Jump to content

Redmi Note 8 Pro – Official Global Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

Potestowalem trochę android 10 ale dziś zdecydowałem że wracam do 9-tki. Bateria na minus, często oglądam na IPLI kanały live i to aż restartuje mi smartfon jak tylko włączę kanał jakikolwiek... Ogólnie jest niedopracowany. Poczekam aż wyjdzie jakąś stabilniejsza wersja.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

4 minuty temu, tomiangelo napisał:

Netflix ?
Działa normalnie.

Instaluje z Google Play ale nie chce mi się ona włączyć,. Wyskakuje błąd nie udało się połączyć spróbuj później...

O co chodzi z tym netflixem, pomoże ktoś??
Zainstaluj jeszcze raz aplikacje.
Jaką masz wersję Miui zainstalowaną ?
Może aplikacja jeszcze nie jest kompatybilna z twoją wersją oprogramowania.

Na razie nikt nic nie informował w tym temacie... Szczerze mówiąc to obawiam się tych aktualizacji na 10-tce... Teraz może być tylko lepiej. Bo skopali tą pierwszą aktualizację do 10-tki. Mam nadzieję że przywrócą android Beam w NFC. I pytanie mam przy okazji
Czy komuś udało się ustawić swój serwer DNS w naszej ósemce?

1 godzinę temu, deco164 napisał:
Ja mam taką wersje. Android 10

Masz telefon z ROMem na Indonezję :)

Aktualna wersja ROMu telefonów z oficjalnym softem na rynek Unii Europejskiej to MIUI V11.0.2.0.QGGEUXM, natomiast oficjalny Global na kraje z poza UE to MIUI V11.0.1.0.QGGMIXM

Dnia 3.04.2020 o 22:03, deco164 napisał:

Na razie nikt nic nie informował w tym temacie... Szczerze mówiąc to obawiam się tych aktualizacji na 10-tce... Teraz może być tylko lepiej. Bo skopali tą pierwszą aktualizację do 10-tki. Mam nadzieję że przywrócą android Beam w NFC. I pytanie mam przy okazji
Czy komuś udało się ustawić swój serwer DNS w naszej ósemce?

Android Beam jest wycofany z androida 10 przez Google więc następna aktualizacja tego nie przywróci. Mam nadzieję że naprawią to samo wyłączające się NFC...

Dnia 31.03.2020 o 18:24, tomiangelo napisał:

To ja też mam Global. Stan aktualizacji z listopada. Aktualizacje zostały wstrzymane ? 

Witaj, udało Ci się aktualizować do Androida 10? Właśnie przyszedł mi telefon, zaktualizowałem w ustawieniach do najnowszego, pobrało paczkę ~2GB, zainstalowało i wersja taka jak u Ciebie na screenie. Co zrobić by dostać Androida 10?

Edited by Orjon
Błagam... NIE CYTUJEMY Z OBRAZKAMI.

19 godzin temu, Colinovsky napisał:

Witaj, udało Ci się aktualizować do Androida 10? Właśnie przyszedł mi telefon, zaktualizowałem w ustawieniach do najnowszego, pobrało paczkę ~2GB, zainstalowało i wersja taka jak u Ciebie na screenie. Co zrobić by dostać Androida 10?

Cierpliwie poczekać aż wypuszczą wersję STABLE, bo na razie rozsyłają do losowych ludzi BETĘ, która nie jest do końca dopracowana

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

pojawiła się u mnie aktualizacja do miui do android 10 MIUI V11.0.2.0 QGGIDXM stabilna 2.0G własnie pobieram

c29cac2ffb14780b6786a9cc0233d7b5.th.jpg

kliknijcie 3 razy wersję android ,a będzie niespodzianka :))

Edited by szybki10

Redmi Note 8 Pro – Global Stable ROM

MIUI V11.0.4.0.QGGMIXM

Recovery - https://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V11.0.4.0.QGGMIXM_94d91b5c62_10.0.zip

Changelog:

• We are compatible with Netflix HD standards now. Clear Netflix app data if you're experiencing problems with playback for some videos.
  • Updated Android Security Patch to May 2020. Increased system security.

Redmi Note 8 Pro – EEA Stable ROM

MIUI V11.0.3.0.QGGEUXM

Recovery  https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.QGGEUXM/miui_BEGONIAEEAGlobal_V11.0.3.0.QGGEUXM_c0509355af_10.0.zip

Changelog:

• We are compatible with Netflix HD standards now. Clear Netflix app data if you're experiencing problems with playback for some videos.
  • Updated Android Security Patch to May 2020. Increased system security.