Jump to content

Xiaomi Redmi Note 3 Pro - Dyskusja ogólna

Lipskus

Recommended Posts

14 minut temu, marcinj6 napisał:

Ja wyslalem ze 3 tygodnie temu i nadal nie dostalem:/

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Ja wysłałem żonce jakieś 6 dni temu, dostała dzisiaj nad ranem. Dodam że na jej koncie po forum miu latałem trochę

czytalem na emiu.eu w jakims watku, ze koles czekal 20 czy 27 dni... wiec nie spiesza sie z odeslaniem kodu, dziecinada taka, jakby ktos siedzial w pokoju z nokią 3210 i recznie odpisywal calemu swiatu te smsy;) - łaskę robią jakby nie wiadomo co to było, a proces powinien być zautomatyzowany, kwestia mejla czy zarejestrowania a nie jakaś żenada że miesiąc ludziom każą czekać w XXI wieku na sms... firma smartfony produkująca... rzeźnia po prostu.

Gdyby to zautomatyzowali to miliony małych chińskich rączek nie miałoby co robić, nie mieliby wypłaty, przybyło by 3 mln głodnych dzieci... oni szanują obywateli i mają dobry socjal nie tak jak w Polsce :/ bo używają ludzi a nie roboty :) może dlatego te Xiaomi takie dobre bo na każdej parze rąk mają od razu kontrolę jakości :-)

GT-I9300

1. Ja sms nie dostałem, a zgodę mam, bo przechodzi mi wszystkie weryfikacje ;)

2. Na oryginalnym sofcie chińskim odblokować się udaje tylko nielicznym. U mnie niestety standardowo wywala przy 50% ;/

1 godzinę temu, Lanc napisał:

1. Ja sms nie dostałem, a zgodę mam, bo przechodzi mi wszystkie weryfikacje ;)

2. Na oryginalnym sofcie chińskim odblokować się udaje tylko nielicznym. U mnie niestety standardowo wywala przy 50% ;/

A co wywala?Ze nie moze zweryfikowac?A moze pomoze  wykasowanie  urzadzenia z urzadzenia i drukarki( w przypadku recovery to utrudnialo aktualizacje bo powodowal ze inny sterownik sie podlaczal)

• Like 1

U mnie niby sterownik jest ok. Wydaje mi sie ze dlatego nam pokazuje blad weryfikacji urzadzenia przy 50% bo jak spojrzysz na lokalizacje to pokazuje ze telefon jest w Chinach... Np Kedar1333 pisal ze jemu pokazuje dokladna lokalizacje gdzie mieszka.. U mnie sa Chiny zreszta ktos pisal ze tez ma Chiny..

A co wywala?Ze nie moze zweryfikowac?A moze pomoze  wykasowanie  urzadzenia z urzadzenia i drukarki( w przypadku recovery to utrudnialo aktualizacje bo powodowal ze inny sterownik sie podlaczal)

U mnie niby sterownik jest ok. Wydaje mi sie ze dlatego nam pokazuje blad weryfikacji urzadzenia przy 50% bo jak spojrzysz na lokalizacje to pokazuje ze telefon jest w Chinach... Np Kedar1333 pisal ze jemu pokazuje dokladna lokalizacje gdzie mieszka.. U mnie sa Chiny zreszta ktos pisal ze tez ma Chiny..

U mnie to generalnie jak go podłącze w trybie download to jeden ze sterowników się nie chce zainstalować. A w trybie fastboot wywala info przy 50% że konto z urządzenia nie zgadza się z kontem w aplikacji.

6 minut temu, Lanc napisał:

U mnie to generalnie jak go podłącze w trybie download to jeden ze sterowników się nie chce zainstalować. A w trybie fastboot wywala info przy 50% że konto z urządzenia nie zgadza się z kontem w aplikacji.

Próbowałeś zainstalować go po wyłączeniu wymuszania podpisu cyfrowego sterowników?

Próbowałeś zainstalować go po wyłączeniu wymuszania podpisu cyfrowego sterowników?

Sterowniki w ogóle najpierw zainstalowałem (jakaś paczka miphone coś tam). Podpis mam wyłączony od dawna (do g2 było potrzebne).

Dnia 11.03.2016o11:02, Morvi napisał:

1 slot - micro

2 slot - nano, lub karta SD, są tacy, którzy "topili" nano żeby wcisnąć SD, ponoć nawet się udawało.

A możesz dać linka do tematu gdzie to robili?  Mam dużo kart to mogę próbować 

Dnia 13.03.2016o09:20, cinuk napisał:
Dnia 12.03.2016o18:41, malimalinello napisał:

Wszystko śmiga jak powinno! Telefon w 100% oryginalny od Xiaomi. Jak masz dwie karty to przygotuj się na to, że w slocie jest miejsce na microsim i nanosim. Ja swoją kartę od Aero2 przyciąłem sam i wszystko śmiga jak ta lala (poradnik jest na necie, łatwo znaleźć). Gratis była folia (nie szkło) i gumowe etui (słaba jakoś, ale lepsza taka ochrona niż żadna). Niebawem kupię szkło i jakieś lepsze etui i będzie git. Co do systemu to jest jakaś wersja multilang. Nie wszystko jest przetłumaczone, ale można się przyzwyczaić. Nic się nie wiesza, wszystko śmiga szybko i płynnie. Bateria jest fenomenalna! Zdjęcia też są dobre, ale nie miałem okazji żeby sprawdzić możliwość aparatu w słoneczny dzień. Ogólnie polecam. Smartfona zamawiałem w środę, a w czwartek już był. Dobry kontakt z tym sprzedawcą. Będziesz zadowolony :)

Umnie trochę inna sytuacja. Kupiłem w piątek , dzisiaj dzwoniem do sprzedawcy i okazało się , że wysyłka do mnie jest przewidziana w połowie tygodnia , ponieważ mają jakieś problemy celne.

Na aukcji mają napisane "wysyłka od ręki" , dostępe było niby  998 szt.

Trudno poczekam.

34 minuty temu, malimalinello napisał:

Może chodzi o kolor? Ja wybrałem szary, ale był tylko srebrny. Gdybym chciał szary to musiałbym czekać do czwartku, bo dostawę mają we wtorek.

Zgadza się , wybrałm szary.

Dzięki za info.

Nie wiem co zrobili ale na wersji 20 bateria to jakiś obłęd, od rana 3% zeszło a dwie karty sim, parę smsów

+ cały czas transfer danych LTE...

Idziemy na rekord!

Send from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Niby tak. Dam znać jak się ściągnie i zainstaluje. Przy okazji przerzucę na jakiś rozsądniejszy hosting.

EDIT:
No i tak czy inaczej się nie da nic z tym zrobić :/ Can't verify update package.

Edited by Lanc

• ZduneX25 pinned this topic
  • Acid locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...