Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem... zainstalowałem najnowsze miuipolska, nie robiłem nic a w google play i tak mam zaktualizowaną apke mifit. I dodam że powiadomienia nie działają na niej.. musiałem ustawiać wszystko przez miband notif v2 czy jakoś tak. BTW, jest opcja żeby smartband wibrował jak straci połączenie z telefonem jak w sony swr10?

Opublikowano

Witam, opaskę mam od wczoraj, ale podzielę się spostrzeżeniami. Paruje mi się tylko z ori wersją z google oraz tymi od kolegi powyżej. Na oryginalnej nie zadziałął mi mon itoring snu, zobaczymy jak będzie dziś. na tej najnowszej polskiej wywala się po rejestracji biegania, kiedy chcę wejśćw historię - lipa. Druga rzecz, to nie widzę możliwości dogadania z Google Fit. Ktoś pmoże? :)

Opublikowano

Ja nie wiem czym to sie różni ale po zainstalowaniu 5.9.24 w google play i tak mam zainstalowaną najnowszą wersje mifit .. i niczym sie to u mnie nie różni :D

Opublikowano

Ja nie wiem czym to sie różni ale po zainstalowaniu 5.9.24 w google play i tak mam zainstalowaną najnowszą wersje mifit .. i niczym sie to u mnie nie różni :D

Wersja MiFit z google play w stosunku do wersji z romu miui polska różni się:

1. Inny podpis aplikacji - także nie ma możliwości aktualizacji (bez deinstalacji wersji z innym podpisem). Jak masz wersję z GP to rom jej nie zaktualizuje, w drugą stronę podobnie.

2. Tylko wersja GP ma synchronizację z GoogleFit (w sumie to dziwnie to działa, trochę magiczne)

3. Czasami różnią się dodatkowymi opcjami, np. share przez komunikatory, obsługa gps, itd

Opublikowano

Wersja MiFit z google play w stosunku do wersji z romu miui polska różni się:

1. Inny podpis aplikacji - także nie ma możliwości aktualizacji (bez deinstalacji wersji z innym podpisem). Jak masz wersję z GP to rom jej nie zaktualizuje, w drugą stronę podobnie.

2. Tylko wersja GP ma synchronizację z GoogleFit (w sumie to dziwnie to działa, trochę magiczne)

3. Czasami różnią się dodatkowymi opcjami, np. share przez komunikatory, obsługa gps, itd

post-6880-1444306886,2875_thumb.png

No ją wgrywalem tylko miui Polska a w sklepie gp jest i sama mi się zaktualizowała..

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam

Szukam pomocy kupiłem Mi Band i chciałem go sparować z Lumią 830

mam pobrane aplikacje ze sklepu windows na telefon

Mi Band Companion - do synchronizacji 

Bind mi Band

Telefon widzi opaskę paruje się z nią ale w aplikacji Mi Band Companion nie wysyła informacji do opaski przez co ta nie aktywuje się (diody nie migają)  

Co mam robić czy jest możliwość sparowania tych urządzeń?

Proszę o pomoc

Windows Phone 8.1 Update 2

Opublikowano

Może mi ktoś pokrótce wyjaśnić jak to jest z tymi wersjami mi banda? Czytam na aukcjach że niby nowsza wersja ma tylko białe ledy, a starsza miała kolorowe. I w nowszej jest większa bateria 45mAh. Nie wiem którą wybrać, wolałbym kolorowe led. Wątek trochę długi i może to było omawiane ale ciężko przebrnąć przez tyle stron...

Opublikowano (edytowane)

Po prostu xiaomi zaczęło wypuszczać opaski z białymi ledami i symbolicznie większą baterią. Tyle w temacie. Osobiście uważam, że kolorowe są lepsze, bo po kolorze poznaje rodzaj zdarzenia i wiem czy mam biec po telefon czy nie. Na aliexpress już nie ma kolorowych w rozsądnej cenie.

Któryś użytkownik ma do sprzedania używaną kolorową za 60 zł.

Edytowane przez Shadi
  • Like 1
Opublikowano

Po prostu xiaomi zaczęło wypuszczać opaski z białymi ledami i symbolicznie większą baterią. Tyle w temacie. Osobiście uważam, że kolorowe są lepsze, bo po kolorze poznaje rodzaj zdarzenia i wiem czy mam biec po telefon czy nie. Na aliexpress już nie ma kolorowych w rozsądnej cenie.

Któryś użytkownik ma do sprzedania używaną kolorową za 60 zł.

Nie wiem ile w tym prawdy. Ja kupiłem MiBanda na gearbest.com i miałem kolorowe diody. Musiałem ją zareklamować i dostałem nową - tą właśnie z większą baterią... i też ma kolorowe diody :D

Opublikowano

Wiem że tu jest większość posiadaczy telefonów xiaomi ale chciałbym wiedzieć czy są jakieś problemy przy współpracy z telefonami meizu? Głównie chodzi mi o m2 mini albo m2 note.

Opublikowano

Nie nie ma żadnych problemów sam używam z meizu m1 note Musi być tylko w telefonie android 4.4 minimum poza tym nie ustawisz tylko blokady ekranu opaska

Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może i idzie ale szczerze to się nie bawiłem i nie wiem za bardzo gdzie we flyme os to się robi bo mam wersję angielskojezyczna. Na zwykłym lolipopie podobno da się to ustawic

Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na moim lollipopie odblokowywanie opaską działa ale tylko jak jest opaska w zasięgu telefonu. Gdy tylko na chwilę straci zasięg muszę pierwszy raz ręcznie odblokować telefon.

W czasie ustawiania SmartLock mam taki komunikat:

post-6040-0-74520700-1444510671_thumb.jp

Opublikowano

Kurde, to nie wiem :D jakiś użytkownik miał mega przeboje, że niby ta nowa lepsza i wypuszczają tylko białe diody. Szukałam oryginału na Ali z kolorowymi w cenie poniżej 23$ i same białe były.

Opublikowano (edytowane)

Mam kolorową z niebieskim paskiem - kupiłem kilka miesięcy temu.

Czarny pasek się rozpadł.

Mogę odsprzedać ponieważ uzywam opaski innego producenta.

Xiaomi Miband Original Rubber Watch Band Strap - BLUE 119749401

To pasek z DealExtreeme

Edytowane przez kanapa
Opublikowano

Kupiłem u nich i dostałem w podobnych datach i również wszystko ok.

Mam wersję kolorową.

Kupowałeś śledzenie przesyłki? Ja już czekam trochę na przesyłkę od nich i się doczekać nie mogę

z mi 3

Opublikowano (edytowane)

Bez dokupowanego śledzenia przesyłki.

Dokładnie to było kupione 22.09.2015, a w piątek odebrałem od sąsiada u którego listonosz zostawił paczkę i sąsiad mówił, że leżało to u niego ponad tydzień, więc musiało dojść około 02.10.2015.

Zresztą darmowe śledzenie pokazuje:

2015-09-30 13:15:00Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2015-09-30 06:01:00Departure to country of destination
2015-09-26 13:00:00Arrival at export hub
2015-09-26 00:01:00Item is ready for transport
2015-09-25 10:17:00Item is announced / bpost received the information

Edytowane przez qereidid
Opublikowano (edytowane)

Bez dokupowanego śledzenia przesyłki.

Dokładnie to było kupione 22.09.2015, a w piątek odebrałem od sąsiada u którego listonosz zostawił paczkę i sąsiad mówił, że leżało to u niego ponad tydzień, więc musiało dojść około 02.10.2015.

Zresztą darmowe śledzenie pokazuje:

A to była polecona przesyłka podpisywales odbiór? Bo może mi ktoś skrzynkę opitolił

z mi 3

Edytowane przez Bullsblood
Opublikowano

A to była polecona przesyłka podpisywales odbiór? Bo może mi ktoś skrzynkę opitolił

z mi 3

Nie był polecony i nie wymagał żadnych podpisów. Standardowa paczka z chin czyli pudełko wpakowane w kopertę.

Opublikowano (edytowane)

Zawsze brali ode mnie potwierdzenie odbioru gdy zamawialem z innych sklepów. Co w takim razie dzieje się jeśli paczka zaginie?

z mi 3

Edytowane przez Bullsblood
Opublikowano (edytowane)

Dostałem MiBanda. Zamówiony na allbuy 13.09, dzisiaj doszedł. Wersja z kolorowymi diodami. I tu chciałbym się spytać, czy oryginalna opaska ma tylko 4 kolory? I jak sprawdzić oryginalność opaski? 

---

---- poradziłem sobie/

Edytowane przez teempz
Opublikowano

Zarówno kropelka jak i taśma izolacyjna nie pomogły na pęknięte "kółko", więc jak to już ktoś wspomniał odciąłem tałatajstwo i nosi się dużo wygodniej :) Potwierdzam, o nic nie zaczepia.

Opublikowano

Też zrobiłem ten myk, bo oryginalny pasek jest najfajniejszy, mam zamienniki, żółty - za miękki, mam ten z paskiem i pojemnikiem z przykręcanym spodem na śrubki - schodzi z niego farba, oba kupione w Gearbest

Lenovo S650 Miui v7 5.9.26 PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...