peetpeet 0 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Witam, myślałem, że zmiana z czasu zimowego przebiegnie automatycznie przy synchronizacji ale tak się nie stało. Amazfita BIP wyłączyłem i włączyłem i załapał... a jak to zrobić na MB3?? Wysłane w biegu... Link to post Share on other sites
JayZ93 23 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 mam Notify & Fitness for Mi Band i czas przestawił się samTapatalk - Xiaomi Mi6 Link to post Share on other sites
FromWP 1,505 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 27 minut temu, peetpeet napisał: Amazfita BIP wyłączyłem i włączyłem i załapał... W Bip wystarczyło wyłączenie i ponowne włączenie bt w telefonie. Link to post Share on other sites
peetpeet 0 Posted March 31, 2019 Author Report Share Posted March 31, 2019 W MB3 też... generalnie rozłączenie z telefonem dopiero powoduje aktualizację czasu... trochę to dziwne.Wysłane w biegu... Link to post Share on other sites
damiano78 9 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Nic nie trzeba rozłączać.Wystarczy synchronizacja w Mi Fit. Link to post Share on other sites
peetpeet 0 Posted March 31, 2019 Author Report Share Posted March 31, 2019 Nic nie trzeba rozłączać.Wystarczy synchronizacja w Mi Fit.Nie wystarcza niestety....Wysłane w biegu... Link to post Share on other sites
damiano78 9 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Dobrze zatem. Źle się wyraziłem - u mnie wystarczyło. Link to post Share on other sites
Pan Arek 40 Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Masz oba urządzenia na jednym telefonie? Bo w BIP i Band3 wystarczy tylko włączyć BT i już. Nie trzeba synchronizowac. Link to post Share on other sites
Lucky1777 0 Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Żonie aktualizacja poszła z automatu. Ja zrestartowałem telefon i zadziałało. Każdy sposób, który działa jest dobry i ja bym się go nie czepiał. Link to post Share on other sites
kerry 0 Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 U mnie czas się zaktualizował bez problemu, i na telefonie i w opasce jest ta sama godzina, godzinę synchronizacji podaje prawidłowo, ale godzina rozpoczęcia snu i pobudki jest przesunięty o godzinę do tyłu... Mam Notify&fitness. Link to post Share on other sites
Marrik 26 Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 U mnie też poszło z automatu ale czas snu był o godz dłuższy.Dziś natomiast opaska prawie przyprawiła mnie o zawałMam budzik na 5.Budzik dzwoni, wyłączam go i odruchowo spojrzałem na opaskę.Na opasce 7:00.Panika bo myślałem, że pomyliłem godz jak budzik ustawiałem i od godziny mam być w pracy.Okazało się, że to opaska zrobiła mi żarcik, później się skapnąłem, że dziś 1 kwietnia. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts