Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ktoś z was spotkał się z problemem, że nie można zainstalować MiKey? Podczas instalacji po chwili wyskakuje błąd w postaci wielkiego czerwonego krzyżyka. Dotyczy to wersji angielskich, polskich itp z tego wątku, z xiaomi.eu czy nawet wersji przetłumaczonych na angielski z forum miui.com Jedyne wersje, które udało mi się zainstalować to:

- ta wspomniana w poście wyżej - ale na niej nic mi nie działa

- oficjalna wersja po chińsku - działa ok ale jest po chińsku :P

Ktoś wie jak zainstalować te wersje spolszczone/zangielszczone? Dodam, że mam wyłączone sprawdzenie podpisu paczek apk w Lucky Patcher -> ustawienia Xposed.

Edytowane przez szczuru
Opublikowano
Dnia 13.05.2016 o 19:34, szczuru napisał:

Ktoś z was spotkał się z problemem, że nie można zainstalować MiKey? Podczas instalacji po chwili wyskakuje błąd w postaci wielkiego czerwonego krzyżyka. Dotyczy to wersji angielskich, polskich itp z tego wątku, z xiaomi.eu czy nawet wersji przetłumaczonych na angielski z forum miui.com Jedyne wersje, które udało mi się zainstalować to:

- ta wspomniana w poście wyżej - ale na niej nic mi nie działa

- oficjalna wersja po chińsku - działa ok ale jest po chińsku :P

Ktoś wie jak zainstalować te wersje spolszczone/zangielszczone? Dodam, że mam wyłączone sprawdzenie podpisu paczek apk w Lucky Patcher -> ustawienia Xposed.

Jak to miło siebie cytować ;)

Problem rozwiązany. Wystarczyło wgrać oryginalną wersję chińską i podmienić plik apk (nadając odpowiednie uprawnienia) na partycji data :)

Opublikowano
6 minut temu, Redmi2 napisał:

Wystarczylo pobrac ta apke z twgo linku z tego tematu

http://www3.zippyshare.com/v/BX0Kluny/file.html

Dziala caly czas i da sie bez problemu zainstalowac i nie trzeba kombinowac jak Ty :-)

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

Żadnej wersji poza oficjalną chinską I tą wspomnianą w poście Vergiliusza nie byłem w stanie zainstalować :/

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Redmi2 napisał:

Wywalalo Ci parsowanie? Mi takze na kazdej procz tej.

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

Być może to parsowanie - opisu błedu brak, tylko wielki czerwony krzyżyk, nawet po ponownym podpisaniu paczki apk.

Edytowane przez szczuru
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi key nie działa na mi note
i miumi 8 w najnowszej wersji 7.14 jak go połączyłem tonzarlo baterie jak szalone. Ciekawe czy coś z tym poradzą.

Opublikowano

Fajnie by było jak by na andku 6 działał Mikey. Bo teraz jak używam micut to trochę kiciasto. Jak dla mnie mikey był rewelacja.

Opublikowano

skąd można poprać najnowszą wersje Mikeya ? i druga sprawa czy można wyłączyć sprawdzanie podpisu w TWRP?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaką masz wersję Android?

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Edit:

Sprawdziłem 5.1 niby powinien działać, ale skoro nie działa to sobie daj spokój. Poszukaj innej aplikacji.

Opublikowano
6 minut temu, keiw napisał:

5.1 niby powinien działać, ale skoro nie działa to sobie daj spokój. Poszukaj innej aplikacji.

Albo wywal tę zatyczkę do kosza. Na 5.1 nie działa poprawnie z żadną aplikacją.

Opublikowano

No u mnie na Mi4c 3/32 nie działał, to znaczy działał jak chciał, przy włożeniu odpalał Muzykę na full głośności, przy naciśnięciu uruchamiał dowolne aplikacje wg własnego widzimisię, ale jak zaczął udawać słuchawki i uniemożliwił mi korzystanie z telefonu (bo nie było słychać ani mnie, ani rozmówcy), to się wkurzyłam i wyciepałam dziada do śmietnika... ;) 

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem skąd tyle negatywnych opinie na temat tego dzinksa ale napisze szczerze że u mnie wszystko działa świetnie. Sądzę, że to kwestia dobrych ustawień programu. Korzystam z mikey w wersji 3.0.1 i naprawdę nie narzekam.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba negatywne opinie wynikają od osób które używają lub używały Mikey.

Sam do nich należę.

To, że Tobie działa, to nie znaczy, że innym również.

W chińskim markecie aplikacja miała pełno negatywnych opinii od tysięcy osób.

• Like 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy idzie jakoś ogarnąć żeby ta aplikacja nie została "ubijana" przy uśpieniu telefonu? bo po paru minutach po uśpieniu przycisk nie reaguje dopóki nie obudze telefonu...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Komuś chodzi w ogóle ( oprócz redmi2 ) mikey na mi4 bądź mi note ( na andku 6) ?? Ja próbuje z wersją 3.2.2-784, sam mikey działa ale system widzi słuchawki zamiast mikeya. 

Opublikowano
25 minut temu, keiw napisał:

A czytaliście pierwszy post w tym wątku? ;-)

Czytałem tylko redmi2 pisał ,że mu ten mikey działa. Wiec nie wiem czy działa czy nie działa. Co on robi kurna ,że mu wszystko działa ??

Opublikowano

Napisałeś w wątku o aplikacji a nie w wątku dotyczącym przycisku.

Może kolega ma inną aplikację, która działa. Tego nie wiem. Zapytaj we właściwym wątku lub napisz PM do kolegi.

Opublikowano
Napisałeś w wątku o aplikacji a nie w wątku dotyczącym przycisku.

Może kolega ma inną aplikację, która działa. Tego nie wiem. Zapytaj we właściwym wątku lub napisz PM do kolegi.

Eh może źle napisałem. Redmi2 jemu działa aplikacja mikey i przycisk ( komplet) i od niego mam tą apkę dokładnie taką. Ja sprawdzałem na mi note i mi4 i d*pa. Same przyciśnięcie przycisku akpa widzi i reaguje jednak cały czas system widzi słuchawki więc główny głośnik nie działa.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To co polecacie zamiast tego ( oprócz mswitch , którego używam ale nie jestem zadowolony)??

Opublikowano
5 godzin temu, MD13 napisał:

To co polecacie zamiast tego ( oprócz mswitch , którego używam ale nie jestem zadowolony)??

Mi chodziło o przycisk, nie aplikację. Żadna nie działa super poprawnie... Zobacz sobie po tematach w google, setki narzekań.

Opublikowano
10 godzin temu, galakty napisał:

Mi chodziło o przycisk, nie aplikację. Żadna nie działa super poprawnie... Zobacz sobie po tematach w google, setki narzekań.

No a mi mikey na andku 4.4 działał idealnie z apką mikeya .Eh  kurą w twarz, na pohybel .... ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Znalazłem tam tę samą wersje, którą mam. Wersja z 18.12.2016 więc chyba na razie aktualna. Zobaczę jak to chodzi jak wrócę do domu i dam znać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...