makovic Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Kiedyś nazywano tak takie duże balony ))) Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
fake4r Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Oczywiście tu mowa o jakimś pożywieniu. No nic jakby ktoś miał przepis to chętnie skosztuję ;]
asdf11 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Hmmmm a ja mam po ang. Na androida jest tylko pl? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Czy wiecie, co może być przyczyną dość szybkiego pożerania baterii przez opaskę? Pierwsze ładowanie -opaska trzymała aż 40 dni, lecz po następnym ładowaniu trzymała 8 dni. Kolejne podobnie, czyli jakieś 5-8 dni. Czy może to być wina ładowania opaski przez ładowarkę sieciową (240 V) zamiast przez USB z kompa?
kulig007 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Ktoś kiedyś wspominał, że u niego to był objaw 'umierania' opaski. Z każdym ładowaniem było coraz gorzej, aż w końcu padła. A ładowanie sieciowe nie ma nic do rzeczy. Ja zawsze ładuje sieciową, ale kontroluje poziom rozładowania Mi Banda. Ładuje zawsze, gdy mam +/- 15% Mi4/Tapatalk/sMIUI+custom Kernel 1
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Można to jakoś reklamować? Ile kosztuje wysyłka do Chin?
Numb Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 U mnie po takim czymś padła. Kupowałem u Banggood.com i po wysłaniu im filmiku od razu zwrócili kasę na paypal :D 3 godziny temu, fake4r napisał: Ktoś wie co to są sterowce? W oryginale "zeppelins", sprawdziłem, prawdopodobnie litewskie "cepeliny", czyli polskie "kartacze": https://pl.wikipedia.org/wiki/Kartacz_(potrawa) 1
squirrelkuss Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Kartacze są dobre Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
kriegaffe Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Panowie, gdzie najtaniej kupić oryginalną opaskę, chciałem nabyć dodatkową, w razie jakby podstawowa sparciała czy coś...
rychu27 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Na banggoodzie są kolorowe, z napisem designed by xiaomi. W dotyku identyczny materiał. http://www.banggood.com/Original-Colorful-Xiaomi-Miband-Bracelet-Wrist-Strap-p-951981.html HM NOTE1 LTE Edytowane 4 Listopada 2015 przez rychu27 dodany link
Numb Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Tak, na banggood oryginały. Sam mam zółtą stamtąd na sprzedaż :P
kriegaffe Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Dopiero od dzisiaj mam MiBanda ale już mam problemy. Sparował się dobrze, używam aplikacji oficjalnej z Play Store, włączyłem powiadomienia z połączeń (raz działa, innym razem nie), z aplikacji (Gmail, przychodzi nowa poczta - nie działają wibracje). Bardzo często jest tak, że jak wchodzę do apki, to pokazuje, ze synchronizuje i zaraz wywala błąd synchronizacji na czerwono "Nie udało się zsynchronizować"... Dosłownie teraz włączyłem z ciekawości i pokazuje na czerwono "Błąd połączenia". Rozłącza się też dość często. Próbowałem unpair i znowu pair, restartowanie telefonu, opaska jest naładowana (ponad 50%), restartowanie bluetootha, opaska jest blisko telefony. Zrobiłem wszystko z tych podstawowych rzeczy, które sugeruje aplikacja. Pomocy! Edit: Aha, być może ważna rzecz: MiFit jest zabezpieczona kłódką przed killem, włączona na autostart i ma przyznane wszelkie uprawnienia. Edytowane 4 Listopada 2015 przez kriegaffe
squirrelkuss Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 To jeszcze napisz czy to oryginał? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
kriegaffe Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) 20 minut temu, squirrelkuss napisał: To jeszcze napisz czy to oryginał? To już moje któreś urządzenie od Xiaomi, myślę, że poznałbym podróbę. Ale mimo to, sprawdziłem dokładnie, porównałem ze zdjęciami podróbek i oryginałów w sieci. Wszystko wskazuje na to, że to oryginał. Pudełko, samo urządzenie, pasek. Edytowane 5 Listopada 2015 przez kriegaffe
kulig007 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Może być po prostu wadliwy Mi Band. Najlepiej byłoby sprawdzić na innym telefonie. Mi4/Tapatalk/sMIUI+custom Kernel
kriegaffe Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Ok, mogę sprawdzić na telefonie żony ale najpierw pytanie - czy jak MiBand jest już powiedzmy "zarejestrowany" na moim telefonie, to na innym nie będzie działał?
skubi07 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Będzie działał, tylko trzeba go rozłączyć na poprzednim urządzeniu. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Marcin.M Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Na gearbest pojawiło się coś co nazywa się Mi band 2 http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_259237.html Wg opisu różni się opaską. Poprzednia wersja była z gumy a nowa jest z TPSIV. Ponadto samo urządzenie w nowej wersji posiada elementy z magnezu. A z czego jest stary Mi band? Alu? Coś mi się wydaje że ktoś robi sztuczny szum. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
kriegaffe Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Poprzednia wersja opaski też jest z tpsiv.
squirrelkuss Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Może chodzi o miband 1s? Ibuygou dziś o tym pisało. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Gawronnek Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 MiBand 1 ma kolorowe diody, a 2 białe trzeba czytać opisy Lenovo S650 Miui v7 5.10.29 PL
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Na gearbest pojawiło się coś co nazywa się Mi band 2 http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_259237.html Wg opisu różni się opaską. Poprzednia wersja była z gumy a nowa jest z TPSIV. Ponadto samo urządzenie w nowej wersji posiada elementy z magnezu. A z czego jest stary Mi band? Alu? Coś mi się wydaje że ktoś robi sztuczny szum. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Właśnie miałem pytać o to ogłoszenie. Co to jest te TPSIV? Jest dużo tańsza niż zwykła czarna opaska.
kriegaffe Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Tpsiv to materiał z którego zrobiona jest każda oryginalna opaska
robi173 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 1 godzinę temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Właśnie miałem pytać o to ogłoszenie. Co to jest te TPSIV? Jest dużo tańsza niż zwykła czarna opaska. android.com.pl/news/50427-premiera-ulepszonej-wersji-opaski-xiaomi-mi-band-juz-w-przyszlym-tygodniu/ 1
Addamas Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Jak dla mnie to chyba jest to ta tania wersja opaski z tylko białymi diodami. Czyli żadne 2.0 Xiaomi Mi2S with sMIUI
Gawronnek Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Wszystko wskazuje na to, że nowa wersja będzie miała pulsometr, zobaczymy jak to wpłynie na baterię Lenovo S650 Miui v7 5.10.29 PL http://www.tabletowo.pl/2015/11/05/ulepszona-opaska-xiaomi-mi-band-1s-zbliza-sie-wielkimi-krokami/
kulig007 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Obawiam się, że pulsometr trochę baterii wciągnie. Mi4/Tapatalk/sMIUI+custom Kernel
Gawronnek Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zależy od tego czy będzie działał w trybie ciągłym czy tylko na życzenie Lenovo S650 Miui v7 5.10.29 PL 1
Marcin.M Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Dziś dotarł do mnie Mi band z Gearbest a tu za chwile premiera nowego. Na jak tu się nie zdenerwować. Tak na marginesie mam multicolor 45 mAh i wszystko działa jak należy. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
squirrelkuss Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Mój też już wyruszył w drogę przed pojawieniem się info o nowym modelu. Ciekawe czy też dostanę z kolorowymi diodami Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Gawronnek Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Siema Zastanawiam się nad zakupem Xiaomi Mi Band do mojego Andka Huawei Y5. Tyle, że nie mam Bluetooth w wersji 4.0LE a po prostu "4.0". czy urządzenie będzie kompatybilne? A jezeli tak, to jak to masie do baterii? To prawda, że telefon szybko pada, jeśli w takim wypadku nie ma Bluetooth 4.0LE? Ściągnij sobie aplikację Bluetooth Low Energy Checker da Ci odpowiedź Lenovo S650 Miui v7 5.10.29 PL
Addamas Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Ostatnio strasznie długo ładuje mi się opaska. Wsunięta grzecznie do ładowarki, mruga, ale zamiast 5 minut potrafi się ładować nawet i godzinę. Coś z opaską czy ładowarką? Trzeba będzie przeczyścić styki...
Marcin.M Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Koledzy wrzuci ktoś mifit PL z dzisiejszego romu, usunąłem instalke romu a chciałem zobaczyć ten ze sklepu i usunąłem sobie PL. Z góry dzięki Ok Już nie trzeba znalazłem na forum. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi