QbaPL Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 2 godziny temu, pawciol napisał(a): Z pythonem idzie na pierwszym razem Jezeli masz prawidłowo ustawiony python oraz jezeli masz prawidłowo ustawione konto. Gdyby tak było to nikt z tych biednych ludzi nie ciągnął kasy 30-80 USD za konto ze zgodą. Tobie się udało, ale innym może juz tak łatwo nie iść. 2
pawciol Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 3 minuty temu, QbaPL napisał(a): Jezeli masz prawidłowo ustawiony python oraz jezeli masz prawidłowo ustawione konto. Gdyby tak było to nikt z tych biednych ludzi nie ciągnął kasy 30-80 USD za konto ze zgodą. Tobie się udało, ale innym może juz tak łatwo nie iść. U mnie poszło za pierwszym razem. Może to kwestia samego konta
QbaPL Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) 15 minut temu, pawciol napisał(a): U mnie poszło za pierwszym razem. Może to kwestia samego konta Tak, tak, tak jak wcześniej pisałem, u jednych od strzału, a u innych trzeba konto ustawić, ale ludzie nie wiedza, wiec moga puszczac skrypt, a zgody nie bedzie Edytowane 9 Grudnia 2025 przez QbaPL 2 1
Raf6 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) 5 godzin temu, pawciol napisał(a): Z pythonem idzie na pierwszym razem No i lipa, trzeba teraz czekać 72 godziny na odblokowanie 😅 A tak na poważnie to udało się 😎 python robi robote 😆 niby wyskoczyło że lipa ale jednak zalogować się udało i teraz już z górki. Gites 😀 Edytowane 9 Grudnia 2025 przez Raf6
mbi Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 3 godziny temu, Raf6 napisał(a): No i lipa, trzeba teraz czekać 72 godziny na odblokowanie 😅 A tak na poważnie to udało się 😎 python robi robote 😆 niby wyskoczyło że lipa ale jednak zalogować się udało i teraz już z górki. Gites 😀 Miałem dokładnie tak samo, że skrypt python'a wypluł błąd, ale potem wszedłem w "Stan odblokowania Mi -> Dodaj konto i urządzenie" i pojawiło się "Pomyślnie dodano. Konto Xiaomi jest powiązane z tym urządzeniem." W Mi Unlock pokazało mi się tak jak Tobie 'Please unlock 72 hours later'. Spróbowałem za 72 godziny i już nie przechodzi weryfikacji: wyrzuca "Couldn't verify device' 6 godzin temu, QbaPL napisał(a): Tak, tak, tak jak wcześniej pisałem, u jednych od strzału, a u innych trzeba konto ustawić, ale ludzie nie wiedza, wiec moga puszczac skrypt, a zgody nie bedzie Możesz coś więcej napisac jak trzeba konto ustawić, ja robiłem wszystko jak w tutorialach ale może u mnie też jest z ustawieniami konta jakiś problem.
Raf6 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, mbi napisał(a): Prawdopodobnie problemem jest to że podpinasz kabel od telefonu pod usb 3.0. Spróbuj odblokować na usb 2.0 albo innym kablem. 😎 Można też próbować innej wersji Miunlock. Internet też musi być. Działaj. Edytowane 9 Grudnia 2025 przez Raf6
mbi Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Godzinę temu, Raf6 napisał(a): Prawdopodobnie problemem jest to że podpinasz kabel od telefonu pod usb 3.0. Spróbuj odblokować na usb 2.0 albo innym kablem. 😎 Można też próbować innej wersji Miunlock. Internet też musi być. Działaj. Próbowałem na usb 3.0, na usb 2.0, na hubie usb, na innym komputerze... Internet oczywiście mam. Na innej wersji Miunlock miałem jakiś problem z wysyłanie sms chyba. Na innym kablu mogę spróbować, używałem tylko tego co był w zastawie do telefonu.
QbaPL Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 3 godziny temu, mbi napisał(a): Miałem dokładnie tak samo, że skrypt python'a wypluł błąd, ale potem wszedłem w "Stan odblokowania Mi -> Dodaj konto i urządzenie" i pojawiło się "Pomyślnie dodano. Konto Xiaomi jest powiązane z tym urządzeniem." W Mi Unlock pokazało mi się tak jak Tobie 'Please unlock 72 hours later'. Spróbowałem za 72 godziny i już nie przechodzi weryfikacji: wyrzuca "Couldn't verify device' Możesz coś więcej napisac jak trzeba konto ustawić, ja robiłem wszystko jak w tutorialach ale może u mnie też jest z ustawieniami konta jakiś problem. Opcji jest kilka. Skrypt zawsze wyrzuca błąd, więc to nie jest wykładnia. 1 starsza wersja, lub najnowsza lockera 2 oryginalny kabel, ale tez wejscie w pc w płyte, w laptopie obojetnie 3 bład serwera xiaomi. kazdy model ma swoj serwer. jak serwer kleknie, to danego modelu nie da sie odblokowac póki nie przywrócą jaki to model? poco x7 pro? 2
mbi Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 40 minut temu, QbaPL napisał(a): Opcji jest kilka. Skrypt zawsze wyrzuca błąd, więc to nie jest wykładnia. 1 starsza wersja, lub najnowsza lockera 2 oryginalny kabel, ale tez wejscie w pc w płyte, w laptopie obojetnie 3 bład serwera xiaomi. kazdy model ma swoj serwer. jak serwer kleknie, to danego modelu nie da sie odblokowac póki nie przywrócą jaki to model? poco x7 pro? 14T
Unstop 10 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 W dniu 28.11.2025 o 22:55, Netoper napisał(a): Nie testowałem bo w ogóle nie używam płatności Google, ale na chłopski rozum to co zapniesz do konta Google musi mieć odzwierciedlenie/obsługę w sprzęcie. Przykładowo, jeśli masz założone konto Gmaila, ale nie masz aplikacji Gmaila w fonie no to jak będziesz przeglądał pocztę. Podobnie jest (zapewne) z płatnościami, jak nie masz portfela w fonie no to fon będzie wiedział czym/jak płacić. Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka Sprawdziłem już i mogę potwierdzić że nie trzeba aplikacji portfel aby płacić telefonem po prostu wystarczy zarejestrowanie karty na koncie google po czym uaktywnia się ikona portfela w wysuwanym pasku i wszystko działa natomiast samej aplikacji nie trzeba . Podsumowując wystarczy mieć aktywne zalogowanie się na konto Google w tel . Niby pierdoła ale zawsze to jedna śmieciowa apka mniej. Tak samo mam z facebookiem i gemini gdzie wchodzę poprzez przeglądarkę Via a ikony są po prostu skrótami.
kris68 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Proszę wyjaśnij na jakim pasku, mam podpięte karty do konta Google, ale nie widzę żadnej opcji płacenia nią w sklepie. Możesz bardziej łopatologicznie ??
Farnsworth Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) Odblokowywanie przez QbaPL działa za pierwszym razem. Polecam zamiast samem próbować i wyrywać włosy. Ludzie co piszą, że udaje im się samym kliknąć za pierwszym razem, to muszą mieć chyba refleks lepszy od skryptu. Edytowane 10 Grudnia 2025 przez Farnsworth
QbaPL Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 a jak Wy chcecie płacić googlem na telefonie z odblokowanym BL? 3 minuty temu, Farnsworth napisał(a): Odblokowywanie przez QbaPL działa za pierwszym razem. Polecam zamiast się samem próbować i wyrywać włosy. Ludzie co piszą, że udaje im się samym kliknąć za pierwszym razem, to muszą mieć chyba refleks lepszy od skryptu. ale samodzielny klik, to raczej nie jest możliwy 1
Farnsworth Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 8 minut temu, QbaPL napisał(a): ale samodzielny klik, to raczej nie jest możliwy Nawet kierowcy F1 nie mają lepszego refleksu od skryptu. A skrypt ma praktycznie zerowe opóźnienie (dochodzą opóźnienia związane z samym działaniem internetu). 11 minut temu, QbaPL napisał(a): a jak Wy chcecie płacić googlem na telefonie z odblokowanym BL? Czyli żeby płacić googlem trzeba z powrotem wgrać oryginalny soft i zablokować bootloader? Stary telefon pójdzie do córki, a ona się już przyzwyczaiła do płacenia telefonem.
Unstop 10 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) 7 godzin temu, kris68 napisał(a): Proszę wyjaśnij na jakim pasku, mam podpięte karty do konta Google, ale nie widzę żadnej opcji płacenia nią w sklepie. Możesz bardziej łopatologicznie ?? Na tym pasku który wysuwamy od góry z ikonami nawigacji, wifi ,bluetooth itp jest też ikona portfela (jeśli jej nie masz to może być schowana więc weź edytuj i wyciągnij ją do reszty. Jeśli poprawnie powiążesz konto google z kartą to ta ikona portfela powinna być na niebiesko. Przy płaceniu w zasadzie nic nie trzeba robić tylko mieć aktywne nfc. Ponieważ ja mam odblokawanie ekranu twarzą to po zbliżeniu z terminalem muszę odblokować tel pinem i wtedy jeszcze raz przykładam do czytnika i tyle. Jednak z odblokowanym BL nie wiem czy da się płacić telefonem. Poprzednio kiedy miałem root to nawet magisk i tryb hide nie pozwalał mi na to bo google zaraz krzyczało że system jest niezabezpieczony. Dla Ciekawskich dorzuciłem w notatniku co wyrzuciłem z telefonu zachowując normalne działanie. Bateria jest zauważalnie odciążona a system nie muli. Ale zobaczymy jak będzie dalej bo telefon jest niedawno po resecie i w miarę świerzy. USUNIĘTE APLIKACJE.txt Edytowane 10 Grudnia 2025 przez Unstop 10
QbaPL Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 14 godzin temu, Unstop 10 napisał(a): Jednak z odblokowanym BL nie wiem czy da się płacić telefonem. Poprzednio kiedy miałem root to nawet magisk i tryb hide nie pozwalał mi na to bo google zaraz krzyczało że system jest niezabezpieczony. tylko blik zbliżeniowy, alebo taka zewnetrzna aplikacja Corve czy jakoś tak. Gdzies o tym było.
Raf6 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 18 godzin temu, QbaPL napisał(a): tylko blik zbliżeniowy, alebo taka zewnetrzna aplikacja Corve czy jakoś tak. Gdzies o tym było. Można próbować ukryć odblokowany bootloader. Nie wiem czy mogę tutaj podawać 😅 tricky store czy play integrity fork
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 52 minuty temu, Raf6 napisał(a): Można próbować ukryć odblokowany bootloader. Nie wiem czy mogę tutaj podawać 😅 tricky store czy play integrity fork Możesz, ale dyskusja na ten temat toczy się w oddzielnym wątku:
Raf6 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 (edytowane) A tymczasem Poco F6 odblokowany 😎 😎 Edytowane 14 Grudnia 2025 przez Raf6
Breyger Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Nie mam nigdzie w ustawieniach konta opcji dodania numeru telefonu. Założyłem nowe konto Xiaomi 2 tygodnie temu i czekam na 30dni. Oddałem telefon na gwarancję i muszę nowe konto założyć bo zablokowali mi bootloader. Chyba że można na stare konto jak już jeden raz był odblokowany miesiąc temu? Czy numer telefonu na nowym koncie jest potrzebny? Jak dodać ten numer jak nie mam takiej opcji? Włożyć tylko tą jedną kartę sim?
