Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu mam problem z messengerem lite otóż nie można wysłać zdjęcia. Naciśnięcie ikony aparatu kompletnie nic nie powoduje, brak reakcji. Apka przeinstalowana, uprawnienia sprawdzone. Ma ktoś to samo albo wie w czym tkwi problem? Telefon to Redmi 4X z najnowszym xiaomi.eu

Opublikowano

Potwierdzam jak napisał @Nezumi Przez tą wadę musiałem się przerzucić na normalną wersję . . . ciekawe czy to czasem nie jest ich celowe zagranie (by więcej osób przerzuciło się na normalną wersję)

Opublikowano
1 minutę temu, virusek90 napisał:

Potwierdzam jak napisał @Nezumi Przez tą wadę musiałem się przerzucić na normalną wersję . . . ciekawe czy to czasem nie jest ich celowe zagranie (by więcej osób przerzuciło się na normalną wersję)

Pewnie tak. Tak samo jak video rozmowy, które bez problemu można by w Lite odblokować bez dodatkowego obciążenia... 

Opublikowano (edytowane)

Też się właśnie zastanawiałem nad tym czy celowo nie wyłączyli ale ostatnio na google play jak przeinstalowywałem dalej wisi

https://lh3.googleusercontent.com/BNJoJKk8r3VEq5ECxm1MuiVzJCbl2uu3ZESUj6kyVUff9d88VgMGfoJJHG7pdubP250=h900

Niemniej dzięki za info trzeba sie przyzwyczaić bo do normalnego na pewno nie wrócę...

Edytowane przez Pływak
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten błąd łatwo obejść. Wchodzisz do Galerii (lub innej apki tego typu), klikasz na zdjęcie, opcje udostępniania i wybierasz FB Lite – wskazuejsz do kogo i już. Wysyła się :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niby taki ależ to irytujące
Messenger Lite nie działa
Zwykły drenuje baterię 10x bardziej

Jest jakiś złoty środek?

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
12 godzin temu, angry napisał:

Jest jakiś złoty środek?

Nie wysyłać zdjęć... ;)

A poważnie. Jeśli mają być z zachowanym formatem (rozdzielczością), to pozostaje chyba tylko mail. Patrząc na to jak FB lub MSG  kompresuje fotki, płakać się chce...

Opublikowano

Ja osobiście używam zmodyfikowaną wersję facebooka.Czat mam wewnątrz facebooka tak jak to było kiedyś zanim pojawił się messenger.Niestety nie ma tam opcji dzwonienia i rozmów wideo.

Opublikowano
Nie wysyłać zdjęć...
A poważnie. Jeśli mają być z zachowanym formatem (rozdzielczością), to pozostaje chyba tylko mail. Patrząc na to jak FB lub MSG  kompresuje fotki, płakać się chce...
Tak ale jakieś screena czy coś albo zdjęcie czegoś innego co nie musi być dobrej jakości
Niektórych wręcz życzą sobie zdjęcia tylko przez Messenger, żadna chmura czy mail :(

A jest Messenger Lite dark theme?

Opublikowano
2 godziny temu, angry napisał:

A jest Messenger Lite dark theme?

Tego niestety nie próbowałem, więc nie pomogę. Jak jednak sądzę po nazwie, to poza motywem, od "zwykłej" wersji Lite się on nie różni...

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, mrosi napisał:

Jak jednak sądzę po nazwie, to poza motywem, od "zwykłej" wersji Lite się on nie różni...

Lite jest "lżejszy" szybciej się ładuje a zdjęcia wysyłam bez problemu.

Mi4c

Opublikowano
14 godzin temu, wulfel napisał:

Lite jest "lżejszy" szybciej się ładuje a zdjęcia wysyłam bez problemu.

OK. Z większą lekkością i samym wysyłaniem zgadzam się. Z kompresją jest już gorzej...

Opublikowano
2 godziny temu, mrosi napisał:

OK. Z większą lekkością i samym wysyłaniem zgadzam się. Z kompresją jest już gorzej...

Na pewno, coś za coś.

Opublikowano

"zwykłej" wersji Lite się on nie różni...

Może jak ktos modował to naprawić dodawanie zdjęc przez aplikację.
Jest w ogóle czarny? Ktoś zna?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

na Redmi Note 4 na romie Global dziala normalnie po zainstalowaniu romu xiaomi.eu stable lub dev przestaje dzialac wiec nie jest to wina aplikacji tylko romu.

PS. na innych telefonach np samsung i huawei dziala ta opcja caly czas

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...