Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• mrosi zmienił(a) tytuł na Modyfikacja aparatu - 4K, slowmotion
Opublikowano

Wrzuciłem to z 3tyg temu

mogłoby więcej tych trybów być z kamerki np

Działać działa, choć do slowmotion tylko przy dobrym świetle hula

czyli najlepiej na dworze w dzień, w domu mi ten tryb nie chodzi np

Opublikowano

Mam pytanie, czy te 4K i ręczne ustawianie ostrości na pewno działają?

Bo przykładowo w Redmi Pro mogę to też odblokować ale po za tym że opcje wyświetlają się w Aparacie to telefon nic sobie z nich nie robi.

Opublikowano

Wszystko fajnie. Mod zainstalowany, 4k działa, slow motion działa, ogólnie prawie wszystko cacy.
Prawie, bo zauważyłem że po wyjściu z aplikacji aparatu telefon cały czas coś wysyła lub pobiera z prędkością ok. 700kb/s.
Chmurę Xiaomi mam wyłączoną, ogólnie nie używam żadnych aplikacji tego typu. A w momencie jak wymuszę zamknięcie aplikacji aparatu od razu wskaźnik prędkości spada do zera...

Wysłane z mojego Redmi 4 PRO przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Raz się wgrało na starszym romie xiaomi.eu. Jakiś czas później zrobiłem full wipe'a, wgrałem nowsze xiaomi.eu i ten mod i telefon wyłapał bootlopa, dałem sobie z tym spokój na razie.

Opublikowano
Raz się wgrało na starszym romie xiaomi.eu. Jakiś czas później zrobiłem full wipe'a, wgrałem nowsze xiaomi.eu i ten mod i telefon wyłapał bootlopa, dałem sobie z tym spokój na razie.

U mnie jest jeszcze inaczej hehe jak włączę nagrywanie slow motion to podgląd mam klatkowy ale nagranie odtwarzane jest przyspieszone

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja wygrałem sobie aplikację
0B-RocxEOpFTHTW1DR0FLUjhJa1U.apk

Znalazłem coś takiego na sieci.
Działa na Redmi 4 pro dobrze. Mam Miui9

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...