Kacper Skrzypek Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 Widzę, że zapomniałem dodać "z". Poprawie, jak wrócę do domu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaciek Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Cos konkretnego wnosi? Jakby lepiej było z połączeniem z zegarkiem, ale to może placebo.Sendnięte z MI 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 Nie jestem w stanie ocenić, bo to aktualizacja od Xiaomi, a nie od nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 2 godziny temu, kaciek napisał(a): Tu Sędnięte z MI 11 może to jest związane z podłączonymi urządzeniami ... ja nic nie mam sparowane z fonem (zegarków czy słuchawek) i w ogóle nie ma czegoś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Po premierze nowych Xiaomi, które niestety nie mają B20.. coś wiadomo w sprawie aktualizacji?🤔 Bo strasznie nudno bez nich... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 12 minut temu, sly napisał(a): Po premierze nowych Xiaomi, które niestety nie mają B20.. coś wiadomo w sprawie aktualizacji?🤔 Bo strasznie nudno bez nich... poczytaj ten wątek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 Spodziewajcie się czegoś w ten weekend 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzyk Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 8 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Spodziewajcie się czegoś w ten weekend Nowego modelu Xiaomi ? 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 Nie zdziwiłbym się... Nie no, MIUI 14 wpadnie. A przynajmniej taki jest plan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzyk Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 21 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie zdziwiłbym się... Nie no, MIUI 14 wpadnie. A przynajmniej taki jest plan. Będzie okazja przetestować pierwszą konfiguracje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 (edited) 4 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie zdziwiłbym się... Nie no, MIUI 14 wpadnie. A przynajmniej taki jest plan. no tego się nie spodziewałem super wiadomość - i tu pytanie czysto techniczne - czy będzie można zrobić update na 14 z obecnej rozwojowej czy może lepiej zrobić wipe i czysta instalke? tzn lepiej byłoby updatem i potestowac co i jak - a ewentualnie w razie jakichś konfliktów i problemów dopiero wtedy postawić czysta instalke ... Edited December 16, 2022 by Master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 25 minut temu, Master napisał(a): czy będzie można zrobić update na 14 z obecnej rozwojowej czy może lepiej zrobić wipe i czysta instalke? Będzie można bez wipe z obecnej bety bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 13 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Będzie można bez wipe z obecnej bety bez problemu. no to rewelacja - nie mam więcej pytań i wątpliwości - trzymam kciuki za Pana i Waszą ekipę bo weekend już za pasem Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Magisk w wersji 24 i wyżej nie wspiera już narzędzia MagiskHide Ale magisk delta wspiera (:Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThreeDog Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Od pewnego czasu mam ogromny problem z odpalaniem aplikacji z poziomu ekranu blokady. Dostaję powiadomienie, że ktoś napisał na WhatsAppie. Klikam w to co ktoś napisał i odblokowuje się ekran, ale aplikacja nie odpala ale widzę tylko czarny ekran. Jest tak z KAŻDĄ aplikacją i dzieje się tak od instalacji którejś wersji. Nie wiem dlaczego tak się dzieję, nic z systemem nie robiłem a aplikacje z poziomu ekranu blokady nie włączają się a wiszą na ekranie blokady. Jak to naprawić? Telefon: Mi 11 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 A w uprawnieniach danej aplikacji są zezwolenia np na otwieranie wyskakujących okien?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 Nie do końca rozumiem, po co potrzebne byłyby uprawnienia do wyskakujących okien po to, żeby normalnie otworzyć aplikację z poziomu powiadomienia z ekranu blokady... Rozumiem, że restart nie pomaga? 15 godzin temu, skay77 napisał(a): Ale magisk delta wspiera Dzięki, będę dodawać informację od nowej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 A skąd tego magisk delta pobrać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 https://huskydg.github.io/magisk-files/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Ja np z TT mam tak że jak nie dam zezwolenia na wyskakujące to mi nie odpala, i podobnie kilka innych, np accubattery, sense v2, i jeszcze parę innych.Z jednej strony kupy się to trzyma no bo klikając ma się otworzyć, wyskoczyć nowe okno, z drugiej strony np. z MSG nie mam tego problemu, wystarczy 2 razy szybko kliknąć aby się odpalił.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 Nowe ROM-y jutro rano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) 45 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nowe ROM-y jutro rano mam nadzieję że nie zamierza Pan siedzieć po nocy do rana i szykować romow żeby forumowicze szczęścia zaznali? lepiej na miasto gdzieś wyskoczyć i odpocząć od wszystkiego ... a w niedzielę pospać jak człowiek no ale państwa zaangażowanie jest godne podziwu ... ja jak się zwlokę po nocnym wyjściu pierwsze co zrobię odpalam kompa i pobieram Roma Edited December 17, 2022 by Master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 1 minutę temu, Master napisał(a): mam nadzieję że nie zamierza Pan siedzieć po nocy do rana i szykować romow żeby forumowicze szczęścia zaznali? Na szczęście to nie ja nad tym siedzę, zresztą serwer w większości ogarnia to sam, więc niewiele jest nad tym roboty w tej chwili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Na szczęście to nie ja nad tym siedzę, zresztą serwer w większości ogarnia to sam, więc niewiele jest nad tym roboty w tej chwili no tak tym bardziej można się legalnie obycyngalac ale to też ciekawe co Pan napisał - że temat serwer ogarnia - zakładam że chodzi tu o generowanie tych wersji pod różne modele? bo romy są zawsze opisane pod jakie to urządzenie - a ich trochę jest .... no ale to już finalny etap więc termin weekendowy będzie dotrzymany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 5 minut temu, Master napisał(a): zakładam że chodzi tu o generowanie tych wersji pod różne modele? Dokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4mil Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 (edited) Podobnie jak w 22.10.26, po wgraniu v14.0.22.12.8.dev dla 12x trzeba ręcznie ustawiać profil modemu, domyślnie po wgraniu jest pusty (nie działa wtedy VoLTE/ VoWiFi) Edited December 18, 2022 by fk4mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts