QbaPL Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia ogólnie poprawiony przez kolege skrypt działa idealnie zgoda trafiona 3
Raf6 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Chulerka skrypty poprawiają, niedługo znowu będzie walka o aktywacje i jazda 😅 Edytowane 12 Kwietnia przez Raf6
Pawelg89 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Ja już się pogubiłem tym wszystkim dał by ktoś namiar na ten skrypt ?
QbaPL Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 5 minut temu, Pawelg89 napisał(a): Ja już się pogubiłem tym wszystkim dał by ktoś namiar na ten skrypt ? https://xdaforums.com/t/how-to-unlock-bootloader-on-xiaomi-hyperos-all-devices-except-cn.4654009/ sekcja 3 2
Pawelg89 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Poradziłem sobie jak uruchomić skrypt ale w miui community pokazuje że mogę wrócić dopiero 16.04 czyli nie da rady uruchomić skryptu dzisiaj przed 18? i dlaczego na FireFoxie mogę się zalogować a na chrome wyskakuje Sent too many codes. Try again tomorrow. da się wyłączyć to autoryzacje kodem z poczty ? Edytowane 15 Kwietnia przez Pawelg89 1
QbaPL Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 11 godzin temu, Pawelg89 napisał(a): Poradziłem sobie jak uruchomić skrypt ale w miui community pokazuje że mogę wrócić dopiero 16.04 czyli nie da rady uruchomić skryptu dzisiaj przed 18? i dlaczego na FireFoxie mogę się zalogować a na chrome wyskakuje Sent too many codes. Try again tomorrow. da się wyłączyć to autoryzacje kodem z poczty ? Ogólnie dawaj dziś tylko z FF, powinno wystarczyć jak się uda, czasy zmień. Do do kod autoryzacji, to jedne konta mają inne nie. Zazwyczaj jest limit kilka kodów dziennie, więc powinno Ci sie spokojnie udac dzis 1
lofix Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 21 godzin temu, QbaPL napisał(a): Co do kod autoryzacji, to jedne konta mają inne nie. Możliwe, że konta z jakąkolwiek działalnością na społeczności są inaczej traktowane? Może wartowałoby dodać parę postów typu "nice photo", oraz łapek w górę pod postami?
Netoper Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Swego czasu jak jeszcze ręcznie się puszczało o zgodę na odblokowanie to było wymagane bodajże 10 aktywności, tematy były zalane postami - nice Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka 1
Pawelg89 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Próbowałem dzisiaj ale kicha odpaliłem skrypt ten z automatu co się robi. Wczoraj sam kopiowałem tokeny ale tez się nie udało. Mimo ze nie poszło wylogowałem konto zrobiłem reset logowanie i włączyłem lokalizacje na koncie. Mam starego laptopa i slaby Internet może to jakoś wpływ na skrypt czasy były oryginalne ze skryptu.
QbaPL Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 2 minuty temu, Pawelg89 napisał(a): Próbowałem dzisiaj ale kicha odpaliłem skrypt ten z automatu co się robi. Wczoraj sam kopiowałem tokeny ale tez się nie udało. Mimo ze nie poszło wylogowałem konto zrobiłem reset logowanie i włączyłem lokalizacje na koncie. Mam starego laptopa i slaby Internet może to jakoś wpływ na skrypt czasy były oryginalne ze skryptu. musisz dostosować czasy do swojego łącza, jego opóźnienia/poślizgu, a do tego musisz mieć porządek na koncie, bo z bałaganem nic nie zrobisz 1
Pawelg89 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia musisz dostosować czasy do swojego łącza, jego opóźnienia/poślizgu, a do tego musisz mieć porządek na koncie, bo z bałaganem nic nie zrobisz Co to znaczy porządek na koncie mam na nim Mi note 3, Redmi Note 11 no i teraz Poco f7. Teraz zobaczyłem że jak wchodze na konto w telefonie to region wyświetla Holandia bo Konto zakładałem jeszcze na pierwszym Mi note a teraz robię to z Polski . A jak te czasy dostosować? A to nie jest tak że wszystkie zapytania wystrzeliły przd czasem patrząc teraz na te moje screeny? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
QbaPL Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 15 godzin temu, Pawelg89 napisał(a): Co to znaczy porządek na koncie mam na nim Mi note 3, Redmi Note 11 no i teraz Poco f7. Teraz zobaczyłem że jak wchodze na konto w telefonie to region wyświetla Holandia bo Konto zakładałem jeszcze na pierwszym Mi note a teraz robię to z Polski . A jak te czasy dostosować? A to nie jest tak że wszystkie zapytania wystrzeliły przd czasem patrząc teraz na te moje screeny? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka Nie możesz mi c za dużo urządzeń na koncie max 3, ale teraz jedna zgoda na 12 miesięcy, ale ponoć Xiaomi zrobiło że jedna dożywotni, czyli jak konto kiedyś było użyte, to już kaplica. Dlatego myślisz o zakupie zakladaj nowe na zapas! 1
Pawelg89 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia To znaczy że skoro mam już te dwa odblokowane jeden 8 lat temu drugi 4 to f7 już nie odblokuję?A czasy mam zmniejszyć żeby wstrzelić się zaraz po 12? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
QbaPL Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 6 godzin temu, Pawelg89 napisał(a): To znaczy że skoro mam już te dwa odblokowane jeden 8 lat temu drugi 4 to f7 już nie odblokuję? A czasy mam zmniejszyć żeby wstrzelić się zaraz po 12? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka Oficjalnie jest raz na 12 miesięcy zgoda na odblokowanie BL na konto, ale ludzie pisali, że Xiaomi cos gmera ciagle i miało zrobić raz na zycie konta, dlatego pisałem, że jak ktos czai się na telefon zeby kupić, to niech zakłada swieze konto. Co do czasów, to loteria, przestaw inaczej i sprawdz, czy sie uda 1
Raf6 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) W dniu 17.04.2026 o 11:05, Pawelg89 napisał(a): To znaczy że skoro mam już te dwa odblokowane jeden 8 lat temu drugi 4 to f7 już nie odblokuję? A czasy mam zmniejszyć żeby wstrzelić się zaraz po 12? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka Mimo początkowej odmowy wyloguj się na telefonie z konta Xiaomi, zrestartuj go i ponownie zaloguj i dopiero sprawdz czy wyskoczyło że możesz odblokować za 72h. Czasami wyskoczy że "limit reached" a po restarcie idzie. Mogą mieć "lagi" przy takiej liczbie prób jednoczesnego odblokowania z całego świata 😎 Edytowane 18 Kwietnia przez Raf6 3
Pawelg89 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Mimo początkowej odmowy wyloguj się na telefonie z konta Xiaomi, zrestartuj go i ponownie zaloguj i dopiero sprawdz czy wyskoczyło że możesz odblokować za 72h. Czasami wyskoczy że "limit reached" a po restarcie idzie. Mogą mieć "lagi" przy takiej liczbie prób jednoczesnego odblokowania z całego świata Ale mam to sprawdzić w XIAOMI community cz w opcjach programistycznych? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia W opcjach a potem w miunlock.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka 1
J_D Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Ubiłem swoje Xiaomi 15. Odblokowane w listopadzie 2025. Czy jak kupię kolejną 15(lub17) globala to będę mógł odblokować z tego samego konta Xiaomi? 1
QbaPL Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 3 godziny temu, J_D napisał(a): Ubiłem swoje Xiaomi 15. Odblokowane w listopadzie 2025. Czy jak kupię kolejną 15(lub17) globala to będę mógł odblokować z tego samego konta Xiaomi? raz na 12 miesięcy, ale wedle niepotwierdzonych informacji, Xiaomi zmieniło raz na życie konta, ale ja nie sprawdziłem tego "na żywo", więc póki co nie wierzę, czyli raz na 12 miesięcy. Zakładaj nowe konto na numer domownika, albo dwa, jak ubijesz nowy telefon, na zapas zebys mial
J_D Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Kiedyś słyszałem że raz na rok kalendarzowy.... Rozumiem że warto wylogować się trupkiem z konta Xiaomi przed wyczyszczeniem mu pamięci?
QbaPL Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 1 minutę temu, J_D napisał(a): Kiedyś słyszałem że raz na rok kalendarzowy.... Rozumiem że warto wylogować się trupkiem z konta Xiaomi przed wyczyszczeniem mu pamięci? wylogowanie nie ma nic do czyszczenia, raz na 365 dni
Pawelg89 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Co mozna powoedziec na temat tych skryptów czasami się bawilem ale juz nie wiem jakie zostawić. Dobrze to wysyla czy jednak wina internetu bo naprawde jest słaby.? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
QbaPL Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Godzinę temu, Pawelg89 napisał(a): Co mozna powoedziec na temat tych skryptów czasami się bawilem ale juz nie wiem jakie zostawić. Dobrze to wysyla czy jednak wina internetu bo naprawde jest słaby.? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka sprawdz mimo to, czy nie połączy konta z telefonem. jak nie, to wyloguj konto, wylacz, wlacz, zaloguj konto, wlacz znajdz moje urzadzenie na koncie Xioami i znów sprawdz. Pytanie czy masz porządek na koncie, bo to też ważne.
Pawelg89 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia sprawdz mimo to, czy nie połączy konta z telefonem. jak nie, to wyloguj konto, wylacz, wlacz, zaloguj konto, wlacz znajdz moje urzadzenie na koncie Xioami i znów sprawdz. Pytanie czy masz porządek na koncie, bo to też ważne.Chyba bedzie cos z kontem nie tak bo próbuje od ponad tygodnia i nic. Założę nowe konto i poczekam ten miesiąc. Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
QbaPL Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 8 minut temu, Pawelg89 napisał(a): Chyba bedzie cos z kontem nie tak bo próbuje od ponad tygodnia i nic. Założę nowe konto i poczekam ten miesiąc. Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka porządek na koncie to podstawa 1
Pawelg89 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia porządek na koncie to podstawaMogę zalozyc konto na numer córki przekladajac karte sim do swojego telefonu poczym oddac jej kartę i za miesiąc odblokowywac z karta. Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka 1
QbaPL Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 13 minut temu, Pawelg89 napisał(a): Mogę zalozyc konto na numer córki przekladajac karte sim do swojego telefonu poczym oddac jej kartę i za miesiąc odblokowywac z karta. Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka tak, ale możesz też odezwac sie na PW sprawdzimy konto czy jest na nim ok wszystko i jutro można puścić, może pójdzie
J_D Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 26.04.2026 o 21:23, QbaPL napisał(a): tak, ale możesz też odezwac sie na PW sprawdzimy konto czy jest na nim ok wszystko i jutro można puścić, może pójdzie Tak z ciekawości, jak sprawdzasz konto? Nie chciałbym sobie czegoś niepotrzebnie poblokować/opóźnić...
QbaPL Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 13 godzin temu, J_D napisał(a): Tak z ciekawości, jak sprawdzasz konto? Nie chciałbym sobie czegoś niepotrzebnie poblokować/opóźnić... region, ilość urzadzen, czy są wszystkie detale, czy telefon pojawia sie na swiecie, czy skrypt idzie prawidłowo, niczego nie da sie poblokowac
J_D Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) Dzięki. Mógłbyś jeszcze napisać który tutorial pl jest aktualny i działa? cholera coś mi się wykrzaczyło wyskakuje mi przy próbie odpalenia skryptu że ARU_FHL_v070425_token_#1: Checking account status [Error] Cookie expired, need an updated one. Press Enter to close... Jeśli zastosuję się do tutoriala i skryptów z postu Zefirka z 9.09.2025 to przejdzie? gdzieś na lapku w firmie mam to wszystko poinstalowane jak odblokowywałem x15... zrobię nowe tokeny logowania i może pójdzie. Edytowane 2 Maja przez J_D
Chris-Rock71 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Cześc wszystkim klubowiczom. Mam do Was pytanie i prośbę o pomoc w tym że nie mogę się zalogować w opcjach programisty żeby sprawdzić stan odblokowania. Mam dwa konta xiaomi z dwiema kartami sim i na obydwóch jest tem sam problem. Wstawiam zdjęcia obrazujące mój problem może ktoś z Was umie coś doradzić. IMG20260501190634.heic IMG20260501190634.heic 1
ziomek1993 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Ja drugi dzień próbuję o 18 wejść na Xiaomi Community i wysłać prośbę o odblokowanie bootloadera i mnie już do nerwicy to doprowadza. Im bliżej 18 to tak ta apka laguje że nie wiem co xD. Ale 18:05 już normalnie działa ... 1
QbaPL Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja 2 godziny temu, Chris-Rock71 napisał(a): Cześc wszystkim klubowiczom. Mam do Was pytanie i prośbę o pomoc w tym że nie mogę się zalogować w opcjach programisty żeby sprawdzić stan odblokowania. Mam dwa konta xiaomi z dwiema kartami sim i na obydwóch jest tem sam problem. Wstawiam zdjęcia obrazujące mój problem może ktoś z Was umie coś doradzić. IMG20260501190634.heic 563.56 kB · 2 pobrania IMG20260501190634.heic 563.56 kB · 0 pobrań Tak jak Ci pisałem, do programisty sie nie logujesz, tą opcje masz. Logujesz sie jedynie na konto Xiaomi na telefonie. W programiscie wchodzisz w status odblokowania mi, i yu tylko dodajesz konto, łącząc je z telefonem, oczywiscie, jak tylko uda nam sie uzyskać zgodę. Godzinę temu, ziomek1993 napisał(a): Ja drugi dzień próbuję o 18 wejść na Xiaomi Community i wysłać prośbę o odblokowanie bootloadera i mnie już do nerwicy to doprowadza. Im bliżej 18 to tak ta apka laguje że nie wiem co xD. Ale 18:05 już normalnie działa ... ludzie klikają miesiącami i nic. to jest pic na wodę, żeby upodlić ludzi klikając w baner, tylko skrypt lub płatne opcje
J_D Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Staż konta Xiaomi liczy się od założenia czy od pierwszej wizyty na community? Mam jedno konto które służyło mibandom i robotowi sprzątającemu z 2017. Do celów odblokowania bl jest ono widziane jak zupełnie nowe i trzeba czekać 30 dni?
Rekomendowane odpowiedzi