Kacper Skrzypek Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Używam Brave i nie mam tego błędu... ciekawe.
arek810316 Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Zmieniłem w ustawieniach wyświetlacza rozmiar tekstu na najmniejszy i wtedy ładnie się wyświetla a jak mam na S to już nie. Jaki masz rozmiar tekstu?
Kacper Skrzypek Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Najmniejszy. aczkolwiek sprawdzałem wszystkie od XXS do XXL i wyświetla mi się normalnie (być może ze względu na to, że mam Xiaomi.eu, a nie Globala...).
arek810316 Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Ja mam wersję globala.. Może ktoś jeszcze sprawdzić z wersją globala czy i niego tak samo jest?
arek810316 Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) W dniu 18.09.2023 o 17:19, Kacper Skrzypek napisał(a): Na telefonie ta opcja powinna być na dole. Zainstowlismy wczoraj Xiaomi eu a nadal mi się tak strona nie wyświetlaj u Pana. Nie mogę jeszcze znaleźć ustawienia wyświetlacza to było na samym początku jak telefon konfigurowalem ,tam się ustawiało 2 wartości w % wielkość,rozdzielczość czy jakoś tak i czcionka chyba była. To się ustawiało na zasadzie dwóch takich suwaków..Może podpowie Pan jakie wartości wyświetlacza ma Pan ustawione żeby to wszystko ładnie pokazywało nawet jak zmienia się czcionkę od najmniejszej do największej.. Edited September 27, 2023 by arek810316
Kacper Skrzypek Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 Doświadczamy problemów z działaniem serwera. Próbujemy znaleźć i naprawić usterkę, mogą wystąpić przejściowe problemy z dostępem do strony lub forum. Za utrudnienia przepraszamy.
Kacper Skrzypek Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 Problem (miejmy nadzieję) rozwiązany.
Netoper Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 No, miałem jaja z wejściem przez TT od wczoraj. Już jest ok Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Master Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 jak wchodzi się do działu poco / redmi to uruchamia się coś takiego ... https://photricity.com/flw/ajax/
Kacper Skrzypek Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 Nie mogę tego potwierdzić. Sprawdziłem na paru przeglądarkach i nie mogę tego problemu zreprodukować.
Master Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 (edited) Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie mogę tego potwierdzić. Sprawdziłem na paru przeglądarkach i nie mogę tego problemu zreprodukować. odpalam u siebie na chrome - coś takiego wbija jak w załączniku ... dziwne ... pierwszy raz coś takiego widzę ... poczyszcze cache chroma jeszcze i zobaczę co będzie ... update - wywaliłem wszystko z chroma i pomogło ... sprawdziłem przed tym na kompie i było ok 🙃 Edited September 20, 2024 by Master
Kacper Skrzypek Posted November 10, 2024 Posted November 10, 2024 Znowu mieliśmy problemy z działaniem strony i forum. Zaktualizowałem wersję PHP do nowszej - mam nadzieję, że to coś pomoże. Póki co zdaje się działać normalnie.
FromWP Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 Od pewnego czasu strona i forum działa tragicznie wolno. Wczoraj praktycznie nie dawało się tego używać.
Kacper Skrzypek Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 Z działaniem forum się nie zgodzę. Odkąd forum stoi na oddzielnej wersji PHP niż strona (od paru dni, o ile dobrze kojarzę 11.11), działa dużo lepiej nawet gdy strona ma problemy (bo z tym, że ma, się zgodzę). Wstępnie ustaliliśmy, że problem może leżeć gdzieś po stronie motywu, i badamy temat wraz z jego twórcą. Niestety obciążenie strony może czasami (nie zawsze) przenosić się i na forum.
FromWP Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 5 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Z działaniem forum się nie zgodzę. Dzisiaj zaczęło działać lepiej (forum przez www), ale wczoraj nie dało się przeglądać.
Kacper Skrzypek Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Zaktualizowaliśmy serwer. Liczymy, że pomoże to nieco na ostatnie bolączki strony, a jeśli nie - to będziemy szukać innych pomysłów. Przepraszamy za utrudnienia, jakie występowały przez ostatnią godzinę.
Kacper Skrzypek Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Przepraszam za kolejną przerwę. Okazało się, że zaktualizowałem serwer, ale tylko do jednej wersji, a były dwie. Następnej przerwy na razie nie przewiduję
Netoper Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Od wczoraj i tak już ładnie chodziło, przynajmniej na TT.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Mały komunikat techniczny dotyczący strony (może przyda się jednak osobny wątek...): zmienione zostały linki do stron pobierania wersji stable i dawnych bet. Pobieranie starych bet: https://miuipolska.pl/download-old-dev/ Pobieranie stable pod dawnym adresem bet: https://miuipolska.pl/download/ Linki z https://miuipolska.pl/pobierz-miui-stabilne/ są automatycznie przekierowywane na https://miuipolska.pl/download/. Powód? download łatwiej zapamiętać i wpisać w pasku przeglądarki niż pobierz-miui-stabilne, a devy nie są już rozwijane, więc niekoniecznie zasługują na download
Recommended Posts