Jans6s Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Dle wersji pro to chyba raczej muszę zainstalować twrp dla Leo czy mam rację ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 28 minut temu, Jans6s napisał: Dle wersji pro to chyba raczej muszę zainstalować twrp dla Leo czy mam rację ? Masz rację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jans6s Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Witam zainstalowałem wszystko zrobiłem roota pozostało mi tylko zainstalowanie xposed niestety zainstalowałem ale wyskakuje mi komunikat że xposed został zainstalowany ale jest nieaktywny i nie mam pojęcia gdzie go aktywować proszę o pomoc dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 8 godzin temu, Jans6s napisał: Witam zainstalowałem wszystko zrobiłem roota pozostało mi tylko zainstalowanie xposed niestety zainstalowałem ale wyskakuje mi komunikat że xposed został zainstalowany ale jest nieaktywny i nie mam pojęcia gdzie go aktywować proszę o pomoc dziękuję A zainstalowałeś Xposed dla MIUI (dedykowane)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jans6s Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Nie zainstalowałem to ze sklepu podeślij linka pod to dedykowane pod miui Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 54 minuty temu, Jans6s napisał: Nie zainstalowałem to ze sklepu podeślij linka pod to dedykowane pod miui Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Xposed dla MIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
makakam Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 (edited) Wgrałem szwagrowi polecana tutaj wersje 6.9.15 i bateria trzyma dobrze ale podobno nie ładuje mu baterii gdy tel ma włączony ekran, tylko na wyłączonym. Ktoś spotkał się z takim problemem? Edited March 29, 2017 by makakam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Jeżeli mówisz o oznakach ładowania jak dioda i ikona ładowania to u mnie było wszystko ok. 6.9.15 działał bez błędów, ale miał mniej ficzerów niż późniejsze wersje.Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Dnia 29.03.2017 o 21:21, Lex Luthor napisał: Jeżeli mówisz o oznakach ładowania jak dioda i ikona ładowania to u mnie było wszystko ok. 6.9.15 działał bez błędów, ale miał mniej ficzerów niż późniejsze wersje. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Lex robiłeś ostatnio aktu?? Jak tam sprawy się mają?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Przed momentem wrzuciłem 7.4.27.W 7.4.20 bez zmian z BT i diodą. Nic dodatkowego nie popsuli. Za to o dzień wcześniej zawiesiła się rotacja ekranu Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 34 minuty temu, Lex Luthor napisał: Przed momentem wrzuciłem 7.4.27. W 7.4.20 bez zmian z BT i diodą. Nic dodatkowego nie popsuli. Za to o dzień wcześniej zawiesiła się rotacja ekranu Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka To chyba zainstaluje. A ta dioda to mi nie przeszkadza tak naprawdę. Nawet wolę jak teraz działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Dla potomnych. ROM dla mi note wersja 6.10.20 to ostatni rom z dobrze działającym bt. Na tym romie wszystko śmiga dobrze. Belka górna jest nie przewijana w bok tylko do dołu. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 @MD13 a sprawdzisz czy działa odpalanie aparatu dwuklikiem Vol - i czy kolory diody powiadomień działają prawidłowo? Pamiętam, że w tych softach z końca roku było kilka drobnych błędów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 3 godziny temu, MD13 napisał: Dla potomnych. ROM dla mi note wersja 6.10.22 to ostatni rom z dobrze działającym bt. Na tym romie wszystko śmiga dobrze. Belka górna jest nie przewijana w bok tylko do dołu. Heh, jedyny ROM, którego nie ma w archiwum. Jest 6.10.20 i 6.10.27. Może więc coś poknociłeś z numerkiem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Heh, jedyny ROM, którego nie ma w archiwum. Jest 6.10.20 i 6.10.27. Może więc coś poknociłeś z numerkiem... Tak jest chodziło mi o 6.10.20. Co do diody to sprawdzę i dam znać. Aparat dwa razy vol - działa.Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 @MD13 a sprawdzisz czy działa odpalanie aparatu dwuklikiem Vol - i czy kolory diody powiadomień działają prawidłowo? Pamiętam, że w tych softach z końca roku było kilka drobnych błędów.Dioda działa dobrze. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Mam już ten rom w pamięci Teraz z kolei wróciłem z 7.5.18 na 7.5.11 bo bateria leciała w dół jak Baumgartner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Ja odpuściłem sobie nowe aktu. Nie mam czasu na zabawę. Jak coś to przeglądam posty i tyle. Jak by coś się poprawiło to daj znać. Ciekawe czy jak miui 9 wejdzie to coś się zmieni na mi note. No ale pytanie czy dostanie.Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Dnia 24.05.2017 o 09:45, Lex Luthor napisał: Mam już ten rom w pamięci Teraz z kolei wróciłem z 7.5.18 na 7.5.11 bo bateria leciała w dół jak Baumgartner. Lex Luthor instalowałeś nowe aktu?? Jakieś zmiany n a gorszę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 W Mi Note Pro jak dotąd wszystko hula. Nie zauważyłem problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 3 godziny temu, mrosi napisał: W Mi Note Pro jak dotąd wszystko hula. Nie zauważyłem problemów. A błąd BT masz ? Problem z rotacją? no i bateria ? Pewnie na pro jest inaczej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 19 minut temu, MD13 napisał: A błąd BT masz ? Problem z rotacją? no i bateria ? Pewnie na pro jest inaczej . Z BT raczej Mi Note Pro nie miał problemów. Nie sprawdzałem jeszcze. Rotacja działa prawidłowo. Bateria OK Z powodzeniem dwie doby na jednym naładowaniu. No i audio... Miażdży Mi Note 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 9 godzin temu, mrosi napisał: Z BT raczej Mi Note Pro nie miał problemów. Nie sprawdzałem jeszcze. Rotacja działa prawidłowo. Bateria OK Z powodzeniem dwie doby na jednym naładowaniu. No i audio... Miażdży Mi Note 2. No fakt ,że audio jest dobre. Trochę mnie zawiedli z tym mi note 2. Na dobrą sprawę jak bym chciał zmienić fona to nie ma na co. Myślałem właśnie o mi note 2 ale widać kaszana. Już nie mówiąc ,że ty przeskoczyłeś z powrotem na mi note ( mi note pro) z mi note 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 Lex Luthor instalowałeś nowe aktu?? Jakieś zmiany n a gorszę? Jestem na wakacjach, a w Kalabrii łapanie wifi to jak szukanie świętego Graala. Napiszę krótkie podsumowanie w przyszłym tygodniu.Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 Warto wspomnieć o jakość zdjęć/filmów w Mi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 (edited) Co do aktu 6.10.20 Znalezione błędy: - czujnik oświetlenia po czasie świruje - nie wygasza się ekran w trakcie rozmowy , po jakimś czasie - miband z czasem nie powiadamia o połączeniach i sms, po czasie. - cienko z baterią w stosunku do 6.9.15 Na wszystkie błędy reset fonu pomaga. Zainstalowałem wersję 6.9.29 . Po testach napiszę jak z tą aktu dokładnie jest na mi note. Jak na razie 6.9.15 bije wszystkie Edited June 10, 2017 by MD13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Aktu 6.9.29 po 9 dniach: - GPS chodzi pięknie, szybko łapie fixa - bateria bardzo dobrze, powiedział bym ,że tak jak na 6.9.15 - brak błędu BT - belka górna rozsuwana w dół ( nie przewijana w bok) - miband - bez problemu Nie zauważyłem żadnego błędu z diodą , braku wygaszania ekranu podczas rozmowy itd. Jak na razie jest oki. Zaktualizuje temat po jakimś czasie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 A błąd BT masz ? Problem z rotacją? no i bateria ? Pewnie na pro jest inaczej .No właśnie, jak to jest z tą rotacją? Ma ktokolwiek z nią problemy? Jeśli tak to w jakiej apce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Problem pojawia się po kilku dniach. Zazwyczaj w środę lub w czwartek, czyli po 5, 6 dniach po restarcie telefonu (instalacja aktualizacji) i przestaje działać wszędzie, nie zależy to od aplikacji.Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Na 6.9.29 jak na razie działa. Jak by coś się zmieniło to dam znać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Dzięki za feedback Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Dzięki za feedback Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu TapatalkaA jak tam ostatnie aktu??Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 To z soboty? Niemal super, ale BT nadal szwankuje. Za to postanowiłem sprawdzić po kilku miesiącach czy poprawili wifi przy włączonym BT i jest dużo lepiej niż w zeszłym roku. Zamiast 3-5 Mb mam teraz ponad 14Mb. Z racji aktualizacji w niedzielę, teoretycznie rotacja powinna paść w piątek. Poczekam z ewentualną aktualizacją do soboty (choć jej pewnie nie będzie).Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Niestety nie naprawili rotacji.Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Ciekawe co będzie na miui 9. Bo chyba mi note dostanie??Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts