szczuru Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Ktoś z was spotkał się z problemem, że nie można zainstalować MiKey? Podczas instalacji po chwili wyskakuje błąd w postaci wielkiego czerwonego krzyżyka. Dotyczy to wersji angielskich, polskich itp z tego wątku, z xiaomi.eu czy nawet wersji przetłumaczonych na angielski z forum miui.com Jedyne wersje, które udało mi się zainstalować to: - ta wspomniana w poście wyżej - ale na niej nic mi nie działa - oficjalna wersja po chińsku - działa ok ale jest po chińsku Ktoś wie jak zainstalować te wersje spolszczone/zangielszczone? Dodam, że mam wyłączone sprawdzenie podpisu paczek apk w Lucky Patcher -> ustawienia Xposed. Edytowane 13 Maja 2016 przez szczuru
szczuru Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Dnia 13.05.2016 o 19:34, szczuru napisał: Ktoś z was spotkał się z problemem, że nie można zainstalować MiKey? Podczas instalacji po chwili wyskakuje błąd w postaci wielkiego czerwonego krzyżyka. Dotyczy to wersji angielskich, polskich itp z tego wątku, z xiaomi.eu czy nawet wersji przetłumaczonych na angielski z forum miui.com Jedyne wersje, które udało mi się zainstalować to: - ta wspomniana w poście wyżej - ale na niej nic mi nie działa - oficjalna wersja po chińsku - działa ok ale jest po chińsku Ktoś wie jak zainstalować te wersje spolszczone/zangielszczone? Dodam, że mam wyłączone sprawdzenie podpisu paczek apk w Lucky Patcher -> ustawienia Xposed. Jak to miło siebie cytować Problem rozwiązany. Wystarczyło wgrać oryginalną wersję chińską i podmienić plik apk (nadając odpowiednie uprawnienia) na partycji data
szczuru Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 6 minut temu, Redmi2 napisał: Wystarczylo pobrac ta apke z twgo linku z tego tematu http://www3.zippyshare.com/v/BX0Kluny/file.html Dziala caly czas i da sie bez problemu zainstalowac i nie trzeba kombinowac jak Ty Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Żadnej wersji poza oficjalną chinską I tą wspomnianą w poście Vergiliusza nie byłem w stanie zainstalować :/
szczuru Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) 2 godziny temu, Redmi2 napisał: Wywalalo Ci parsowanie? Mi takze na kazdej procz tej. Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Być może to parsowanie - opisu błedu brak, tylko wielki czerwony krzyżyk, nawet po ponownym podpisaniu paczki apk. Edytowane 18 Maja 2016 przez szczuru
dzik Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ktoś wie dlaczego ta aplikacja robi mi zdjęcia z przedniej kamery w odcieniu zieleni?
Vergiliusz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mając podłączone Mi Key do gniazda słuchawkowego możesz np włączyć latarkę lub aparat wciskając żądaną ilość razy ten przycisk
davneson Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Mi key nie działa na mi note i miumi 8 w najnowszej wersji 7.14 jak go połączyłem tonzarlo baterie jak szalone. Ciekawe czy coś z tym poradzą.
MD13 Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Fajnie by było jak by na andku 6 działał Mikey. Bo teraz jak używam micut to trochę kiciasto. Jak dla mnie mikey był rewelacja.
dzik Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 skąd można poprać najnowszą wersje Mikeya ? i druga sprawa czy można wyłączyć sprawdzanie podpisu w TWRP?
xjacekd Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 "mi key urzadzenie nierozpoznane" Ktos ma jakis pomysł?? Redmi 3 pro z MIUI8
keiw Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jaką masz wersję Android? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Edit: Sprawdziłem 5.1 niby powinien działać, ale skoro nie działa to sobie daj spokój. Poszukaj innej aplikacji.
magyarek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 6 minut temu, keiw napisał: 5.1 niby powinien działać, ale skoro nie działa to sobie daj spokój. Poszukaj innej aplikacji. Albo wywal tę zatyczkę do kosza. Na 5.1 nie działa poprawnie z żadną aplikacją.
mgreta36 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dziwne bo na ostatnim ROMie MIUI Polska u mnie działa OK.
magyarek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No u mnie na Mi4c 3/32 nie działał, to znaczy działał jak chciał, przy włożeniu odpalał Muzykę na full głośności, przy naciśnięciu uruchamiał dowolne aplikacje wg własnego widzimisię, ale jak zaczął udawać słuchawki i uniemożliwił mi korzystanie z telefonu (bo nie było słychać ani mnie, ani rozmówcy), to się wkurzyłam i wyciepałam dziada do śmietnika... 1
keiw Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jeszcze podobno źle działa na GPS. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
markus420 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nie wiem skąd tyle negatywnych opinie na temat tego dzinksa ale napisze szczerze że u mnie wszystko działa świetnie. Sądzę, że to kwestia dobrych ustawień programu. Korzystam z mikey w wersji 3.0.1 i naprawdę nie narzekam. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
keiw Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Chyba negatywne opinie wynikają od osób które używają lub używały Mikey. Sam do nich należę. To, że Tobie działa, to nie znaczy, że innym również. W chińskim markecie aplikacja miała pełno negatywnych opinii od tysięcy osób. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 2
galakty Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Lipa totalna.. Zamówiłem dwa MiKeye, żadnego używać się nie da.. Uruchamia to co chcę może 3/10 razy, próbowałem 3 aplikacji, TRAGEDIA.
dzik Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Czy idzie jakoś ogarnąć żeby ta aplikacja nie została "ubijana" przy uśpieniu telefonu? bo po paru minutach po uśpieniu przycisk nie reaguje dopóki nie obudze telefonu...
MD13 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Komuś chodzi w ogóle ( oprócz redmi2 ) mikey na mi4 bądź mi note ( na andku 6) ?? Ja próbuje z wersją 3.2.2-784, sam mikey działa ale system widzi słuchawki zamiast mikeya.
szczuru Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Ktoś, gdzieś, kiedyś (chyba @Acid) wspominał, że MiKey nie działa na Andku 6.
keiw Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 A czytaliście pierwszy post w tym wątku? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
MD13 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 25 minut temu, keiw napisał: A czytaliście pierwszy post w tym wątku? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Czytałem tylko redmi2 pisał ,że mu ten mikey działa. Wiec nie wiem czy działa czy nie działa. Co on robi kurna ,że mu wszystko działa ??
keiw Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 Napisałeś w wątku o aplikacji a nie w wątku dotyczącym przycisku. Może kolega ma inną aplikację, która działa. Tego nie wiem. Zapytaj we właściwym wątku lub napisz PM do kolegi. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
MD13 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Napisałeś w wątku o aplikacji a nie w wątku dotyczącym przycisku. Może kolega ma inną aplikację, która działa. Tego nie wiem. Zapytaj we właściwym wątku lub napisz PM do kolegi. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Eh może źle napisałem. Redmi2 jemu działa aplikacja mikey i przycisk ( komplet) i od niego mam tą apkę dokładnie taką. Ja sprawdzałem na mi note i mi4 i d*pa. Same przyciśnięcie przycisku akpa widzi i reaguje jednak cały czas system widzi słuchawki więc główny głośnik nie działa. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 MiKey to bzdura. Aplikacja rozpoznaje kliknięcia, ale system ma gdzieś jej polecenia, działa może na 3/10 przypadków. Sprawdzałem na dwóch kompletach i to samo.
MD13 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 To co polecacie zamiast tego ( oprócz mswitch , którego używam ale nie jestem zadowolony)?? Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 5 godzin temu, MD13 napisał: To co polecacie zamiast tego ( oprócz mswitch , którego używam ale nie jestem zadowolony)?? Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Mi chodziło o przycisk, nie aplikację. Żadna nie działa super poprawnie... Zobacz sobie po tematach w google, setki narzekań.
MD13 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 10 godzin temu, galakty napisał: Mi chodziło o przycisk, nie aplikację. Żadna nie działa super poprawnie... Zobacz sobie po tematach w google, setki narzekań. No a mi mikey na andku 4.4 działał idealnie z apką mikeya .Eh kurą w twarz, na pohybel ....
Gawelson Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam. Jaka jest najnowsza polska wersja aplikacji i gdzie ją mogę znaleźć?
galakty Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gdzieś na en.miui są linki. Ale o i tak działa jak chce...
Gawelson Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Znalazłem tam tę samą wersje, którą mam. Wersja z 18.12.2016 więc chyba na razie aktualna. Zobaczę jak to chodzi jak wrócę do domu i dam znać
MD13 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 To czekam na info Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi