Skocz do zawartości

Flagship Xiaomi  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Xiaomi pokaże 15 stycznia?

• MI5
      17
    • MI4S
      5
    • MI Note
      29
    • MI Pad 2
      9
    • Wentylator biurkowy
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sony myślało nad wprowadzeniem w DS4 układu taki jak ma Xbox, ale podobno gracze uznali, że tak jak jest teraz, jest najlepiej i najwygodniej. Mnie się wydaje, że to kwestia przyzwyczajenia, choć DS4 bym za nic innego nie wymienił.

Za padem Xiaomi na pewno przemawia cena.

Opublikowano

Jak masz tam w miarę nowy Bluetooth to raczej nie będzie problemu.

Wysłane z MI4

Jestem fanem PlayStation gram na ds3, sprawdzałem ds4 ale niestety Xbox 360 czy one ma świetnego pada.

W sumie to tylko preferencje. Od zawsze mam konsole Sony i od pierwszego DS ten układ mi pasuje. Biorąc Xboxa czuję nienaturalne położenie palców szczególnie w fps jak Destiny gdzie miałem możliwość sprawdzić na xboxie.

Wysłane z MI4

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W sumie nie wiem czy kontynuować ten wątek ale co tam :-P Acid- masz jakieś mniej lub bardziej potwierdzone info na temat mi5? Nawet nie interesuje mnie nic innego tylko kwartał w którym będzie wprowadzony :) A może miesiąc? :-D

Opublikowano

Nie mam. Nic tylko swoją teorię, że MI5 będzie w sierpniu z podzespołami z MI Note Pro.

Wciąż pozostaje jedna wolna nazwa kodowa nieznanego dotąd urządzenia: "ferrari" więc to albo MI5 albo coś innego...

Opublikowano

Już po samej nazwie powinno się przygotować zaskórniaki za takie "ferrari" :D Potem jeszcze niech wyjdą "porsche", "pagani" albo "lamborghini":P

Opublikowano

No właśnie to mi nie pasuje. Do tej pory były horoskopy: aries, taurus, cancro, leo (kodowa dla MI4 sample) i teraz Virgo (Note).

MI5 powinno być Libra lub któryś z następnych. Ferrari pasuje pod któregoś z Redmi, które...z kolei są jak buty: armani, gucci, dior...

Opublikowano

Może nowa seria? Są flagowce czyli Mi i średni (niski) segment czyli Redmi. Może szykują się najbardziej budżetowe telefony z SoC Leadcore, które nie będą mieć MIUI 6 dev tak jak Redmi, tylko Stable. Chociaż dziwne byłoby połączenie słabego SoC z Ferrari :P

Opublikowano

Nie. Ferrari ma topową specyfikację. Jeden sim, dual system, radio fm, qualcomm itp. Ma też repo na githubie z v6 na Lolipopie. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...