizacje gdzie mieszka.. U mnie sa Chiny zreszta ktos pisal ze tez ma Chiny.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 mi pokazuje dokładną lokalizacje, a też zatrzymuje mi sie przy 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
witeX Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Panowie jak tam smiga ten nowy update? Sent from XRMN 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 A co wywala?Ze nie moze zweryfikowac?A moze pomoze wykasowanie urzadzenia z urzadzenia i drukarki( w przypadku recovery to utrudnialo aktualizacje bo powodowal ze inny sterownik sie podlaczal) U mnie niby sterownik jest ok. Wydaje mi sie ze dlatego nam pokazuje blad weryfikacji urzadzenia przy 50% bo jak spojrzysz na lokalizacje to pokazuje ze telefon jest w Chinach... Np Kedar1333 pisal ze jemu pokazuje dokladna lokalizacje gdzie mieszka.. U mnie sa Chiny zreszta ktos pisal ze tez ma Chiny.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka U mnie to generalnie jak go podłącze w trybie download to jeden ze sterowników się nie chce zainstalować. A w trybie fastboot wywala info przy 50% że konto z urządzenia nie zgadza się z kontem w aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trzucha Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 6 minut temu, Lanc napisał: U mnie to generalnie jak go podłącze w trybie download to jeden ze sterowników się nie chce zainstalować. A w trybie fastboot wywala info przy 50% że konto z urządzenia nie zgadza się z kontem w aplikacji. Próbowałeś zainstalować go po wyłączeniu wymuszania podpisu cyfrowego sterowników? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrok31337 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ludzie piszą, że to błąd serwera i co jakiś czas działa. http://en.miui.com/thread-240373-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Próbowałeś zainstalować go po wyłączeniu wymuszania podpisu cyfrowego sterowników? Sterowniki w ogóle najpierw zainstalowałem (jakaś paczka miphone coś tam). Podpis mam wyłączony od dawna (do g2 było potrzebne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpbiszkopt Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Dnia 11.03.2016o11:02, Morvi napisał: 1 slot - micro 2 slot - nano, lub karta SD, są tacy, którzy "topili" nano żeby wcisnąć SD, ponoć nawet się udawało. A możesz dać linka do tematu gdzie to robili? Mam dużo kart to mogę próbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ik`ey Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3146029.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trzucha Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 49 minut temu, ik`ey napisał: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3146029.html Ktoś tu radził aby przy tej operacji jakoś oznaczyć/zapamiętać sobie róg który był ścięty bo później nie wiadomo jak przykleić, trzeba próbować. Ja użyłbym jednak taśmy dwustronnej do zamocowania SIM na microSD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erlo17 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Dnia 13.03.2016o09:20, cinuk napisał: Dnia 12.03.2016o18:41, malimalinello napisał: Wszystko śmiga jak powinno! Telefon w 100% oryginalny od Xiaomi. Jak masz dwie karty to przygotuj się na to, że w slocie jest miejsce na microsim i nanosim. Ja swoją kartę od Aero2 przyciąłem sam i wszystko śmiga jak ta lala (poradnik jest na necie, łatwo znaleźć). Gratis była folia (nie szkło) i gumowe etui (słaba jakoś, ale lepsza taka ochrona niż żadna). Niebawem kupię szkło i jakieś lepsze etui i będzie git. Co do systemu to jest jakaś wersja multilang. Nie wszystko jest przetłumaczone, ale można się przyzwyczaić. Nic się nie wiesza, wszystko śmiga szybko i płynnie. Bateria jest fenomenalna! Zdjęcia też są dobre, ale nie miałem okazji żeby sprawdzić możliwość aparatu w słoneczny dzień. Ogólnie polecam. Smartfona zamawiałem w środę, a w czwartek już był. Dobry kontakt z tym sprzedawcą. Będziesz zadowolony Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Umnie trochę inna sytuacja. Kupiłem w piątek , dzisiaj dzwoniem do sprzedawcy i okazało się , że wysyłka do mnie jest przewidziana w połowie tygodnia , ponieważ mają jakieś problemy celne. Na aukcji mają napisane "wysyłka od ręki" , dostępe było niby 998 szt. Trudno poczekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Może chodzi o kolor? Ja wybrałem szary, ale był tylko srebrny. Gdybym chciał szary to musiałbym czekać do czwartku, bo dostawę mają we wtorek. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erlo17 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 34 minuty temu, malimalinello napisał: Może chodzi o kolor? Ja wybrałem szary, ale był tylko srebrny. Gdybym chciał szary to musiałbym czekać do czwartku, bo dostawę mają we wtorek. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Zgadza się , wybrałm szary. Dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kufciak Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Nie wiem co zrobili ale na wersji 20 bateria to jakiś obłęd, od rana 3% zeszło a dwie karty sim, parę smsów + cały czas transfer danych LTE... Idziemy na rekord! Send from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 No ja czekam aż mi się pojawi w końcu do pobrania Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 a ja próbuje od rana odblokować bootloader ale podejrzewam że mogę sobie próbować do śmierci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ten tego :> http://www.4shared.com/zip/7HeBi7xwba/miui_HMNote3CTGlobal_V7170LHOM.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 To oficjalny global? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Niby tak. Dam znać jak się ściągnie i zainstaluje. Przy okazji przerzucę na jakiś rozsądniejszy hosting. EDIT: No i tak czy inaczej się nie da nic z tym zrobić :/ Can't verify update package. Edited March 14, 2016 by Lanc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Jeśli to rom pod fastboota to można MiFlashem próbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Rom jest w zipie, tak więc raczej nie pod fastboota. Tutaj lepszy link: https://mega.nz/#!pscVTIzR!5bZFNnRtWCgKA85P2UceHH7gFv1BNCXSlcwXdFmPgCc Edited March 14, 2016 by Lanc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukis2 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Temat z romem zniknal z en.miui.com ale było tam napisane, że instalacja jest wg tego poradnika: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 To czy jest pod fastboota zależy od zawartości. W domu zobaczę co tam jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Tak swoją drogą, z drugiej strony to tak czy inaczej póki co tam polskiego nie uświadczymy: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=241616&page=1&authorid=1551365885 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinuk Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 7 minut temu, Lanc napisał: Tak swoją drogą, z drugiej strony to tak czy inaczej póki co tam polskiego nie uświadczymy: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=241616&page=1&authorid=1551365885 Tak ale jak to global to bez chińskich apek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Struktura wygląda jak paczka z romem 7.1.20 Edited March 14, 2016 by kamaloo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts