aQua Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Sony myślało nad wprowadzeniem w DS4 układu taki jak ma Xbox, ale podobno gracze uznali, że tak jak jest teraz, jest najlepiej i najwygodniej. Mnie się wydaje, że to kwestia przyzwyczajenia, choć DS4 bym za nic innego nie wymienił. Za padem Xiaomi na pewno przemawia cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Chyba chodziło Ci o PS4? Chyba, że jakieś DreamStation spod marki Sony Tapnięte z Xiaomi MI3W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem fanem PlayStation gram na ds3, sprawdzałem ds4 ale niestety Xbox 360 czy one ma świetnego pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Chyba chodziło Ci o PS4? Chyba, że jakieś DreamStation spod marki Sony Tapnięte z Xiaomi MI3W. DS = Dual Shock = Pad od PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 DS = Dual Shock = Pad od PS Mam PS3 i nie skojarzyłem skrótu DS ... lamer ze mnie wyszedł Tapnięte z Xiaomi MI3W. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAR1O Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Za taką cenę przeboleję ten layout. Nie będzie oporów z połączeniem tego przez bluetooth z PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Jak masz tam w miarę nowy Bluetooth to raczej nie będzie problemu. Wysłane z MI4Jestem fanem PlayStation gram na ds3, sprawdzałem ds4 ale niestety Xbox 360 czy one ma świetnego pada. W sumie to tylko preferencje. Od zawsze mam konsole Sony i od pierwszego DS ten układ mi pasuje. Biorąc Xboxa czuję nienaturalne położenie palców szczególnie w fps jak Destiny gdzie miałem możliwość sprawdzić na xboxie. Wysłane z MI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 W sumie nie wiem czy kontynuować ten wątek ale co tam Acid- masz jakieś mniej lub bardziej potwierdzone info na temat mi5? Nawet nie interesuje mnie nic innego tylko kwartał w którym będzie wprowadzony A może miesiąc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Nie mam. Nic tylko swoją teorię, że MI5 będzie w sierpniu z podzespołami z MI Note Pro. Wciąż pozostaje jedna wolna nazwa kodowa nieznanego dotąd urządzenia: "ferrari" więc to albo MI5 albo coś innego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyS Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Już po samej nazwie powinno się przygotować zaskórniaki za takie "ferrari" Potem jeszcze niech wyjdą "porsche", "pagani" albo "lamborghini":P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 No właśnie to mi nie pasuje. Do tej pory były horoskopy: aries, taurus, cancro, leo (kodowa dla MI4 sample) i teraz Virgo (Note). MI5 powinno być Libra lub któryś z następnych. Ferrari pasuje pod któregoś z Redmi, które...z kolei są jak buty: armani, gucci, dior... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Może nowa seria? Są flagowce czyli Mi i średni (niski) segment czyli Redmi. Może szykują się najbardziej budżetowe telefony z SoC Leadcore, które nie będą mieć MIUI 6 dev tak jak Redmi, tylko Stable. Chociaż dziwne byłoby połączenie słabego SoC z Ferrari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Nie. Ferrari ma topową specyfikację. Jeden sim, dual system, radio fm, qualcomm itp. Ma też repo na githubie z v6 na Lolipopie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 No więc czekamy. Pytam bo boję się że Note będzie miał za mało miejsca w kieszeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Wytnij sobie 7 mm deseczkę o wymiarach Note, sfazuj krawędzie i zrób zaokrąglenia i włóż do kieszeni. Wyjdzie na to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Hehe - jest jakiś pomysł. Bo innym trochę grubszy Note miał ciasno. Ok-koniec ot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts