Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Opublikowano 23 Marca 2023 26 minut temu, Tartary napisał(a): Coś takiego dzisiaj zauważyłem. 12x Wyłącz Spotify Connect.
Tartary Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 @Kacper Skrzypekmiałem wyłączony, ale za to oglądałem YouTube przesyłając obraz z telefonu na telewizor. Teraz wróciło do normy. 1
qwerty01 Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) W dniu 20.03.2023 o 14:12, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie, nie mamy w nosie Waszych uwag. Do tego, co napisałeś, przecież się odniosłem. Mógłbyś mieć słuszne pretensje, gdyby na Twoje zgłoszenie nie było żadnej odpowiedzi. 1. Ten problem jest także w normalnej wersji Notatek. Nie jest to zatem bug spowodowany przez nas, podobnie jak wcześniej zgłaszany przez Ciebie problem ze znikającymi początkami linijek. Xiaomi powinno to poprawić, bo skoro to ich problem, to jego naprawa nie wpłynie tylko na nasze ROMy, ale na wszystkie MIUI. Tylko nagminnie odpisujecie: u mnie działa/jest ok. Nie pytam się jak jest u Ciebie. Macie zdjęcia, abyście wiedzieli, że podgląd notatek dalej robi tekst ciągiem... Pominę wybudzanie się telefonu pomiędzy godz. 22-23. Revoluta dalej nie da się zaktualizować... Edytowane 24 Marca 2023 przez qwerty01
Master Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) no to wygląda na to że u każdego jest inaczej dodałem kilka notatek z różną ilością wierszy i tak to wygląda jak w załączeniu ... Edytowane 24 Marca 2023 przez Master
brawo Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) 42 minuty temu, qwerty01 napisał(a): Tylko nagminnie odpisujecie: u mnie działa/jest ok. Nie pytam się jak jest u Ciebie. To zanieś/wyślij do serwisu. Skoro masz problem indywidualny, to nikt nad jaśniepanem skakać nie będzie przecież. Albo kieruj pretensje do producenta oprogramowania i sprzętu. Ile to można razy pisać żeby dotarło? ps Naprawdę życiowo strategiczny problem, bo jest różny odstęp tekstu w notatkach 😁 Edytowane 24 Marca 2023 przez brawo
Master Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 21 minut temu, brawo napisał(a): To zanieś/wyślij do serwisu. Skoro masz problem indywidualny, to nikt nad jaśniepanem skakać nie będzie przecież. Albo kieruj pretensje do producenta oprogramowania i sprzętu. Ile to można razy pisać żeby dotarło? ps Naprawdę życiowo strategiczny problem, bo jest różny odstęp tekstu w notatkach 😁 tzn ja nie widzę w ogóle powodu do znęcania się nad tymi nieszczęsnymi notatkami jest co najmniej kilkanaście alternatywnych darmowych apek w sklepie Googla - na pewno któraś podejdzie i się sprawdzi ... temat zgłoszony do weryfikacji - o ile będzie taka możliwość nie mam żadnych wątpliwości że ekipa miui polska się tym zajmie - jeśli nic z tym się nie da zrobić zostaje czekać aż Xiaomi samo się nad tym pochyli ... no mamy realia jakie mamy - trzeba z tym żyć ... ps. czekamy niecierpliwie na jutrzejsza betę 😎
czarek1212 Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 zainstalowana wersja od soboty na mi 11 ultra no bateria słabiutko...
Master Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) a tak przy okazji baterii - co do posta powyżej to nie wydaje mi się żeby było coś nie tak - bywały wersje że faktycznie zużycie było dość duże - tak zetknąłem co i jak ją zużywa i nie ma nigdzie ekranu ... swego czasu jak pamiętam to usunięto ale kilka wersji później wróciło - czyżby znowu to usunięto? a w zamian moze dodano kondycję baterii 🙃 ... w sumie nie wiem komu to przeszkadzało ... ps. w sumie to te wskazania dość dziwnie się zachowują ... drugi raz jak odpaliłem te statystyki to ekranu tam nie było w ogóle ... pierwszy zrzut - ale jak uruchomiłem drugi raz to już się pojawiło - trzeci zrzut - co ciekawe to zużycie jest bardzo małe za to kategoria inne to ponad 60 procent ... drugi zrzut 🙃 Edytowane 24 Marca 2023 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi