eryk9o9 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited) Witam,niedawno wyszła modyfikacja dodająca między innymi nagrywanie 4K ,tryb slowmotion i rozszerzone funkcje manualne aparatu,więcej informacji http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=575301&extra=page%3D1&mobile=2 Zainstalowałem i testuję,na razie wszystko działa i nie ma żadnych problemów Co o tym myślicie ? Edited May 6, 2017 by eryk9o9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol88 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 biorę na testy dzięki za info 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAROMV6 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Wrzuciłem to z 3tyg temu mogłoby więcej tych trybów być z kamerki np Działać działa, choć do slowmotion tylko przy dobrym świetle hula czyli najlepiej na dworze w dzień, w domu mi ten tryb nie chodzi np Link to comment Share on other sites More sharing options...
@GUTEK@ Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Mam pytanie, czy te 4K i ręczne ustawianie ostrości na pewno działają? Bo przykładowo w Redmi Pro mogę to też odblokować ale po za tym że opcje wyświetlają się w Aparacie to telefon nic sobie z nich nie robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Pytanie czy działa na romie MiuiPolska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SperQu Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Działa This Mod works on (MIUI ROM, Xiaomi.eu ROM, MultiROM, Epic ROM, MIUIPRO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
si3wc4 Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Wszystko fajnie. Mod zainstalowany, 4k działa, slow motion działa, ogólnie prawie wszystko cacy.Prawie, bo zauważyłem że po wyjściu z aplikacji aparatu telefon cały czas coś wysyła lub pobiera z prędkością ok. 700kb/s. Chmurę Xiaomi mam wyłączoną, ogólnie nie używam żadnych aplikacji tego typu. A w momencie jak wymuszę zamknięcie aplikacji aparatu od razu wskaźnik prędkości spada do zera...Wysłane z mojego Redmi 4 PRO przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
newyk22 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 (edited) /nieważne Edited May 15, 2017 by newyk22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Działa Wam to bo mi nie bardzo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newyk22 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Raz się wgrało na starszym romie xiaomi.eu. Jakiś czas później zrobiłem full wipe'a, wgrałem nowsze xiaomi.eu i ten mod i telefon wyłapał bootlopa, dałem sobie z tym spokój na razie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Raz się wgrało na starszym romie xiaomi.eu. Jakiś czas później zrobiłem full wipe'a, wgrałem nowsze xiaomi.eu i ten mod i telefon wyłapał bootlopa, dałem sobie z tym spokój na razie.U mnie jest jeszcze inaczej hehe jak włączę nagrywanie slow motion to podgląd mam klatkowy ale nagranie odtwarzane jest przyspieszone Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
8artikf1 Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Ja wygrałem sobie aplikację 0B-RocxEOpFTHTW1DR0FLUjhJa1U.apkZnalazłem coś takiego na sieci. Działa na Redmi 4 pro dobrze. Mam Miui9Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts