Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne bo u mnie na wersji 16gb robiac 3 razy test wychodzilo okolo 48 tys.

A mi za to na tym samym modelu, już na MIUI Polska nie więcej niż 44k :P Ważne, że wszystko śmiga aż miło.

Opublikowano

A mi za to na tym samym modelu, już na MIUI Polska nie więcej niż 44k Ważne, że wszystko śmiga aż miło.

Tez robilem dzisiaj test i wyszlo prawie 45 tys. Jak robilem tydzien temu na poprzednim miui to bylo 48 tys. Prawdopodobnie to wina nowego miui jednak nie warto kierowac sie benchmarkiem bo te wartosci sa inne w praktyce.
Opublikowano

Tez robilem dzisiaj test i wyszlo prawie 45 tys. Jak robilem tydzien temu na poprzednim miui to bylo 48 tys. Prawdopodobnie to wina nowego miui jednak nie warto kierowac sie benchmarkiem bo te wartosci sa inne w praktyce.

też zdziś

dL0QyXQ.jpg

na poprzednim sofcie ok. 1000 pkt więcej

Opublikowano

Mam pytanie do osób które używają dwóch kart sim, nazwijmy je sim1 i sim2. Kiedy korzysta się z sim2 z internetu (np. ma się otwartą sesję ftp), to gdy ktoś zadzwoni na sim1 to:

a) dostaje info że abonent niedostępny

B) telefon deaktywuje sim2 (rozłączając połączenie danych) i można odebrać połączenie przychodzące z sim1 ?

Opublikowano

Śmiać mi się chce z tych co krzyczeli, że Prime da spokojnie 55 tys punktów w Antutu. Mówiłem, że bedzie max 3 tys punktów więcej. Tylko proszę żeby osoby co najgłośniej krzyczaly, że Prime o 10 tys punktów lepszy niech teraz nie pisza, że to bez znaczenia bo i tak telefon działa super...

• Like 1
Opublikowano

Panowie od kilku dni uzytkuje note'a 2, świetny telefon, ale niestety dobija mnie jakość rozmów. Nie ważne czy Play, Tmobile, Plus jak ktoś ze mną rozmawia to słyszy mnie nie wyraźnie, jakbym mowił "z garnka". W porównaniu do Galaxy S2, Moto G 1st to jakość rozmów na Note to istna tragedia.

Ten typ tak ma ?

Opublikowano

Absolutnie nie uważam że to będzie tylko 3 tyś pkt.

Podawałem pkt z m9+

Tam było 57k pkt.

Proce ten sam.

Poczekamy zobaczymy.

Powodzenia myśl tak dalej. Masz w ogóle ten telefon albo planujesz kupić czy tak tylko sobie tu trollujesz?

Panowie od kilku dni uzytkuje note'a 2, świetny telefon, ale niestety dobija mnie jakość rozmów. Nie ważne czy Play, Tmobile, Plus jak ktoś ze mną rozmawia to słyszy mnie nie wyraźnie, jakbym mowił "z garnka". W porównaniu do Galaxy S2, Moto G 1st to jakość rozmów na Note to istna tragedia.

Ten typ tak ma ?

Nie odczuwamy dyskomfortu, jakość rozmów jak w każdym innym telefonie. Sieć Orange

Opublikowano

no jak narazie to system pod prime chyba slabo zoptymalizowany bo jest tyle samo albo i mniej czasem ;P

Nie, po prostu 200mhz na procu to taka różnica że wynik będzie 5 do 10% max wyższy względem wersji standardowej

Opublikowano

Witam

Zamierzam zmienić notka na notka 2 prime czy ktoś już wie czy:

1.Mobileuncle z notka pasuje czy jest na niego?

2. Twrp 2.8.6 z notka pasuje czy jest nowe ?

3. Jak się ma sprawa z ewentualnym odceglaniem ?

4.Czy może poczekać jeszcze z miesiąc lub dwa ?

2. Na pewno nie bo inny procek
Opublikowano (edytowane)

Ten w prime ma duzo lepszy procesor graficzny. Jednak nie warto kierowac sie wynikami w antutu.

Jak test, ktory pokaże różnice? Chyba są jakies benchmarki inne niż Antitu, które pokażą różnicę.

Edytowane przez amapi3d
Opublikowano

U mnie na Mini Polska Antutu wynik na poziome 49300. Nie zauważyłem też problemów z głośnikiem, o których wcześniej ktoś wspominał.

Opublikowano

U mnie na Mini Polska Antutu wynik na poziome 49300. Nie zauważyłem też problemów z głośnikiem, o których wcześniej ktoś wspominał.

Odpal youtube, ustaw glosnosc na minimalnym poziomie, przewin filmik, powinnienes uslyszec jak masz miuinpolska.
Opublikowano (edytowane)

Prime ma inną grafę niż 16GB. Różnica to 1/3

W antutu jw producent podawał ok 55 tyś. m9+ ma 57tyś. Dla 16 podawał 46 500 i to się zgadza.

Próbował ktoś na oryginale czy po miui polska które na oba tel jest takie same  ?

I dlatego masz wyniki identyczne?

Tu sprawa raczej do ACIDA. Moim zdaniem po prostu każdy robi test na czym innym. Innych ustawieniach innym sofcie itd. Albo dane z 3D marka.

Proponuje porównać g flopy

W g flopach jest niemal dwa razy więcej.

Wiec widocznie nie ma optymalizacji jeśli faktycznie na razie soft jest jeden.

Jw pisałem poczekamy zobaczymy.

Dziewczynie kupiłem 16. Ja czekam aż będą 32GB balck. Bo nie chce białej klapki.

Mają być po 25. PISZE TO CHYBA 10 raz. Ja wciąż mam lenovo k3 note i n7000

Edytowane przez homman
Opublikowano

Cofam to co powiedziałem. Głośnik co prawda nie trzeszczał, ale na starszej wersji mini. Po zaktualizowaniu do najnowszej pojawia się ten problem.

Mam kilka pytań:

W jaki sposób ustawić dźwięk przy pisaniu na klawiaturze gdy mam włączone dźwięki?

W jaki sposób dodać urządzenie do Mipilota? Po wybraniuvmojego modelu mam jakąś listę 1/51 i za cholerę nie wiem co z tym zrobić.

Opublikowano

Dobrze bede grzeczny tato.

Acid&Lamcza: dziękuję za konkretne odpowiedzi

Cofam to co powiedziałem. Głośnik co prawda nie trzeszczał, ale na starszej wersji mini. Po zaktualizowaniu do najnowszej pojawia się ten problem.

Mam kilka pytań:

W jaki sposób ustawić dźwięk przy pisaniu na klawiaturze gdy mam włączone dźwięki?

W jaki sposób dodać urządzenie do Mipilota? Po wybraniuvmojego modelu mam jakąś listę 1/51 i za cholerę nie wiem co z tym zrobić.

Opublikowano

Bez jaj.

W MIUI nie można górnego paska modyfikować ?

Toż każdy telefon to potrafi.

Samsung, LG, Lenovo. KAŻDY!

To ja już naprawdę nie wiem co wy w nim widzicie. Wychodzi na to że telefon bez launchera jest nie do użytku.

Już nie mówię żeby móc dodawać tam programy jak w Cyanie. Ale żeby ikon się nie dało zmienić. Wyrzucić przestawić...

Opublikowano

Bez jaj.

W MIUI nie można górnego paska modyfikować ?

Toż każdy telefon to potrafi.

Samsung, LG, Lenovo. KAŻDY!

To ja już naprawdę nie wiem co wy w nim widzicie. Wychodzi na to że telefon bez launchera jest nie do użytku.

Już nie mówię żeby móc dodawać tam programy jak w Cyanie. Ale żeby ikon się nie dało zmienić. Wyrzucić przestawić...

Górnego paska czyli? Chyba nie rozumiesz o co chodzi, nad przełącznikami masz przyciski do sterowania muzyką. One są na stałe. Przełączniki możesz ustawić jak chcesz.
Opublikowano

Koledze chodziło o widżet a nie przełączniki. Widżet to część ui i działa z aplikacją Muzyka.

Czytaj ze zrozumieniem. I co ma do tego launcher.

Wysłano z MI Note