gdzies2 Opublikowano 17 Grudnia 2025 Opublikowano 17 Grudnia 2025 Jeszcze raz ogromne podziękowania dla QbaPL za wielką i bezinteresowną pomoc przy odblokowaniu bootloadera drugiego już telefonu. Żeby na świecie było więcej takich dobrych i wspaniałych ludzi to świat byłby o wiele lepszy. Chwała takim dobrym ludziom. 1
QbaPL Opublikowano 17 Grudnia 2025 Opublikowano 17 Grudnia 2025 W dniu 14.12.2025 o 12:03, Breyger napisał(a): Nie mam nigdzie w ustawieniach konta opcji dodania numeru telefonu. Założyłem nowe konto Xiaomi 2 tygodnie temu i czekam na 30dni. Oddałem telefon na gwarancję i muszę nowe konto założyć bo zablokowali mi bootloader. Chyba że można na stare konto jak już jeden raz był odblokowany miesiąc temu? Czy numer telefonu na nowym koncie jest potrzebny? Jak dodać ten numer jak nie mam takiej opcji? Włożyć tylko tą jedną kartę sim? Jedna zgoda na 12 miesięcy, nowe konto potrzebne, nowe konto, nowy numer telefonu, brat siostra, żona, kot piec, obojętnie czyj. Zapraszam do kontaktu W dniu 12.12.2025 o 18:01, Raf6 napisał(a): A tymczasem Poco F6 odblokowany 😎 😎 spoko, ale czy portfel googla działa i revolut? bo te zielone fistaszki juz przestały cokolwiek znaczyc 1
Raf6 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 (edytowane) W dniu 17.12.2025 o 19:39, QbaPL napisał(a): spoko, ale czy portfel googla działa i revolut? bo te zielone fistaszki juz przestały cokolwiek znaczyc Ja nie używam takich rzeczy więc nie wiem 😎 googla i tak ograniczam do minimum za notoryczne szpiegowanie 😅 zresztą też xiaomi lubi zbierać dane 😅 Edytowane 20 Grudnia 2025 przez Raf6
QbaPL Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 3 godziny temu, Raf6 napisał(a): Ja nie używam takich rzeczy więc nie wiem 😎 googla i tak ograniczam do minimum za notoryczne szpiegowanie 😅 zresztą też xiaomi lubi zbierać dane 😅 To sprawdź jak możesz, bo może wtedy ma to sens,.ale jak ani to ani to nie działa to lipa. Revoluta zainstaluj i sprawdź czy da się zalogować, nie musisz mieć konta. Czy wpuści, czy napisze żebyś zmienił telefon. 1
Netoper Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 (edytowane) W dniu 12.12.2025 o 18:01, Raf6 napisał(a): A tymczasem Poco F6 odblokowany [/url] Podstawowa kwestia czy działają "wrażliwe" aplikacje? Czy działają bankowe płatności zbliżeniowe (nie blik) ? Bo wrzucenie screena z 3x zielone ma się nijak do używania aplikacji które same sprawdzają integralność systemu. Do tego jak już się wrzuca takie "radosne" screeny to warto podać choćby na której wersji Androida się pracuje. Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Grudnia 2025 przez Kacper Skrzypek poprawka na prośbę autora
QbaPL Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 wlasnie o to mi chodzilo, ale kolega podał skąpe informaje, to tak jak ten co kliknał i odblokował BL za pierwszym razem, bez community 1
Raf6 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) Do revoluta trzeba kombinować z ukrywaniem bootloadera i root. Obecnie u mnie nie działa ale ja tego nie uzywam na codzień więc mi to obojętne. Moje apki wszystkie działają, jak któas wykrywa root to dodaje ja do listy odmów i śmiga. 😅 ps. najnowsza wersja Xiaomi.eu 2.0.207 Edytowane 21 Grudnia 2025 przez Raf6
QbaPL Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 2 godziny temu, Raf6 napisał(a): Do revoluta trzeba kombinować z ukrywaniem bootloadera i root. Obecnie u mnie nie działa ale ja tego nie uzywam na codzień więc mi to obojętne. Moje apki wszystkie działają, jak któas wykrywa root to dodaje ja do listy odmów i śmiga. 😅 ps. najnowsza wersja Xiaomi.eu 2.0.207 Ale czy działa płatność zbliżeniowa. Wiemy już ze revolut nie dziala. Dalej nie wiemy jaki android no i 2,0,207 to raczej nie najnowszy soft? 1
J6KRYCHA Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) Siemanko, ktoś może odblokowywał bootloader na chińskim romie? mam 17 pro max i nadarzyła mi się okazja w postaci dostępu do chińskiej simki i chińskiego konta xiaomi. potrzebuję porad jak dobrze klikać, albowiem przy ostatniej próbie skończyło się to tak jak na screenie. Może to być wina tego, że w momencie odblokowywania nie miałem włożonej karty sim? @edit ten komunikat dostałem 16/12, czyli 10 dni oczekiwania, tylko czemu? Edytowane 21 Grudnia 2025 przez J6KRYCHA uzupełnienie tematu
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Na chińskich fonach trzeba używać chińskiego Community, globalnym nie odblokujesz.
J6KRYCHA Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 10 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Na chińskich fonach trzeba używać chińskiego Community, globalnym nie odblokujesz. czyli trzeba rasowe chińskie community pobrać i nowe konto zrobić, si? i potem klasyczne kroki, jak 30 dni + poziom konta, bla bla bla? Dobra, wszystko ogarnięte, widzimy się jak podleveluję chińskie konto na Mi Community i zautoryzuję dane
Raf6 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 12 godzin temu, QbaPL napisał(a): Ale czy działa płatność zbliżeniowa. Wiemy już ze revolut nie dziala. Dalej nie wiemy jaki android no i 2,0,207 to raczej nie najnowszy soft? Odblokuj i samemu sprawdź na F7. Ja takich rzeczy nie używam. Do płtności mam gotówke i karte a nie telefon 🙃
QbaPL Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 (edytowane) 3 minuty temu, Raf6 napisał(a): Odblokuj i samemu sprawdź na F7. Ja takich rzeczy nie używam. Do płtności mam gotówke i karte a nie telefon 🙃 Czyli taka wiadomośc bez żadnej wartości dla innych. Mam na zielono, nie powiem na czym, nie powiem przy czym i nie powiem czy mi coś działa, bo mi nie potrzebne. 😀 P.S. używam odblokowanego F7, ale zastanawiam się czy bawić się w root-a, bo nie wiem czy to co mnie interesuje zacznie działać, dlatego chciałem posiąść wiedzę od Ciebie, ale jak widac mimo kilku podejść, prób i próśb, nie udało się. Szkoda. Edytowane 22 Grudnia 2025 przez QbaPL 1
Raf6 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, QbaPL napisał(a): Chopie masz w opisie mój model telefonu.... daj już spokój... chyba się nie spodobało że sam sobie odblokowałem telefon bez Twojej pomocy 😅 tutaj więcej info dla Mistrza 😎 Edytowane 22 Grudnia 2025 przez Raf6
QbaPL Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 1 godzinę temu, Raf6 napisał(a): Chopie masz w opisie mój model telefonu.... daj już spokój... chyba się nie spodobało że sam sobie odblokowałem telefon bez Twojej pomocy 😅 tutaj więcej info dla Mistrza 😎 cieszę się, że sobie poradziłeś, ale ja też chcetnie używał bym kart w telefonie i revoluta, ale nie wiem czy to co zrobiłeś pozwala to osiągnąć i dlatego staramy się z Ciebie wyciągnąć pełną wiedzię, żeby wiedzieć czy się da, czy działa, czy warto podjąć ten trud i zrobić to co Ty. Nic więcej 1
Rekomendowane odpowiedzi